Jump to content

Moto Zajednica

Iridium dilema

Recommended Posts

• Integrisan, 7715 postova
  • Motocikl: TDM 900

Na našim civilnim motorima treba ih kupovati isključivo radi produženog servisnog intervala. Kod mene guraju već više od 30 000km bez problema.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 326 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800
31 minutes ago, N.F.S. said:

Sta se dogodilo?

Iskreno nemam pojma. Bile su katastrofalno prljave. Ocistio sam ih koliko sam mogao i kad sam nakacio diagnostiku razlike nisu bile toliko velike kao kad sam prvi put merio. Kontao sam da sam ih prilikom ciscenja mozda malo pomerio pa su zato bile pribliznije vrednosti. Onda sam ih sinhronizovao proverio i vratio kutiju filtera za vazduh. Napravio sam gresku sto ih jos jednom nisam proverio pre vracanja rezervoara i plastika ali nakon svega proverih jos jednom kad ono opet nisu izbalansirane. Razlika nije tako velika ali nisu pod konac sto bi rekli.

Mrzelo me ponovo sve da rasturam pa cu ih ponovo sinhronizovati kad budem kacio instalaciju za maglenke jer moram da skinem opet rezervoar i sve plastike pa kad vec to budem radio odradicu i to.

Inace videh da je dzek gde se kaci instalacija za maglenke pun masti ali deluje sve kako prljavo. Toliko je napunjen da deluje kao da nema trika da napravi kontakt. Moracu da ga ocistim definitivno.

Promenio član DeusExMachina

• Integrisan, 9984 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Tako se mast i stavlja, ili nista ili puno (malo nema funkciju). Sem sto ruzno izgleda, pa jos ako se nalepilo prasine, nece smetati kontaktima, sve to oni razmeste gde treba dok ih spajas. (Uzeti sa rezervom, video nisam ali verujem da znam kako izgleda)

• Svrati ponekad, 326 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800

Bio sam ubedjen da sam ga uslikao ali ga nema medju fotografijama :/  Deluje bas gadno ne znam ni kako bih ga ocistio. Kontakti su puni masti pa kapiram da prasina nije mogla da udje unutra. Probacu da ga nakacim bez ciscenja pa ako nema kontakta zagrejacu ga da se mast malo rastopi pa WD40 da ga odmastim.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja