URKE 80 34 Napisano Octobar 13 U prolazu, 52 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok?Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 20 Napisano Octobar 13 U prolazu, 10 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge sr3 Prijavi odgovor kao problematičan 193cm Mislim da ne postoji drugi skuter u ovoj klasi na našem tržištu a na koji mogu komotno da se smestim tj. da imam mesta za kolena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 60 Napisano Octobar 13 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 188 cm visok i ok je skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Octobar 14 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, nuk je napisao: da imam mesta za kolena Ma muka je kad si krakat, to razume samo onaj koji jeste takav. Jedva nađeš model na koji možeš da smestiš kolena, ali onda sedište ne odgovara... Sedište može i da se prepravi doduše, isecka kako tebi odgovara, nije to ni skupo. Ali čitam iskustva nekih što su to radili, pa im sada ulazi voda nakon kiše, ili materijal propušta, ili šavovi i štepovi... Ne znam, idem na poso u civilnom odelu, nije mi baš zabavna ideja da mi dupe bude mokro po ceo dan. Izgleda da ću da se družim sa ovim mojim sokoćalom još dugo dugo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Octobar 14 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sa zadnje strane materijala premaze se tanko silikonom gde je spoj materijala. Izmedju presvlake i sundjera treba zalepiti malo jači najlon i to je to, neće biti mokre guzzce. Gde god utrči igla tu sigurno prolazi voda, ako iza nema izolaciju posao nije dobar. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13511 Napisano Octobar 29 Ne silazi, 6021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mojn prodao jer mi stvarno nije trebao ali za kratko vreme koje sam ga posedovao sam primetio da sediste izaziva bolove u donjim ledjima. Nesto na relaciji sediste korman nije bas uradjeno prijateljski po ledja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...