TAZZ 1466 Napisano April 26 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Voge DSX 900 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Voge DSX 900, 2024. godište, Touring, vozilo prešlo 1100 km, Beograd. Cena 9.000 € - Motori -... Čiji li je ovaj ? Kome je dosadio posle 1100km ?Neko već bezecovao....Rezervisano do Nedelje.Sad zvao, čovek nije u Srbiji...Nisam hteo da dužim...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 26 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ima smisla, ali zašto ga prodaju? Jel to ne očekuju nove probne vožnje? Nego, neko je stavio kufere, a neće da se hvali, izgleda da se boji da će morati da časti.Ma ružne slike...Sutra, prekosutra kada uradim druge slike...Obe su iz noći nerviranja i stresiranja...Onaj iznad motor tablice 54xxx a moj prvi isporučeni civil, a da nije test... Hm...Mada ko zna odakle je motor, možda je okolina BG, pa su imali tablice...Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano April 26 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Tablice podele po opstinama tako da ne mora da znaci nista.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 26 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Eto ga...Pre FB... Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 28 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Napokon back to me...* Zvuk malko dublji i glasniji... Tačno tamo gde sam i želeo da bude... Katalizator ubi sav zvuk, ali tako je kako je...* Kuferi legli kao da su pravljeni za njega... Odlično ...* Drugar kad mi je dolazio i vraćao motor iz Loznice, napravio pokolj... Kaže da ide sve kako treba... Testirano na 1** i sve ok... Me HappyPa onda se javno zahvalim drugaru Bokiliju koji je sve ovo izmaštao, napeo Marija da srede izduv...Nekada treba imati mlađe drugare, imaju energije na pretek... Ja na pola života, sad nemam energije za sebe, a kamoli za smirenost oko motora... Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano April 30 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda, svaka cast. Meni bas bode oci onaj manji kofer sto se inace nalazi sa strane izduva kod velike vecine motora i nekako mi je ne mogu da kazem ruzno ali ne dopada mi se i smeta mi... Na kraju krajevan meni je i original izduv vizuelno ok, a da je mogao da bude bolji zvuk to jeste...ubija ga taj katalizator. Drugar vozi Nordena 902 i kod njega je dosta velik problem grejanje nogu od strane katalizatora, izvadio je katalizator i stavio je samo nastavak, produzetak grane do auspuha, majstor je lepo uradio krivinu. Sad ne greje noge ali cuje se nesto glasnije sto bi da kazem bilo prihvatljivo ali jbg ok ne moze sve idealno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano Maj 1 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja pohvalim...juče sam preuzeo svog lepotana po onom naj većem vetru sam vozio, jedva ga dovezoh do Zemuna. Dobio sam samo jedan komplet ključ sa onim daljinskim, to mi je čudno kako samo jedan u glavnim bi trebalo da se dobiju 2 kd. Da li ste i vi kolege dobili isto samo jedan...? Ja bih svakako naručio, napravio jos jedan...ne znam da li to neko pravi kod nas...kopira te daljince i narezuje te ključeve...? Promenio Maj 1 član Grofbg 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 1 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke drugar.I ja sam dobio jedan, ali i ceo svet koliko videh. Ja sam tražio da mi se da ponuda za drugi set ključeva. Jer ako izgubim ovaj jedan, mogu samo da plačem. Neka je i 200 eura daću, bolje to nego da gledam kako spava motor.Usput, ovo gore Ostružnica, ATV?Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Maj 1 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Brat je 2022. kupio novog bmw gs 1250 adv. Isto samo 1 ključ, u fazonu pa šta će ti dva i nemoj da izgubiš. Otprilike da je proizvodjačima vozila došlo iz dupeta u glavu kako da oderu mušterije. Verovatno će u toku od decenije eksploatacije, makar jedan od vlasnika da zaturi negde ili izgubi ključ i eto im dodatne kinte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano Maj 1 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Da vas obradujem , svi ste dobili po dva kljuca jedan je u daljinskom ima ona mala polugica pomeris i izvuces kljuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tufi979 3 Napisano Maj 1 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd,Borča Motocikl: Bmw F650gs, Voge ds900x Prijavi odgovor kao problematičan Ili mislite na onaj tzv daljinski za? To da samo jedan kad smo vec kod njega cemu sluze ona dva dugmeta koliko sam provalio jedno dugme pali sva cetri i to je to. Valjda kad je parkirano 10istih da znas koji je tvoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Maj 1 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ili istovremeno upališ sva4 na svih deset parkiranih Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Maj 3 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Moji utisci o Voge 900DSX sumirani: Voge 900DSX - Na dobrom putu ka uspehu - BJBikers.com BJBIKERS.COM Nakon 525DSX na test smo dobili starijeg i jačeg brata - 900DSX sa kojim smo se družili oko 700 km upoznavši njegove dobre i loše strane. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko91 36 Napisano Maj 4 U prolazu, 17 postova Motocikl: CF Moto 800 MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, jako sam zainteresovan za ovaj 900dsx model pa me zanimaju vasi utisci i saveti, da li ga uzeti? Kako ste zadovoljni do sada vi koji ga imate? Kakav je kvalitet izrade? Cena nije mala iako dosta pruza za taj novac na papiru pa me to malo kopka. Isto me zanima oko servisnih intervala koji su? Ii kako vam se cini ovlasceni servis? Izvinjavam se na ovoliko pitanja i hvala unapred na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Maj 6 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prođe jedan pored mene kod Ušća danas, bogme moćno to deluje.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1656 Napisano Maj 6 Drug član, 598 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sinoć na YT neki lik u Španiji radi mini recenziju svog motora. Kaže da trenutno u Španiji ima 7000+ pred-naručenih i da su kod njih prestali da primaju nove narudžbe. Tek u/za 2025. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Maj 6 (promenjeno) Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da potvrdim da je u Španiji ludilo, pogotovo ovde u Madridu gde boravim već duži period. Pored voge 900DSX, viđam mnogo i 525DSX. Inače u Spaniji 900DSX košta 9000 evra. Promenio Maj 6 član Overpressure 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano Maj 7 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neke moje prve impresije utisci nakon predjenih 700 km...vozio po raznim podlogama. Popeo sam se na planinu Rajac 85o NMV, vozio po livadama, planinslim puteljcima, kamenjaru blazi off taman sto bi po meni bio max za njega...ja sam 192/100 i suvozacica 170/65 kg. Jeste da je tezak motor ali po onim uzbrdicama...izvlaci bez ikakvih problema neke su bile i po 45 stepeni, nije mrdnuo ni sek. veoma upravljiv i ne oseti se tezina jako dobro upija neravnine, ja sam polako vozio i sve je sasvim ok. ... dok se ne stane. Okretao sam ga na nakom uskom puticu koji je jos pod nagibom, bila je ozboljna borba, a ja nisam bas slab i nemocan. Videcu da skinem snimke sa kamere da pogledate pa samo da procenite. Moja potrosnja je bila 4,4 litre, ali ako se malo opusti ruka i krene u obrtaje oko 6000 + rpm ode i potrosnja preko 5-6 lit. Sto se tice servisa redovnih prvi je na 1000 km i svaki sledeci je na 5000 km, sto je po meni vacarenje od strane uvoznika i nepotrebno to sam im i rekao, samo da bi uzimali pare 110 eura po servisu...ali dok je u garanciji jbg...da su stavili 7-8000 bilo bi ok. QJ moto daje za svoje modele 15.000 km. Sto se tice kljuceva imaju 2 kd i jedan onaj daljinac, koji je po meni bitniji od kljuca...mora se svakako poruciti jos jedan, ako se izgubi original...motor je mrtav, nema paljenja. Ili da se vidi da ako postoji varijanta da neko iskopira taj daljinac, to cu da proverim ovih dana neke sam vec zvao...oni prvim put cuju i za marku motora i za tu varijantu bezicnog kljuca da ima ugradjeno na motoru. Uvoznik je navodno posalo upit kinezima i cekaju odgovor. Skoro je jedan covek sto je kupio kvad ...izgubio taj daljinski kljuc i sad mu je kvad neupotrebljiv, dok se kinezi ne oglase. E sad ovako nedostaci...greje levu nogu u predelu skocnog zgloba i lista, sad u ovo vreme nije toliki problem ali kad bude leto i +35-40 ne znam sta bih rekao. Zastita od vetra sto se tice kolena mi je sasvim ok ali sam vizir za moju visinu je kratak...treba da bude jos barem 10-15 cm visi i po 5 cmi siri sa svake strane da ima da se poruci odmah bi da porucio ali jos uvek nema, tako da ili da se pravi kod Ivana ili da cekamo da se pojavi za koji mjesec na Aliju. Ima jedna stvar koju sam vec pominjao...trzanje u 1-2 brzini na nizim obrtajima...kad se daje i oduzima gas...moram da ga regulisem sa kvacilom, to mi bas smeta...ne znam sta moze da bude to je imao i onaj demo primerak kad sam ga vozio...tako da mislim da svi imaju. Da li moze da se resi sa nekom novom mapom...hmm...ne bih znao. Generalno sam mi je ok...privlaci paznju, ljudi ga primeciju na putu, raspituju se...lep je motor i modernog dizajna, vidi se da je ozbiljna masina i na prvi pogled. lepo vuce i lepo se vozi i mozda cu sediste malo da prepravim, da ubacim gel u sediste...da bude mekse...posle 100 predjenih km u cugu...trne zadnjica. Hteo sam jos da dodam...onaj radar za mrtvi ugao ...ima i zadatak u voznji ako nam se neko priblizi na tipa 2-3 m on registruje i upali sva cetiri migavca sve dok se taj neko ne odalji migavci rade...upozoravju... udalji se ili ce da bude oduvan izduvom iz topa ako dam gas... Promenio Maj 7 član Grofbg 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1656 Napisano Maj 7 Drug član, 598 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče trzanja, isto ljudi kažu i za novi F900GS. Čini mi se da je @Jovan Risticrekao da i mnogo ostalih motora to radi i da je to posledica jako siromašne smješe za ispunjavanje Euro 5 normi. Vjerovatno trza i u ostalim brzinama, ali to mjenjač sanira prenosnim omjerima. Trebalo bi u subotu da probam motor u BG, mene najviše sad brine to grijanje lijeve noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1322 Napisano Maj 7 Drug član, 866 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Trzaju i ostali motori, pogotovo dvocilindrasi. To je do euro norme i mapiranja motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Maj 7 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan U kakvoj obući vozite ako grije nogu???Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano Maj 8 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima toga i do obuce, ali leti ja licno ne nosim duboke cipele i cizme...na 45 stepeni. Generalno greje unutrasnji deo skocnog zgloba i negde do sredisnjeg dela potkolenice, ko nosi cizme, verovatno nece u toj meri da oseti te temperaturne promene. To sto greje da se ne shvati da greje do toga da moze da stvori opkotine nego je onako neprijatnije ali nista zabrinjavajuce, barem ne sad u ovo vreme i na ovim spoljnim temp. u toku voznje se skoro i ne oseti...cak ako je hladnije i prija to sto greje. Sto se tice trzanja, ako bi se skinuo taj katalizator - srednji lonac...ne znam da li bi tada bilo bolje, videcu sa drugarom sto vozi nordena on je skinuo taj lonac, kako je kod njega... Promenio Maj 8 član Grofbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1656 Napisano Maj 8 Drug član, 598 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Grofbg je napisao: Sto se tice trzanja, ako bi se skinuo taj katalizator - srednji lonac...ne znam da li bi tada bilo bolje, videcu sa drugarom sto vozi nordena on je skinuo taj lonac, kako je kod njega... Obično bude bolje, ali mora nova mapa motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 8 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan A ko može da mapiraSent from VOGE DS900X using ChinaTech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3229 Napisano Maj 8 Drug član, 2324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, TAZZ je napisao: A ko može da mapira Sent from VOGE DS900X using ChinaTech Bruder to radi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...