Ćomi- 447 Napisano Octobar 8 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, dao bih motor cak i na rate. Recimo da se odmah isplati 3.000e a ostatak moze i po 100e mesecno. Izleteo mi povoljno poslovni prostor za kancelariju, ali fali mi nekih 10k pa ovako pokusavam da resim problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano Octobar 8 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/23508932/bmw-r1150-gs? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Octobar 9 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Comi jedan mali savet ali bez uvrede. Cim se motor toliko dugo prodaje a nije se prodao ima samo dva zakljucka . Ili je motor los ( u sta ne verujem jer sam pratio sta si mu sve radio i da ga pazis i odrzavas ) ili je jaka cena . Malo ga muci i ta cudna boja motora koja nije svima dopadljiva ali cena sve resava, spusti cenu i otici ce. Ja sam na pocetku corone prodao R1200GS za 3900e (da ti ne pricam da sam ga ja jos povoljnije kupio) a sad kao svi digli cene ali ovo ti je cist dokaz da su naduvane cim se ne prodaju po njima. Izvini sad jos jednom , ali ovo je samo savet, bez uvrede . 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 9 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na iskrenom komentaru, Nikola. Nema sta da zamerim, sve je meni jasno. Ono sto me dodatno cudi jeste i sto dobijam dosta ponuda za zamene ali uvek nesto sto mi se ne dopada, ili je doplata 1000e, a u novonastaloj situaciji mi zamena ne resava problem. Da se razumemo, ja bas volim ovaj motor, volim i sto je u ovoj boji unikatan, volim sto me po pljusku i haldnoci vozi kao po sinama i stiti od gladnog vetra i hladnoce. Volim i sto je neverovatno udoban u komforan a isto tako i pouzdan. Ali….sad grebem sa dna kace zadnju lovu sto se kaze, za kancelariju, da ne placam skupe zakupe ceo zivot, i zelim to da resim sada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9617 Napisano Octobar 9 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se boja baš sviđa, a i ceo motor. Cenu ne mogu da komentarišem, jer ne pratim skuplje modele van mog domašaja. Vidim da ima dosta pratilaca na PA (valjda 26 do sad), ali niko da dođe i pogleda, pretpostavljam. I ja dugo prodajem, samo meni "nije hitno", bez uvrede. Cena, pričam za sebe, jbga, dođi, vidi, probaj. Ako ti odgovara, dogovorićemo se. Ako ne leži, nije to što si mislio, kafa, rakija i ćao zdravo, idemo dalje... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 9 Ne silazi, 6534 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Motor ima punu servisnu istoriju a i ovako, održvan je kod mene više godina i verovatno je najbolji primerak u SRB i čak i ovako, bez obzira na kilometražu. Prvi vlasnik ga je ofarbao u tu boju zato što tako voli, potom je kupivši R1200 isto ga ofarbao, a ovaj dao rođenom bratu od koga ga je Ćomi i kupio. Slažem se da farban motor uvek budi sumnju, još dodatno kad je nestandardna boja, ali se lako da proveriti stanje, pogledaju se naličja i vide se da je sve netaknuto. Motor je farban dosta davno i izgleda i danas kao nov, što znači da je izuzetno kvalitetno ofarban. Kad ga je Ćomi kupovao, nisam ni jedno slovce rekao, jedino da samo boja može da bude da se sviđa ili ne. Ćomi je od održavanja samo imao da zameni intervalno motorno ulje i ništa više, možda i kočionu tečnost jer je menjana na godinu dana. Da, mislim da Ćomi nije napisao sve detalje, pa ću ja po sećanju, mada čuvam sve. Motor ima sva 3 nova kočiona diska, pločice i najbolja Spielberg kočiona creva, pun servis kočionih klješta, nove gume ako se ne varam itditd... 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 18 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ode sledece nedelje 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Octobar 24 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock. Mnogo srece novom vlasniku, siguran sam da ce ga savrseno sluziti kao sto je i mene. Neka i on dozivi te momente specificne slobode i bega od stresa, kao sto sam i ja. Jebo me motor, bas sam tuzan, nisam ovo ocekivao. 10 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Octobar 24 Ne silazi, 6534 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Otišo je u dobre ruke. Imaš opciju i sam zaključaj temu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...