Eol 1069 Napisano Maj 12 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Voge DSX900 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo jel neko od vas kupio(a da nisu fabricki koji idu uz motor) ili pravio nosace bocnih kofera za dsx 900? Kupio sam kofere x-land(identicni kao ls2 isto i kacenje) pa ne mogu da nadjem nosac za voge 900... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Knight 2 Napisano Maj 12 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Kupio sam ovaj motor u crnoj boji. Izgleda i vozi se odlično. Barem za ovih nekoliko dana. Inače pandan ovom motoru je BMW F900GS. (Nije 850). Agregat je identičan, jer Loncin proizvodi inače te agregate za BMW. Identičan je agregat i u F800, ali to je drugačiji motor. Slične ili iste su i druge stvari kao na F900. Ovaj motor nije za poređenje sa ostalim kineskim brendovima. To je BMW, ali sa malo drugačijom mapom softvera, malo je prilagođena i konstrukcija, tj napravljen je kompromis da bude i za put i za off road(F900GS je više off road motor). Naravno, quick shifter mu ne radi kao na BMWu, tj. nije tako precizan. Nešto jeftinije izgledaju prekidači, ali za sada je to, to. Sve ostalo izgleda i radi vrhunski. Za sada. Ja sam se odlučio da ga kupim jer sam Voge viđao u Italiji ohoho, pa u Nici, pa na Krfu, a u Engleskoj je najjači distributer uzeo da ga prodaje. Znači da ga već ima svuda po Evropi. Moj favorit je Honda Africa, ali za to što imam od dodatne opreme, za Afriku BiH morao da dam barem 60% više novca. Doneo sam odluku, i za sada je sve super. Videćemo kako će biti dalje. Promenio Maj 12 član Black Knight 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 24 Napisano Maj 12 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Da, naravno da je identičan agregat kao u BMW. Čim ti nešto bude trebalo od delova, naruči kod Radulovića. Inače, ima u jednoj radnji pored Šangaja skor sve na lageru. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 1069 Napisano Maj 16 (promenjeno) Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Voge DSX900 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo pravimo viber grupu za vlasnike voge ds900x... da mozemo nekada brze da razmenjujemo utiske,iznesemo probleme,resenja i misljenja ...ako neko zeli da ga ubacim nek mi posalje u pp br. tel i ime ili nek napise ovde. Promenio Maj 16 član Eol 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19405 Napisano Maj 22 Integrisan, 5919 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4166 Napisano Maj 23 Drug član, 2710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 5. 2025. at 13:00, Eol je napisao: Drustvo pravimo viber grupu za vlasnike voge ds900x... da mozemo nekada brze da razmenjujemo utiske,iznesemo probleme,resenja i misljenja ...ako neko zeli da ga ubacim nek mi posalje u pp br. tel i ime ili nek napise ovde. Kakve bre probleme??? Pa valjda nov bajk kupiš da više nemaš problema??? Do duše...problem je kad kupiš kofere a prodaju drugom nosače...problem je tvrdo sedište za guzove, problem je manjak vremena da se igra sa aplikacijom motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4166 Napisano Maj 23 Drug član, 2710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Motorcyclist je napisao: Ti to sugerišeš da počnemo sa pretplatom da bi videli snimak? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19405 Napisano Maj 23 Integrisan, 5919 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mick said: Ti to sugerišeš da počnemo sa pretplatom da bi videli snimak? E jbg ja sam se pretplatio za150din ili tako nesto nemam pojma xD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4166 Napisano Maj 23 Drug član, 2710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: E jbg ja sam se pretplatio za150din ili tako nesto nemam pojma xD Daj onda pirateriju! Ili sublimiraj epizodu....koji je zaključak??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3280 Napisano Maj 26 (promenjeno) Drug član, 1511 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 5. 2025. at 22:46, Motorcyclist je napisao: Čitao sam po forumima ,za ovo što kuka u testu da Voge greje dosta,ma da vidim da je vozio u običnim plitkim patikama i nekoj trenerci. Za bmw F900GS nemam takvo iskustvo sa prenaglašenim grejanjem,čak na testovima (za bmw) grejanje opisuju od "low" do "moderate".Verovatno je to razlika između agregata,postavki i ostalih elemenata između bmw F850 i bmw f900gs ,obzirom da kaže da je voge u stvari 850gs,koji jeste grejao koliko sam čuo/video.. EDIT.Mislim da mu je ovaj stav "Da Kinezi ne mogu dobiti veću ocenu od 3." na testu previše konzervativan i neutemeljen. Promenio Maj 26 član Džim Džarmuš 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4166 Napisano Maj 26 Drug član, 2710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Greje sasvim solidno...nije da nije. Ne znam za BMW ali 900X greje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 206 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ugreje sedište solidno i gradskoj vožnji na 20+ stepeni kao i crevo kod levog nožnog zgloba, rashladne tečnosti pretpostavljam isijava poprilično toplote. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dug_pohlepi 15 Napisano Maj 26 U prolazu, 7 postova Lokacija: Tivat Motocikl: cb500x Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga razmatrao kao opciju, ali ako je takav problem sa grijanjem onda vjerovatno odustajem jer imam dosta lokalne vožnje do posla i nazad pri manjim brzinama. Interesantno je da još nisam naišao na neki uporedni test ove mašine sa cf 800 mt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3280 Napisano Maj 26 Drug član, 1511 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ti to prvo @dug_pohlepipusti utiske sa foruma oni nisu apsolutni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1178 Napisano Maj 26 Drug član, 610 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kum se vozio u šorcu ... BMW 900 GS. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 206 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 , Aprilia Scarabeo 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, dug_pohlepi je napisao: Ja sam ga razmatrao kao opciju, ali ako je takav problem sa grijanjem onda vjerovatno odustajem jer imam dosta lokalne vožnje do posla i nazad pri manjim brzinama. Interesantno je da još nisam naišao na neki uporedni test ove mašine sa cf 800 mt Imaj u vidu da ako ne svi, skoro svi kinezi 800+ ccm greju solidno, Zontes 703f takođe. Ne važi samo za Kineze. Ja sam se dosta posvetio tematici kad sam birao motor sebi jer mi je 80% vožnje gradska i stvarno ume da bude neugodno leti ako distribucija toplote nije kako treba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata77 25 Napisano Maj 26 U prolazu, 16 postova Lokacija: Zemun Motocikl: VOGE 900 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre Voga vozio Yamahu FJR 1300 pa je surila kako greje izmedju nogu tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4166 Napisano Maj 26 Drug član, 2710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Džim Džarmuš je napisao: Probaj ti to prvo @dug_pohlepipusti utiske sa foruma oni nisu apsolutni Kako molim???? Pa valjda nešto vredi reč vlasnika??? @dug_pohlepi probaj motor pa proceni...te priče ''greje se pa neću da ga uzmem'' mani ih...svaki motor iznad 500cc greje kao lud! Samo je pitanje gde i kako greje...recimo CF se čini da ne greje a u stvari razvaljuje...još kad mu krene vent...toplotu samo po licu što ne rasipa. Iskreno ds900x nije toliko za grad i kreni stani priču, zna da se zagreje...meni nije baš neprijatno ali je na granici. Prosto dobro ide, lepo radi i mora negde da izbaci toplotu...ništa abnormalno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4166 Napisano Maj 26 Drug član, 2710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, kole24 je napisao: Kum se vozio u šorcu ... BMW 900 GS. A da li kum ima na ramenima obrise od siledžijke???? Tj da nije izgoreo od sunca po ramenima??? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3280 Napisano Maj 26 (promenjeno) Drug član, 1511 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, kole24 je napisao: Kum se vozio u šorcu ... BMW 900 GS. Kako ga opeče sa zadnje strane,kad vazduh duva po cevanicama...a tu levo nema ništa da isijava u mestu ili vožnji ? Ako nas ložiš, zaboravi pitanje ? Promenio Maj 26 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1178 Napisano Maj 26 Drug član, 610 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U vožnji, a ne znam kako i zašto. Meni bilo dovoljno da mogu da ga zajebavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 76 Napisano Maj 26 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, kole24 said: Kum se vozio u šorcu ... BMW 900 GS. Nije do toplote sigurno, izasla mu alergija na BMW. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4166 Napisano Maj 26 Drug član, 2710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Čim sedne na BMW dobije RUSH!!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1748 Napisano Maj 27 Drug član, 1174 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, dug_pohlepi je napisao: Ja sam ga razmatrao kao opciju, ali ako je takav problem sa grijanjem onda vjerovatno odustajem jer imam dosta lokalne vožnje do posla i nazad pri manjim brzinama. Interesantno je da još nisam naišao na neki uporedni test ove mašine sa cf 800 mt CF 800mt u gradu šuri noge doslovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4166 Napisano Maj 27 Drug član, 2710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam video motocikl veće kubikaže da ne prži po nogama...moožda samo ovi što imaju komplet oklope ne isijavaju toliko ali svaki kome je dekla na otvorenom isijava...normalna stvar samo je pitanje kome je koliko prijatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...