Alekre 14028 Napisano Februar 11, 2024 Integrisan, 7715 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na našim civilnim motorima treba ih kupovati isključivo radi produženog servisnog intervala. Kod mene guraju već više od 30 000km bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 248 Napisano Februar 11, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, N.F.S. said: Sta se dogodilo? Iskreno nemam pojma. Bile su katastrofalno prljave. Ocistio sam ih koliko sam mogao i kad sam nakacio diagnostiku razlike nisu bile toliko velike kao kad sam prvi put merio. Kontao sam da sam ih prilikom ciscenja mozda malo pomerio pa su zato bile pribliznije vrednosti. Onda sam ih sinhronizovao proverio i vratio kutiju filtera za vazduh. Napravio sam gresku sto ih jos jednom nisam proverio pre vracanja rezervoara i plastika ali nakon svega proverih jos jednom kad ono opet nisu izbalansirane. Razlika nije tako velika ali nisu pod konac sto bi rekli. Mrzelo me ponovo sve da rasturam pa cu ih ponovo sinhronizovati kad budem kacio instalaciju za maglenke jer moram da skinem opet rezervoar i sve plastike pa kad vec to budem radio odradicu i to. Inace videh da je dzek gde se kaci instalacija za maglenke pun masti ali deluje sve kako prljavo. Toliko je napunjen da deluje kao da nema trika da napravi kontakt. Moracu da ga ocistim definitivno. Promenio Februar 11, 2024 član DeusExMachina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23760 Napisano Februar 12, 2024 Integrisan, 9984 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako se mast i stavlja, ili nista ili puno (malo nema funkciju). Sem sto ruzno izgleda, pa jos ako se nalepilo prasine, nece smetati kontaktima, sve to oni razmeste gde treba dok ih spajas. (Uzeti sa rezervom, video nisam ali verujem da znam kako izgleda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 248 Napisano Februar 12, 2024 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ubedjen da sam ga uslikao ali ga nema medju fotografijama Deluje bas gadno ne znam ni kako bih ga ocistio. Kontakti su puni masti pa kapiram da prasina nije mogla da udje unutra. Probacu da ga nakacim bez ciscenja pa ako nema kontakta zagrejacu ga da se mast malo rastopi pa WD40 da ga odmastim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16468 Napisano Februar 12, 2024 Integrisan, 9442 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne može da nema kontakta....dzekni, visak šta izadje masti pokupi krpom i gotovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...