andjelo 246 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ovako je na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedan rad iz radionice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo felne zadrzavaju ovakav sjaj??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jos jedna slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Jun 4, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo felne zadrzavaju ovakav sjaj??? A odgovor na moje pitanje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dugo felne zadrzavaju ovakav sjaj??? A odgovor na moje pitanje??? Msm da se felne posle poliranja lakiraju pa je sjaj dugotrajan...ali bolje da odgovori Anjdelo da ne bude nekih zabuna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan odgovorio sam coveku na pp a mogu i vama objasnjavo sam par puta i necu nikog da ubedjujem na aluminijum i ostale obojene metale stoji do4-5 godina i vise zavisi od odrzavanja ima pasta za odrzavanje visokog sjaja ali ne dolazi do oksidacije nego povremeno gubi sjaj jer u pasti ima supstanca koja stvara sloj zastite od oksidacije i zbog toga se ne moraju lakirati a mogu ko zeli samo sto onda treba da se prebruse vodobrusnom smirglom 2500-3000 a potom ima tecnost koja se maze pre lakiranja kod nas takvih lakova jos uvek nema a u Nemackoj kosta set od 150 -230 evra ........ ne mogu nikog ubedjivati u kvalitet pasti ali kako je meni objasnio covek koji prodaje te paste a ima ih samo dvojica u celoj Nemackoj tako sam i ja vama objasnio ne smeju se koristiti razne hemikalije za pranje felni znaci mekan sundjer i sampon i posle pranja obavezno se prvo skupi voda sa ispoliranog dela i onda sa mekanom pamucnom krpom protlja se ispolirana povrsina pozeljno je sa pastama za odrzavanje barem dva puta godisnje da se ispoliraju felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan od 1 jula snizene cene poliranja rubova felni na motorima za samo 80 evra u dinarima obe znaci 2x40 ..................063/8060818 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedan fini posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove pasta i post je , ako nije poslovna tajna, za one koji bi (a znas i sam da ce takvih sigurno biti) da pokusaju nekom prirucnom polirkom ili cak busilicom da urade sami. I pitanje koja je prednost poliranja nad hromiranjem? Hvala i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISTER_NO 1 Napisano Avgust 4, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Kako se zove pasta i post je , ako nije poslovna tajna, za one koji bi (a znas i sam da ce takvih sigurno biti) da pokusaju nekom prirucnom polirkom ili cak busilicom da urade sami. I pitanje koja je prednost poliranja nad hromiranjem? Hvala i pozdrav! Probaj sa pastom koja se zove PUROL - slovenacke je proizvodnje i pokazala mi se vise puta jako dobrom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jednog poslica felne su pripremljene sutra se poliraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ovo je posle pripreme a ona slika pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedna slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vecinom purolom pastom i cetkicom za zube i teraj svaku zbicu ponaosob posle mi zafalilo cetkica al al bilo je super nego kako je bilo ranije ko neveruje nek pita ljude iz S.M ja sam bolestan po tom pitanju za poliranje...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan odg zikisliki prednost poliranja nad hromiranjem samo finansijska ali trazi daleko vise odrzavanja mada ima ljudi koji bas vole boju poliranog alum kazu hrom im deluje nakako sterilno preterano savrseno nevidi se rucni rad pravo da vam kazem u nekim slucajevima i jesu u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan odg zikisliki prednost poliranja nad hromiranjem samo finansijska ali trazi daleko vise odrzavanja mada ima ljudi koji bas vole boju poliranog alum kazu hrom im deluje nakako sterilno preterano savrseno nevidi se rucni rad pravo da vam kazem u nekim slucajevima i jesu u pravu bas tako majstore sve sto musterija pozeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Decembar 14, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Purol je dobra i ja sam sa njom polirao moje felne (trljaj trljaj) ,ali nije bio to taj sjaj pa sam skoknu do drugara i pozajmijo njegovu pastu ime ne bih znao ,samo znam da je njemackog porekla ,evo i like samo sto je felna malo prljava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Decembar 14, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan i jos jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan da ozivimo malo temu evo novog poslica ova je ispolirana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan nemam reci prijatelju sve pohvale za rad lepo je videt da je covek sklopio zadovoljstvo i posao,jos jednom sve pohvale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Od cega je felna sa poslednje slike? Lepo odradjeno Ta purol pasta,naspram pravih za aluminijum,je nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan koje su po tebi naj bolje paste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja bas strucan za to. Ja koristim samo plavu za aluminijum,ne znam koja je. To je finija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 23, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan sta mi preporucujes da ispoliram na r6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...