boza_kg 6007 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 4464 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekli, el vidiš onog žutog keca, i ja ću da kupim isti, samo fiću i to belog 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11975 Napisano Avgust 19 Ne silazi, 2788 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ona nova siva/jebacka/ima na novim autima i skuterima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 77 Napisano Avgust 19 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 19 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, cezarpa said: Jel to ona nova siva/jebacka/ima na novim autima i skuterima? Ako misliš na Nardo, nije hvala Sji Đi Pingu na tome. Lepa je boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 23 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zvanično! Sveže od jutros :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 77 Napisano Avgust 23 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wladom 7 Napisano Avgust 24 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prva moja vožnja van lokala. Užice - Višegrad - Užice 135,9km Nasuo do čepa na B.zemlji, reset km. Vozio do 70km/h. Vratio se se u Ue na pumpu i opet do čepa. Potrošio mi 3,75km. Znači da je prosjek na 100km / 2,75 litra. Težak sam 96kg. I dalje smatram da su prednji amotrizeri suviše mekani. Ostalo OK. U lokalu troši 4 lit. i preko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 24 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo da namestim navigaciju :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 77 Napisano Avgust 24 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Gordak985 je napisao: Uspeo da namestim navigaciju Sent from my 2107113SG using Tapatalk Daj javi kako pls Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 24 (promenjeno) Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A, pa samo pratiš uputstvo, dostupno na Voge sajtu. Jbg, na žalost je tako Ja se uvek snalazim trt mrt, međutim morao sam ovaj put i jedan video da pogledam i da pročitam uputstvo. Do kraja Reci gde si zapeo, pa ću ti pomoći, dok mi je sveže. Ukratko, moraš da instaliraš Voge Global na playstore/apple store ili kako se već zove, time se povezuješ i sa kamerom i sa navigacijom ali ne odjednom, s kamerom se povezuješ preko wifi, s navigacijom preko BT. Ako si povezan na kameru, navigacija neće raditi jer nemaš pristup internetu. Posle odeš na mapbox sajt i napraviš nalog i kreiraš token, pogledaj ovaj video. Traže podatke validne platne kartice ali ništa ne naplaćuju. Za svaki slučaj, ne stavljaj karticu na kojoj držiš milione. Taj token sačuvaj jer ga više videti nećeš, pošalji si ga na mejl ili tako nešto. Potom odeš u Voge global aplikaciju, proveri da li si povezan sa motorom i da li imaš internet i prekopiraš token u predviđeno mesto. Posle toga sve radi. Samo ako si glup ko ja, moraš još jednom u stan da vidiš kako se prikazuje navigacija na ekranu motora. Onaj navigacijski prekidač s leve strane, pritiskom na dole. I to je to. Promenio Avgust 24 član Gordak985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11975 Napisano Avgust 24 Ne silazi, 2788 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Platnu karticu ne ostavljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Avgust 24 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Platnu karticu ne ostavljam.I to je u redu.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1013 Napisano Avgust 24 BJB Maxi Scooter Club, 2187 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, cezarpa je napisao: Platnu karticu ne ostavljam. Постоје виртуелне картице, ти сам ограничаваш важење и лимит на њој. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 354 Napisano Avgust 24 (promenjeno) Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, cezarpa je napisao: Platnu karticu ne ostavljam. Ni ne moraš, možeš da koristiš default public token ili ti iskopiraj ovo u aplikaciju EDIT: ono je moj token, ipak moraš da napraviš nalog pa tek onda koristiš public token ili koji hoćeš, da li su obavezni podaci kartice nisam siguran ali svakako se ne plaća ništa osim ako nemaš neke hiljade upita mesečno Promenio Avgust 24 član nuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Utorak u 09:03 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlilno prevozno sredstvo, nekako me drži u opuštenoj zoni vožnje, na gasiram a opet lagano prolazim kroz jutarnju gužvu. Baš mi je legao. Još je rano i kapiram da sam zaljubljen ali ako se po jutru dan poznaje, I think this is the beginning of a beautiful friendship...Sent from my SM-S911B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6007 Napisano Utorak u 09:46 Ne silazi, 4464 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim skuter negde od početka marta do kraja novembra otprilike, svake godine. A najslađe mi je doba dana to ujutru, kad idem na posao. Mislim, ne volim da idem na posao, ali volim da odem, ako me razumete 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3701 Napisano Sreda u 14:06 Drug član, 1832 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, imam problemčić, kad povežem telefon sa BT slušalicama i preko BT1 sa skuterom, dolaze mi pozivi i mogu da se javim ali niti ja čujem sagovornika niti on mene. Sad sam provalio da je to zato što telefon prebaci da razgovor ide preko skutera. Ako isključim calls u bt podešavanju na telefonu za skuter, jednostavno se raskači.Nije previše bitno, ali jako je zgodna opcija i nervira me što ne mogu da dokučim rešenje. Internet je nem, uputstvo samo kaže poveži telefon sa BT hedsetom i skuterom i to je to. Jeste ali prc.Primam sugestije i ako niste sigurni da će rešiti problem :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2032 Napisano Sreda u 14:31 (promenjeno) Drug član, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Logika mi govori da je problem u telefonu, umesto da preusmeri poziv na slušalice on preusmeri na Voge. Probaj da promeniš konekcije, da ti BT1 budu slušalice, a BT2 Voge, ili vidi da li imaš dodatne opcije za povezani uređaj, pa da tu za Voge ugasiš opcije deljenje poziva, kontakata, audija ili nešto slično. Pretpostavljam da zajednička veza sva tri bluetooth uređaja ne može da postoji, ali trebalo bi da možeš da postigneš da u trenutku poziva konekcija ide na slušalice Edit: Sad vidim da si pokušao da gasiš Calls, ali da se raskači. Izvinjavam se Promenio Sreda u 14:33 član Luka9905 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 390 Napisano Sreda u 16:00 Drug član, 1130 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Oboren crni SR3 u Novom Sadu kod Satelitske pijace... Da li je neko odavde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milannocaj 0 Napisano Sreda u 20:08 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima. Imam voge sr3 star 5 meseci, 2500 na satu. Zadnjih 1000km imam cvilenje prilikom kretanja ni previse oštrog ni previse laganog nego onako osrednje tako da kazem. Kada dam jak gas prilikom kretanja nema problema, ali ako krenem laganije tipa u gradu u koloni, taj prvi start kao.kada bi presaltao iz prve u drugu da tako kazem e tu zacvili. Vozio u ovlašćeni navodno je od toga što presporo krećem, msm ne mogu u svakoj situacoji davati odmah pun gas. Da li je neko imao sličan problem i šta je rešenje. Izvinjavam se na dugoj poruci ali sam hteo detaljno da objasnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16998 Napisano Sreda u 22:04 Integrisan, 9581 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Onako na daljinu kao Milanu yatotu javlja mi se da si malko popalio lamelce i zvonce. Pisali već xxx puta šta i kako oko starta s'moped..... nema držanja malog gasa nikad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...