misko_kolo 1297 Napisano Februar 26, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A za nas sa 19-icama napred- ĆORAK! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan A šta mi Nindže koji nosimo 18 pozadi da radimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa narucujte ljudi, ja ih molim jos od letos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I nista od cupavih guma E09 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 26, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Pampur, sstrujo, kao i za nas! ;D Ja sad zvao i kažu stiže samo to, a cene još ne znaju jer nije još došla roba sa carine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan 140/80 R 17 Mitas E- 08 5573,00 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan evo da se javim, po cenama iz koninga, kod mene dobijate montazu balansiranje i azot gratis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno majstore ! Reci mi ima li kros giuma ? 100-90-19 80-90-21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan sve ono sto ima u koningu...to ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan sve ono sto ima u koningu...to ima... Veoma precizan odgovor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno majstore ! Reci mi ima li kros giuma ? 100-90-19 80-90-21 Hoces da provjerim ovde ,mogu ti ponjeti kad krenem na sajam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno majstore ! Reci mi ima li kros giuma ? 100-90-19 80-90-21 Hoces da provjerim ovde ,mogu ti ponjeti kad krenem na sajam? To bratic ?! Znaci serija C !sta imaju i posto su ! Posto ovde vidis da nema ozbiljnih prodavaca! Zanimaju me i u colazi 12 i 14 isto cista kros C sara ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno majstore ! Reci mi ima li kros giuma ? 100-90-19 80-90-21 Hoces da provjerim ovde ,mogu ti ponjeti kad krenem na sajam? To bratic ?! Ovako ,trenutno ima : zadnja 100/90/19 modeli c10 i c16 cijena 60e , prednja 80/100/21 modeli c5 i c17 cijena 40e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan evo da se javim, po cenama iz koninga, kod mene dobijate montazu balansiranje i azot gratis... Koliko naplaćuješ zamenu zadnje spoljašnje gume, ako ti donesemo gumu? Kawasaki KLE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5732 Napisano Mart 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12392 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iznenadićeš se.... vrlo prijatno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam uzeo gumu preko Mate 140/80 R 17 MITAS E-08 Za razliku do pune cene koja je u Coningu kod Mate imam zamenu gume, balansiranje i punjenje azotom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5732 Napisano Mart 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12392 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ura! I ja imam (skoro) istu takvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ura! I ja imam (skoro) istu takvu. Moja bila takva prosle godine ;D ;D Sad je malo izlizanija ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Mart 4, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan evo da se javim, po cenama iz koninga, kod mene dobijate montazu balansiranje i azot gratis... Koliko naplaćuješ zamenu zadnje spoljašnje gume, ako ti donesemo gumu? Kawasaki KLE. kle, nije nesto komplikovan... 400 din, sve... bez balansiranja... dobijes i azot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Podigo sam gume za VEVE-ta, prebacio u Brrkin auto i vec su kod Mate u Mladenovcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi vidim da vas ovde dosta vozi na Mitas E-08, kako ste zadovoljni? Jel tvrda i plasticna kao sto neki kazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan jes malo klizava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan jes malo klizava Kad je vlazno, po suvom lepi ko luda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Stavljene prosle sezone, nakon nekih 10-11K predjenih, Mitas 08 su pocele da pokazuju zamor. Iako se naoko nisu pretjerano potrosile, primjecujem da je prvi sloj drzao, cini se, znatno sigurnije nego sto je slucaj sad. Po vlaznom, razumije se, jer to im je boljka. Dunlop na proslom motoru su, cini mi se, jos snazniji grip imale kada su bile potrosene znatno vise nego ove sad. Ali ok, ovo moze biti i subjektivno. Ono sto je objektivno je da je prednja guma pocela da puca po ivici unutrasnje strane rubnih cepova (krampona). Zanimljivo, ne po citavom obodu gume. I na zadnjoj se moze primjetiti da je "nazuljana" oko cepova. Tako da mora da ide zamjena. Sa ovim se vise ne bih usudio na iole dalji put. Pogotovo sa suvozacem. Bio sam jako optimistican u vezi ovih guma kad sam ih stavio i kratko nakon toga, jer mi se cinilo da malo slabiji grip po mokrom vrlo dobro kompenzuju izdrzljivoscu i trajnoscu. Sada vec nisam toliko siguran. Sledece gume vjerovatno nece biti Mitas. Uskoro cu postaviti slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 22, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Bobanom. Prednja guma mi ima istovetne simptome - popucalo duz rubova, sa testerastim profilom kad se pogleda sa strane, sto izaziva vibracije na asfaltu. Nista strasno, ali se oseti. Zadnju sam kupio prosle jeseni, pred kraj sezone, presla je do sada oko 10000 i sasvim dobro izgleda za tu kilometrazu. E sad. Sem donekle problematicnog drzanja na mokrom, desava se ono sto je Boban naveo - slabi grip i po suvom. Vec nekoliko puta mi se dogodilo da mi prokliza zadnja guma! Imam utisak da je prvi sloj gume mnogo bolje drzao od ovog koji sada trosim. Moguce je da je razlog tome sto u Mitasu zele dobar grip na novim gumama koje salju na testiranje casopisima ili moto sajtovima. Ovaj sloj ispad je verovatno jeftiniji za proizvodnju. Tako se dobija jeftina guma koja dobro prolazi na testovima! Nadam se da gresim, ali je to moj utisak. Verovatno ce i sledeci par guma koje budem kupio biti takodje Mitas. Ali, sledece godine mi isticu SVI krediti, a onda ce se prica moza promeniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...