Jump to content

Moto Zajednica

voge sr3 i sr250gt

Recommended Posts

• Drug član, 1832 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
29 minutes ago, cezarpa said:

Jel to ona nova siva/jebacka/ima na novim autima i skuterima?

Ako misliš na Nardo, nije hvala Sji Đi Pingu na tome. Lepa je boja 😄

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 6 postova

Prva moja vožnja van lokala.

Užice - Višegrad - Užice

135,9km
Nasuo do čepa na B.zemlji, reset km.

Vozio do 70km/h. Vratio se se u Ue na pumpu i opet do čepa. Potrošio mi 3,75km. Znači da je prosjek na 100km / 2,75 litra. Težak sam 96kg.

I dalje smatram da su prednji amotrizeri suviše mekani. Ostalo OK.

U lokalu troši 4 lit. i preko.

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx10r
pre 47 minuta, Gordak985 je napisao:

Uspeo da namestim navigaciju 🙂29de7a5c0e1238acd2c388e97f384732.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Daj javi kako pls😁

A, pa samo pratiš uputstvo, dostupno na Voge sajtu. Jbg, na žalost je tako  Ja se uvek snalazim trt mrt, međutim morao sam ovaj put i jedan video da pogledam i da pročitam uputstvo. Do kraja

Reci gde si zapeo, pa ću ti pomoći, dok mi je sveže.

Ukratko, moraš da instaliraš Voge Global na playstore/apple store ili kako se već zove, time se povezuješ i sa kamerom i sa navigacijom ali ne odjednom, s kamerom se povezuješ preko wifi, s navigacijom preko BT. Ako si povezan na kameru, navigacija neće raditi jer nemaš pristup internetu.

Posle odeš na mapbox sajt i napraviš nalog i kreiraš token, pogledaj ovaj video. Traže podatke validne platne kartice ali ništa ne naplaćuju. Za svaki slučaj, ne stavljaj karticu na kojoj držiš milione.

Taj token sačuvaj jer ga više videti nećeš, pošalji si ga na mejl ili tako nešto. Potom odeš u Voge global aplikaciju, proveri da li si povezan sa motorom i da li imaš internet i prekopiraš token u predviđeno mesto. Posle toga sve radi.

Samo ako si glup ko ja, moraš još jednom u stan da vidiš kako se prikazuje navigacija na ekranu motora. Onaj navigacijski prekidač s leve strane, pritiskom na dole.

I to je to.

Promenio član Gordak985

• BJB Maxi Scooter Club, 2187 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац
pre 17 minuta, cezarpa je napisao:

Platnu karticu ne ostavljam.

Постоје виртуелне картице, ти сам ограничаваш важење и лимит на њој.

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X
Pre 3 sati, cezarpa je napisao:

Platnu karticu ne ostavljam.

Ni ne moraš, možeš da koristiš default public token ili ti iskopiraj ovo u aplikaciju 

EDIT: ono je moj token, ipak moraš da napraviš nalog pa tek onda koristiš public token ili koji hoćeš, da li su obavezni podaci kartice nisam siguran ali svakako se ne plaća ništa osim ako nemaš neke hiljade upita mesečno

Promenio član nuk

Odlilno prevozno sredstvo, nekako me drži u opuštenoj zoni vožnje, na gasiram a opet lagano prolazim kroz jutarnju gužvu. Baš mi je legao. Još je rano i kapiram da sam zaljubljen ali ako se po jutru dan poznaje, I think this is the beginning of a beautiful friendship...

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

• Sviđa mi se 3

• Ne silazi, 4464 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

Ja vozim skuter negde od početka marta do kraja novembra otprilike, svake godine. A najslađe mi je doba dana to ujutru, kad idem na posao. Mislim, ne volim da idem na posao, ali volim da odem, ako me razumete ;) 

• Sviđa mi se 2
  • Haha 1

Društvo, imam problemčić, kad povežem telefon sa BT slušalicama i preko BT1 sa skuterom, dolaze mi pozivi i mogu da se javim ali niti ja čujem sagovornika niti on mene. Sad sam provalio da je to zato što telefon prebaci da razgovor ide preko skutera. Ako isključim calls u bt podešavanju na telefonu za skuter, jednostavno se raskači.

Nije previše bitno, ali jako je zgodna opcija i nervira me što ne mogu da dokučim rešenje. Internet je nem, uputstvo samo kaže poveži telefon sa BT hedsetom i skuterom i to je to. Jeste ali prc.

Primam sugestije i ako niste sigurni da će rešiti problem :-)

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

• Drug član, 374 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

@Gordak985 Logika mi govori da je problem u telefonu, umesto da preusmeri poziv na slušalice on preusmeri na Voge.

Probaj da promeniš konekcije, da ti BT1 budu slušalice, a BT2 Voge, ili vidi da li imaš dodatne opcije za povezani uređaj, pa da tu za Voge ugasiš opcije deljenje poziva, kontakata, audija ili nešto slično.

Pretpostavljam da zajednička veza sva tri bluetooth uređaja ne može da postoji, ali trebalo bi da možeš da postigneš da u trenutku poziva konekcija ide na slušalice

Edit: Sad vidim da si pokušao da gasiš Calls, ali da se raskači. Izvinjavam se

Promenio član Luka9905
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 1 post

Pozz svima. Imam voge sr3 star 5 meseci, 2500 na satu. Zadnjih 1000km imam cvilenje prilikom kretanja ni previse oštrog ni previse laganog nego onako osrednje tako da kazem. Kada dam jak gas prilikom kretanja nema problema, ali ako krenem laganije tipa u gradu u koloni, taj prvi start kao.kada bi presaltao iz prve u drugu da tako kazem e tu zacvili. Vozio u ovlašćeni navodno je od toga što presporo krećem, msm ne mogu u svakoj situacoji davati odmah pun gas. Da li je neko imao sličan problem i šta je rešenje. Izvinjavam se na dugoj poruci ali sam hteo detaljno da objasnim.

• Integrisan, 9581 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Onako na daljinu kao Milanu yatotu javlja mi se da si malko popalio lamelce i zvonce.

Pisali već xxx puta šta i kako oko starta s'moped..... nema držanja malog gasa nikad!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja