revolution 52 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko puta u mojoj karijeri mi se desilo da mi donesu motor u kofi, ili gajbama (što je češći slučaj). Elem, počinjem ovu priči iz jednostavnog razloga što mi je nekada bio izazov da se zlopatim sa tim stvarima, ali avaj, valda godine čine svoje. Samo jednom, naglašavam, samo jednom mi se desilo da mi nijedan deo nije falio kada sam sklapao motor, i da nijedan šraf i šajbna nisu ostali viška. Razlog je bio jednostavan. Ja sam taj motor rasturio složio sve u kutije i deklove, nisam rasturio ništa preko od onog što mora, i kutije su bile metalne i bez rupa. 10 godina kasnije sam od dečka koji tada nije imao para da uradi agregat, kupio isti motor za cirka 450 evra, i skockao ga kao za izložbu. U pitanju je bila Honda CB 400 T crvene boje sa svim fabričkim delovima do poslednjeg šrafa, uključujući i ausopuhe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nisam znao da radiš sa gajbicama. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6743 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Aha, radi, oce da zaradi kao i mali Marko, na gajbicama. Samo mu niko ne rece da je Marko nosio gajbice pune para, a ne gvozdja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan HM, hm , kolko se secam - Honda cb 400 T je imala tockove sa zbicama ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 27, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan HM, hm , kolko se secam - Honda cb 400 T je imala tockove sa zbicama ??? ??? ??? C.... http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cb400t%2076.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne znam zashto ali meni uvek ostane vishak delova...mora da je fabrichka greshka ili stavljaju vishe da imash u rezervi.. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 27, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kanda sam se zajebunio, ona honda cb 200 t je sa zbicanim. Jbg - kolko modela ima, ne mogu se svi ni popamtiti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Januar 27, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta je motora iz raznih kofa i gajbica odvezeno preko...Sada bi imali bar duplovise oldtimera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta je motora iz raznih kofa i gajbica odvezeno preko...Sada bi imali bar duplovise oldtimera. Ne staj mi na muku ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ha ha,ako te ne mrzi imam ja gomila motora u koficama na placu,jes da ih nisam pola od njih ja rasturio,al ako bi da sklapas,,,cas ce se dogovorimo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Podseti me ova tema kada sam kupio DKWa, sav rasturen do poslednjeg srafcica, kuci sam ga doneo u nekim kofama i kutijama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ha ha,ako te ne mrzi imam ja gomila motora u koficama na placu,jes da ih nisam pola od njih ja rasturio,al ako bi da sklapas,,,cas ce se dogovorimo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Koji ti to motor uopšte imaš ;D ;D ;D ;D ;D ;D ako mi navedeš motor ima odma da ga sklopim ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa pouzdanio znam za horeksa 350 ostavljenog u gajbicama,ja gu licno rastavio fali mu klip,,i jos neke sitnice,ima tu i neka jawa 80,u gajbici isto,fale joj usisne lamele,cinimi se,,ima tu i neka doduse kompletna nepaljena kjedno 5god vespa nsu prima 150 valjda 3 model,uh ima i kompletan ispravan za divno cudo nsu 175,ima tu i zindap/ks/,u manje vise komplet stanju,i tako, gilera arkore 250,bez radilice,ljudi izgubili celu koficu sa radilicom i zidnim lezajevima,,,, :) :)ima i jos par rasturenih japancic,a ima i onih drugih sklopljenih,itd itd...... nesto nije nesto jeste za prodaju,,e da ,ima i cb 400n,,u parcici.... :D :D :D/sa feler radilicom i glavom.....///// :D :D :D :D skupljali se lomovi godinama,vreme je da se to rasciscava polako,,, :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 27, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa pouzdanio znam za horeksa 350 ostavljenog u gajbicama,ja gu licno rastavio fali mu klip,,i jos neke sitnice,ima tu i neka jawa 80,u gajbici isto,fale joj usisne lamele,cinimi se,,ima tu i neka doduse kompletna nepaljena kjedno 5god vespa nsu prima 150 valjda 3 model,uh ima i kompletan ispravan za divno cudo nsu 175,ima tu i zindap/ks/,u manje vise komplet stanju,i tako, gilera arkore 250,bez radilice,ljudi izgubili celu koficu sa radilicom i zidnim lezajevima,,,, :) :)ima i jos par rasturenih japancic,a ima i onih drugih sklopljenih,itd itd...... nesto nije nesto jeste za prodaju,,e da ,ima i cb 400n,,u parcici.... :D :D :D/sa feler radilicom i glavom.....///// :D :D :D :D skupljali se lomovi godinama,vreme je da se to rasciscava polako,,, :) :) Evo možemo odmah da se dogovaramo za HOREXa, Zundappa i Gileru, samo odvoj novce ili da radimo kompenzaciju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GezyX 2 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Budisava-NS Motocikl: Suzuki TS125,Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Bokolic Jel ima s mozda nekod suzukia rasturenog(GS500)treba mi nesto od delova!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 27, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa pouzdanio znam za horeksa 350 ostavljenog u gajbicama,ja gu licno rastavio fali mu klip,,i jos neke sitnice,ima tu i neka jawa 80,u gajbici isto,fale joj usisne lamele,cinimi se,,ima tu i neka doduse kompletna nepaljena kjedno 5god vespa nsu prima 150 valjda 3 model,uh ima i kompletan ispravan za divno cudo nsu 175,ima tu i zindap/ks/,u manje vise komplet stanju,i tako, gilera arkore 250,bez radilice,ljudi izgubili celu koficu sa radilicom i zidnim lezajevima,,,, :) :)ima i jos par rasturenih japancic,a ima i onih drugih sklopljenih,itd itd...... nesto nije nesto jeste za prodaju,,e da ,ima i cb 400n,,u parcici.... :D :D :D/sa feler radilicom i glavom.....///// :D :D :D :D skupljali se lomovi godinama,vreme je da se to rasciscava polako,,, :) :) Evo možemo odmah da se dogovaramo za HOREXa, Zundappa i Gileru, samo odvoj novce ili da radimo kompenzaciju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D eh sad,,,ti bas ono najbolje da radis ;D ;D ;D ;D ;D aj nadji negde radilicu za ovo italijansko jako prdalo,,,,.... :) Bokolic Jel ima s mozda nekod suzukia rasturenog(GS500)treba mi nesto od delova!!! ne nemam........ :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan @ BOKILIC - Koji to KS Cindap imas u kofi? Bilo ih je od 50 do 750ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ BOKILIC - Koji to KS Cindap imas u kofi? Bilo ih je od 50 do 750ccm. Ma neki mali garant, gde on da ima ozbiljan motor ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan @ BOKILIC - Koji to KS Cindap imas u kofi? Bilo ih je od 50 do 750ccm. Ma neki mali garant, gde on da ima ozbiljan motor ;D ;D ;D ;D Ja bih uzeo i taj neozbiljan , ali kaze nije na prodaju. Sad ozbiljno razmisljam da ga orobim. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan hajde kad je vec tema o kofama, okacite sliku nekog motora u kofi, gajbici ili rucnim kolicima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...