Dr. POP 100 Napisano Mart 4, 2024 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u Rakovici, Borska 14(kod opštine a preko puta samouslužne perionice) , otvoren je tehnički pregleg 3 Line , gde se radi tehnički i registracija i za motorcikle. Ja sam jedan od zaposlenih kao kontrolor na Tehničkom pregledu i pokušaću da svakome pomognem vezano za nedoumice oko tehničkog i registracije. i naravno čim dobijem neko novo zvanično obaveštenje da vas informišen, Želim pokušati otkloniti nedoumice koje postoje kao i dezinforacije, nagadjanja, pretpostavke ili vesti koje se objave po novinama a nisu zvanične i nisu primenljive . Naravno samo Vas molim da uzmete u obzir da je kontrolorima dozvoljeno da u nekim slučajevima sami procene ili odluče o ispravnosti vozila , kao i da od mesta do mesta zavisi kako inspekcija tumači zakon , pa će se neretko desiti situacija da u BG nešto ne može a u nekom drugom mestu, gradu, može ili obrnuto. na raspolaganju sam Vam Pozdrav Dr. Pop 9 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6110 Napisano Mart 4, 2024 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Dr. POP said: Pozdrav, u Rakovici, Borska 14(kod opštine a preko puta samouslužne perionice) , otvoren je tehnički pregleg 3 Line , gde se radi tehnički i registracija i za motorcikle. Ja sam jedan od zaposlenih kao kontrolor na Tehničkom pregledu i pokušaću da svakome pomognem vezano za nedoumice oko tehničkog i registracije. i naravno čim dobijem neko novo zvanično obaveštenje da vas informišen, Želim pokušati otkloniti nedoumice koje postoje kao i dezinforacije, nagadjanja, pretpostavke ili vesti koje se objave po novinama a nisu zvanične i nisu primenljive . Naravno samo Vas molim da uzmete u obzir da je kontrolorima dozvoljeno da u nekim slučajevima sami procene ili odluče o ispravnosti vozila , kao i da od mesta do mesta zavisi kako inspekcija tumači zakon , pa će se neretko desiti situacija da u BG nešto ne može a u nekom drugom mestu, gradu, može ili obrnuto. na raspolaganju sam Vam Pozdrav Dr. Pop Sta bi sa periodicnom registracijom motocikala, i podlezu li tome i L7 teski cetvorocikli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 4, 2024 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nema nikakvo zvanično obaveštenje od strane MUP-a, Na žalost mi na našem tehničkom ne radimo tricikle i četvorocikle. Čim bude zvanično obaveštenje objaviću na temi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7378 Napisano Mart 4, 2024 Drug član, 3068 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, slave74 said: Sta bi sa periodicnom registracijom motocikala, i podlezu li tome i L7 teski cetvorocikli? Nedao Bog da nam to uvedu dušmani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Mart 4, 2024 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Davno 'uvedeno', sad je došlo do nekih izmena koje su stupile na snagu 01.01. a počinju sa primenama valjda sad 01.03. Elem, sada bi trebalo da se za 'periodičnu' registraciju smanjuje ne samo polisa osiguranja već i porez na upotrebu... Pope, kad proveriš tj. kad dobiješ tačne i precizne info - javi ovde pls! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 6, 2024 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 3. 2024. at 13:41, PremieRacing je napisao: Davno 'uvedeno', sad je došlo do nekih izmena koje su stupile na snagu 01.01. a počinju sa primenama valjda sad 01.03. Elem, sada bi trebalo da se za 'periodičnu' registraciju smanjuje ne samo polisa osiguranja već i porez na upotrebu... Pope, kad proveriš tj. kad dobiješ tačne i precizne info - javi ovde pls! U pravu si buraz, ali kao i sve u ovoj državi, to što piše nije uvek baš tako, zato sam otvorio ovu temu da tek kada nešto bude zvanično i provereno objavim i otklonim nedoumice ili bar pokušam u tome. Jeste izglasano i trebalo je početi da se primenjuje sa 01.03. ali..... Naravno nije počelo sa primenom i ne zna se kada će i da li će i na koji način da se primenjuje. Mi kao tehnički pregled , moramo da dobijemo zvanično obaveštenje o početku primene i način i tačna upustva o obračunu, što se još uvek nije desilo, a iz osiguravajućih kompanija( koje trebaju da nam daju obaveštenja o načinu naplate osiiguranja), nemamo nikakvo obaveštenje niti oni znaju kada će i da li će biti u skorije vreme. Može da se desi da već sutra dobijemo obaveštenje i da se momentalno počne primenjivati a može da potraje u nedogled. Onog trenutka, kada ja budem znao, znaćete i vi... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 15, 2024 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Možda vam je bitna informacija da ROLL BAR-ovi, nisu zabranjeni na motociklima i ne moraju da se skidaju za tehnički pregled, ali naknadno postavljene maglenke koje nisu fabričke bi morale da se skinu ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Mart 15, 2024 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kako je sa kukama? hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 15, 2024 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Na motorima ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Mart 15, 2024 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sve jedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 16, 2024 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, srbac je napisao: Kako je sa kukama? hvala ! Šta te interesuje vezano za kuke ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2437 Napisano Mart 16, 2024 Andragog, 5006 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kada auto nema kuku, kako ide proces legalizacije objekta Kada ima kuku koja nije upisana Kada nema kuku koja je upisana kukuuuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 16, 2024 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Kada nema kuki , ugradi se po specifikacijama proizvodjača automobila i radi se atestiranje kod AMS. Posle atestiranja se ne mora raditi vanredni tehnički pregled. ( sto je bio slucaj do skoro). Kada ima upisanu kuku , proverava se isparavnost iste na tehnickom pregledu prilikom registracije. Ako je nema upisanu , ne sme je imati na tehničkom pregledu , ni kuku ni instalaciju za istu. Ako je vozilo uvezeno pre 2014 moze imati kuku i ako nije upisana, ali kuka mora biti fabrička i na sebi mora imati pločicu proizvodjača , kojom potvrdjuje da je ta kuka fabrička za taj automobil. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6110 Napisano Mart 17, 2024 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel pocela primena periodicne rege? Rekli su od mart og. Nije da im verujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Mart 17, 2024 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, slave74 je napisao: Jel pocela primena periodicne rege? Rekli su od mart og. Nije da im verujem... Rekli jesu , ali ..... Ne nije još počela primena i ne zna se kada će, ako bude obavestiću vas 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko93 0 Napisano Septembar 4, 2024 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dr.POP Stavio sam prosle godine akrapovic auspuh i pokusao sam da registrujem motor, odbijen sam u jednom servisu. Koja je procedura da ne budem odbijen? I da li znate servis koji bi registrovao motor sa akrapovic auspuhom? Hvala unapred. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6793 Napisano Septembar 4, 2024 (promenjeno) Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da konačno shvatite, svi vi što stavljate te otvorene cevke umesto pismenog auspuha, da na taj način...ne samo kršite propise (da, postoji pravilnik koliku buku može da proizvodi auspuh, sirena i sl.)...već se ponašate sebično, ne vaspitano, bahato. Biće reda onoliko koliko smo samo spremni da ga se pridržavamo...i nije nikakvo opravdanje činjenica da "to rade i drugi". Kao i za mnoge druge stvari, ovde, ako se pridržavaš pravila i reda, samo grbav mož' dispadneš...da ne kažem nešto još gore. Promenio Septembar 4, 2024 član pronto 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 178 Napisano Septembar 26, 2024 Svrati ponekad, 170 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne registrujem motor, odnosno ako napravim pauzu u registraciji, koliko imam vremena na raspolaganju a da ostanu iste tablice? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Septembar 26, 2024 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 60 дана. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Sreda u 09:27 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 9. 2024. at 15:38, Rastko93 je napisao: Pozdrav Dr.POP Stavio sam prosle godine akrapovic auspuh i pokusao sam da registrujem motor, odbijen sam u jednom servisu. Koja je procedura da ne budem odbijen? I da li znate servis koji bi registrovao motor sa akrapovic auspuhom? Hvala unapred. Pozdrav Auspusi koji imaju homologaciju nisu problem za registraciju motorcikla 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr. POP 100 Napisano Sreda u 09:28 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd - Vladimirci Motocikl: Harley Davidson FXD Prijavi odgovor kao problematičan On 26. 9. 2024. at 19:08, DuleTs je napisao: Ako ne registrujem motor, odnosno ako napravim pauzu u registraciji, koliko imam vremena na raspolaganju a da ostanu iste tablice? Za sva vozila vazi isto, pa i za motore, 60 dana od isteka registracije vaze tablice, nakon toga se mora promeniti i saobracajna i tablice 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...