BAKLAVA 11 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan malo pre sam sa drugarom hteo da stavim ksenon h7 sijalicu na kratko svetlo! povezao on sve to(on kaze da zna) dam ja kontakt,upali se sijalica ali mi se pumpa za gorivo nije odma upalila nego posle nekih 5 sekundi! da naznacim da nemam prekidac za svetlo nego non stop radi! upalio ja motor,radi sijalica sve super! upalili mi dugo svetlo kad se ono ugasi ksenon!!! :-\ :-\ :-\ ugasimo dugo ,a ono nece da se upali ksenon! zna li noko u cemu je problem i da li moze na moj motor uopste ksenon??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan hmmm... niko da mi pomogne? ;) raspitivao sam se malo po gradu! kazu mi da se ksenon povezuje direktno na akumulator preko nekog relea!!! ja se stvarno ne razumem i svaka pomoc bi mi dobro dosla!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 22, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da nece niko da pomogne,ali ako se ne razumes u elektriku,bilo sta da napisemo tebi ne vredi Na onu sijalicu koju ste izvadili idu dve zice(H7),i te dve bi trebalo da se vezu na napojne vodove ballast-a Xe sijalice,i to je cela prica. Moze inace i preko releja,pa direkno sa akumulatora,a relejom da upravlja ili prekidac za kratko/dugo,ili kontakt kljuc. Sto ne odes do nekog elektricara da ti to sredi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nije da nece niko da pomogne,ali ako se ne razumes u elektriku,bilo sta da napisemo tebi ne vredi Na onu sijalicu koju ste izvadili idu dve zice(H7),i te dve bi trebalo da se vezu na napojne vodove ballast-a Xe sijalice,i to je cela prica. Ne razumem se ali znam kako smo povezali ,a to je bas ovaj primer sto si mi ti rekao!!! ali tako ne funkcionise!!! ici cu do nekog majstora da vidi to! u svakom slucaju hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan ako hoces svrati do mene u mladenovac, sredicu ti bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan stavio sam danas xenone na mojoj hondi! extra izgleda, bolje se vidi ,a jos bolje me primecuju na putu sto je najbitnije! Na auto putu su mi se pomerali kao da vizim avion!!! kad budem uslikao(ako budem znao kako) stavljam slike pa da vidite kako izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan od danas ima i cene bez ugradnje, jer sam se namucio sa BAKLAVinom hondom, a ima i cena sa ugradnjom, ali je malo veca nego sto je bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan od danas ima i cene bez ugradnje, jer sam se namucio sa BAKLAVinom hondom, a ima i cena sa ugradnjom, ali je malo veca nego sto je bila sad ce mene ljudi da napusavaju zbog poskupljenja!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam ugradio xenon na apriliu .. inace je na njoj far od ktm duke-a 690 - H4 sijalica... lepo svetli ali kratko svetlo mi mnogo kratko baca snop , a dugo mnogo rasprsuje svetlost ili baca visoko , nema snop .. probao sam sraf za podesavanje na faru i podigao sam do max ali je isto .. da probam da podignem komplet far ili ..? ovako trenutno stoji far na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ugradio xenon u socivu kratkog svetla ( levi far ) a u desnom mi je obicna zuta sijalica i desni far skoro i da ne koristim od kad sam stavio xenon... ne mogu da upalim oba fara od jednom, nemoj da mislite da mi se desni pokvario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ugradio xenon u socivu kratkog svetla ( levi far ) a u desnom mi je obicna zuta sijalica i desni far skoro i da ne koristim od kad sam stavio xenon... ne mogu da upalim oba fara od jednom, nemoj da mislite da mi se desni pokvario Pa drzi dugme za blinkanje i gorece opa fara....Ili ti mozda ne radi xenon kada ti se upali i dugo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan ja kada sam hteo sam da ugradim pri paljenju dugog svetla xenon mi se gasio i nije se vracao dok ne ugasim motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan od danas ima i cene bez ugradnje, jer sam se namucio sa BAKLAVinom hondom, a ima i cena sa ugradnjom, ali je malo veca nego sto je bila sad ce mene ljudi da napusavaju zbog poskupljenja!!! neboj se nece, jer ima i cena ako sami ugradjuju, malo muke, ali i ustede u novcu, a video si i sam kolika je muka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan od danas ima i cene bez ugradnje, jer sam se namucio sa BAKLAVinom hondom, a ima i cena sa ugradnjom, ali je malo veca nego sto je bila sad ce mene ljudi da napusavaju zbog poskupljenja!!! neboj se nece, jer ima i cena ako sami ugradjuju, malo muke, ali i ustede u novcu, a video si i sam kolika je muka nezna se kome je veca muka bila,tebi ili meni!!! smrzo sam se do kuce!! ej imas pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ugradio xenon u socivu kratkog svetla ( levi far ) a u desnom mi je obicna zuta sijalica i desni far skoro i da ne koristim od kad sam stavio xenon... ne mogu da upalim oba fara od jednom, nemoj da mislite da mi se desni pokvario Pa drzi dugme za blinkanje i gorece opa fara....Ili ti mozda ne radi xenon kada ti se upali i dugo??? naravno da radi, kad stisnem dugme za blinkanje, rade oba, ali obicna sijalica za dugo svetlo mi kvari izgled xenona tako da je ovako najbolje...kad hocu kratko imam xenon, kad hocu dugo, imam u desnom faru dugo a u levom poziciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan potrebne su mi sijalice H4 35/35 za malaguti 150 ili ako ima neka druga varijanta ali da daju belo plavo svetlo,ako neko zna gde mogu da nabavim te sijalice pozeljno Beograd ali ne mora Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 18, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je biksenon sijalica 6000 Kelvina.Balast(trafo,pretvarac...) mi ne treba,imam ih 3 komada,samo sijalica.Zna li neko gde ima da se kupi?Moja je crkla Sijalica ustvari je i ispravna,ali se desio kratak spoj na kablovima na samom ulzau u sijalicu,u onom delu koji je zaliven necim belim sto je tvrdo kao porcelan.Rasturio sam je skroz,prikacio na balast i radi,ali ovako se vise ne moze vratiti u far. Ako neko prodaje te sijalice,ili zna gde ima,kupovina pouzecem bi bila idealna,neka mi se javi na pp,a moze i ovde jer verujem da i druge interesuje. Hvala vam unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ovaj gorenevedeni ugrađivač, ima li on? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je biksenon sijalica 6000 Kelvina.Balast(trafo,pretvarac...) mi ne treba,imam ih 3 komada,samo sijalica.Zna li neko gde ima da se kupi?Moja je crkla Sijalica ustvari je i ispravna,ali se desio kratak spoj na kablovima na samom ulzau u sijalicu,u onom delu koji je zaliven necim belim sto je tvrdo kao porcelan.Rasturio sam je skroz,prikacio na balast i radi,ali ovako se vise ne moze vratiti u far. Ako neko prodaje te sijalice,ili zna gde ima,kupovina pouzecem bi bila idealna,neka mi se javi na pp,a moze i ovde jer verujem da i druge interesuje. Hvala vam unapred! Mogu da nabavim samo sijalice za Xenon ali mi moras reci koje su ti potrebne? H1,H4,H7,H11 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 19, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan H4 je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koju sijalicu nosi Hornet i koliko kosta bixenon za njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Octobar 21, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nosi H4 a za cenu kontaktiraj Matu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 21, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nosi H4 a za cenu kontaktiraj Matu. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Octobar 21, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan U prijatelju, pa masina jos nije stiga, a ti je stavljas i xenon... Jel ces i top da menjas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 22, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan U prijatelju, pa masina jos nije stiga, a ti je stavljas i xenon... Jel ces i top da menjas? Moram na vreme da sredjujem jedno po jedno,mozda i top videcemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...