lestra 2359 Napisano Februar 9, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Posto je odbrana od obozavateljki postala sve teza, picolovac mora na prodaju. Moj, na mene se vodi, ima par sitnica da se sredi, nista strasno a ni odmah. Nista budzeno, cipovano, i ostale gluposti. Nije mu vadjena dusa kod mene, ali se stisne ponekad naravno Jedine dve stvari koje sam uradio za svoj ukus su stop svetla sa novijeg modela (originalne dajem uz auto) i radio sa usb-bluetooth i aux-om. Moguca zamena za nesto malo vece na benzin, sa turbom naravno. Cena za forum 7400. Fiat 500 Abarth WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Fiat 500 Abarth, 2008. godište, Hečbek, Benzin 1400 cm3, vozilo prešlo 110000 km, Aranđelovac. Putnička vozila - Polovni Automobili 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1917 Napisano Februar 9, 2024 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, dje me nadje. Zena me bari da uzmemo ovako nesto za nju a ja bih joj naravno krao. Sve mi se svidja, imam samo problem sto je finansijska konstrukcija trenutno nepostojeca 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Februar 9, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sve mozemo da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano April 3, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Up. Nova cena 7200e fiksna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Maj 3, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 7000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Maj 13, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Odeee. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...