Bokes 3198 Napisano Mart 8, 2025 Drug član, 1093 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 652 Napisano Mart 9, 2025 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Provjerio i ja ovde u Kopru,u S i M veličini ima samo ova jet koju tražiš u ovoj boji. Veće su crne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Capuera 0 Napisano Maj 1, 2025 (promenjeno) U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, prodajem dve jet kacige iz Lidla. Nisu nošene uopšte jer sam odustao od kupovine motora. Stajale su mi u svojim zaštitnim vrećama u plakaru u stanu. Obe su S vel. Cena po komadu : 3900 din. Kontakt : 0606222511 Beograd, može i lično preuzimanje. Promenio Maj 1, 2025 član Capuera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 1060 Napisano Maj 1, 2025 Zainteresovan, 360 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ehh da je M .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 308 Napisano Maj 1, 2025 Zainteresovan, 449 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za vespu dusu dale...Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14411 Napisano Jun 6, 2025 Ne silazi, 3162 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Malopre se vraćam magistralom za Bg (idealno vreme za vožnju, 23 h i 29°C ), i slučajno rukom da obrišem kacigu, prekrijem deo gde se preklapa flip up. I kaciga postade tiha !!! Ne verujem, nosim je sigurno četvrta godina, uvek je više "duvala" nego integralna, što je i normalno. E sad, dal da je izlepim širokom trakom i napravim "integralnu" (samo zbog testa), ili ima neke diht gume / trake da se ubace ? Razlika je ogromna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 3060 Napisano Jun 7, 2025 Drug član, 1084 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi silikon dok je otvorena i sačekaj da se osuši ili kupi one gume za dihtovanje prozora u farbati.Eto, rešio sam ti Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...