KTM+A 543 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika KTM 250 EXC za 2009 (moj ali nije jos stigao kad stigne jos slika) I za mladje nesto Malo za ljubitelje suprmoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan niko nikakav komentar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ne, samo fioka pala do zemlje ;D . Strava je, sta reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Al ce biti oranja.... =) Prelep motor , svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ga bese platio? Koje su cene za EXC400/450 i 525(ako prodaju i polovne motore),ako znas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si ga bese platio? Koje su cene za EXC400/450 i 525(ako prodaju i polovne motore),ako znas? cene su ovako za 2t a ovako za 4t MODELI ZA 2009 125EXC 6710 250EXC-F 8230 200EXC 6990 400EXC 8420 250EXC 7290 450EXC 8610 300EXC 8080 530EXC 8890 e sad ako imaju modela za 2008 oni su jeftiniji jer je KTM podigao cene za ovu godinu i modeli six days su skuplji moj je placen 7290 + registracija za 2 godine 130eura u kojoj je osiguranje i zelena karta za godinu dana , za drugu godinu mogu da uzmem osiguranje na 6 meseci ili godinu kako hocu a i nemoram . sad u ovoj radnji ima jedan 200exc mislim daje model za2008 malo cena mu je 5700 na njemu dali moze jeftinije neznam evo slike dole imas na www.ktm.ro deo de vanzre second hand to su polovni koji se prodaju u radnji znaci da su ih u njihovim servisima odrzavali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na detaljnim informacijama... Carinu i porez nisi pominjao...Jesi li carinio ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na detaljnim informacijama... Carinu i porez nisi pominjao...Jesi li carinio ili...? ne moj je tamo registrovan zato i pise registracija za dve godine , osiguranje se place samo kad hoces da vozis ,ausput broj motora na motociklu nigde se nepise tako na moze da se menja ali mora da ostane taj tip . ili ako hoces -19% PDV tamo +5%carina nasa +18% pdv nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Je l' te to onda izadje jeftinije u RO nego kod nas, o cemu se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na detaljnim informacijama... Carinu i porez nisi pominjao...Jesi li carinio ili...? ne moj je tamo registrovan zato i pise registracija za dve godine , osiguranje se place samo kad hoces da vozis ,ausput broj motora na motociklu nigde se nepise tako na moze da se menja ali mora da ostane taj tip . ili ako hoces -19% PDV tamo +5%carina nasa +18% pdv nas I ti sa tom registracijom mozes najnormalnije da vozis kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je l' te to onda izadje jeftinije u RO nego kod nas, o cemu se radi? pa iskreno neznam ni ja ko ima kolike troskove ovaj sam ja platio 7290 , a u KTM Beogradu je 7950 . e sad iskreno video sam fakturu fabrike oni ga placaju 5349 -1.5% +19% pdv tamo ( PDV=TVA) popust bio kad moj kupljen tako je pisalo na fakturi plus homologacija transport i drugo do tablica je njihovo. meni je jeftinije a svejedno mije koje su tablice za 660evra razlike u ceni plus registracija je tamo 2 god . Narucio sam kragnu KTM ona je 533evra i jos nesto cuuzeti za razliku plus tamo se registacija radi na tehnickom odmah nema supa osim prvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na detaljnim informacijama... Carinu i porez nisi pominjao...Jesi li carinio ili...? ne moj je tamo registrovan zato i pise registracija za dve godine , osiguranje se place samo kad hoces da vozis ,ausput broj motora na motociklu nigde se nepise tako na moze da se menja ali mora da ostane taj tip . ili ako hoces -19% PDV tamo +5%carina nasa +18% pdv nas I ti sa tom registracijom mozes najnormalnije da vozis kod nas? da imam boravak tamo prijavljen i kad nije bio vizni rezim za srbe , mislio sam na vreme . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na detaljnim informacijama... Carinu i porez nisi pominjao...Jesi li carinio ili...? ne moj je tamo registrovan zato i pise registracija za dve godine , osiguranje se place samo kad hoces da vozis ,ausput broj motora na motociklu nigde se nepise tako na moze da se menja ali mora da ostane taj tip . ili ako hoces -19% PDV tamo +5%carina nasa +18% pdv nas I ti sa tom registracijom mozes najnormalnije da vozis kod nas? da imam boravak tamo prijavljen i kad nije bio vizni rezim za srbe , mislio sam na vreme . Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Januar 28, 2009 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na KTM. Koliko konja ima najotvorenija verzija ovog cuda? Ja bih bas voleo da malo djipam sa ovim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na KTM. Koliko konja ima najotvorenija verzija ovog cuda? Ja bih bas voleo da malo djipam sa ovim Nemam pojma to nesmeju da napisu vec samo da ima 6.8 kw na 8000 iliti 0.06kw/kg a vaznoje i koliko malo zagadjuje. Zato ti lepo daju jos jedan izduvni lonac prazan bez katalizatora i ovaj sa za registraciju , e da i izvade blokadu iz karburatora a za to potpises papir da je na tvoj zahtev . Evropa je to nema zezanja . Nebi smeo da ide losije od starijih modela bar po meni ili nekih 4t od 450ccm . za nedelju ipo dolazi pa cim dude lepo vreme probacu da malo djipam . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da Rumuni nemaju neku ogromnu tablicu koja bi mogla da bude jedini ruzan detalj na ovom prelepom motoru? ja mislim da nisu mogli da naprave vecu ??? ??? a sem toga postoje i manji fomati u kucnoj izradi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1930 Napisano Januar 29, 2009 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tablica za ovo i nije potrebna. Tamo gde se ovo koristi nece niko da ti trazi. Bar meni nije trazio za CR-a. Mora imati bar jedno 60ks, ala to ide.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cvajka je majka! Treba mi onaj smajli sa jezikom do poda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,Kineski Turisticki Motor! ;D Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6076 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno. Cestitam od srca. Prava naNdzarasta zver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,Kineski Turisticki Motor! ;D Cestitam! o ovom nisam razmisljao kad sam kupovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Januar 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, opasno motorce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno sam nasao vremena da doteram moje novo motorce . Malo slika kako izgleda motor koji jos nije paljen ni vozen , ali uskoro cemo i to popraviti samo jos koji dan da se osusi teren . Tu je morao i glavni da se malo slika ipak je njemu to najzamnivljivije . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ! Neka je sa srecom motor i dase lepo vozis sa njim ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...