OgiBG 288 Napisano Januar 27 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Da se predstavim, moje ime je Ognjen zivim u Bg. Pratim forum duze vreme(i pre kupovine mog trenutnog ljubimca), pa reko vreme je da se i ja registrujem. Trenutno imam Benelli leoncino 500Trail sa njim do sad presao skoro 19k za manje od 2 god.(prve sezone skoro12k ove druge manje imao vise poslovnih obaveza). Pre njega sam kratko vozio Hondu nc750x 2 meseca dok mi je prijatelj bio van BG. I jos par modela, ali to je sve bilo vise proba po 30-ak min. Ako neko ima neko pitanje o mom trenutnom lepotanu vrlo rado cu podeliti informacije sa njim. I naravno jos jedan od razloga zbog kog sam se registrovao je i taj sto je doslo vreme da se predje na nesto vece. Pa cu vrlo rado poslusati savet nekog iskusnijeg Ali o svemu tome u nekom narednom post-u. Nadam se da sam se bar ukratko predstavio, ako sam nesto zaboravio nemoj te mi zameriti. Dopunicu sve potrebne informacije . Pozdrav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5632 Napisano Januar 27 Drug član, 2000 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Ogi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9924 Napisano Januar 27 Ne silazi, 2308 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Januar 27 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Januar 27 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Januar 27 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strajder89 21 Napisano Januar 28 U prolazu, 19 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: Honda CBR 600rr Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Januar 28 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 288 Napisano Januar 28 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici. Imam jedno pitanje, da li postoji tema(ja je nisam nasao) o putnim adventure motorima koji su do 10k cene(nov ili polovan od 2016+). Nasao sam pojedinacne teme o modelima tipa KTM adv 790, Honda Transalp 750 itd. Ali ne i jednu temu gde se vodi ,,polemika" oko toga Pitam iz razloga sto bih presao na neki jaci motoro sa kojim mogu da odem na neki duzi put. Sa trenutnim sam prelazimo max 400-500 km u jednom danu i to je po mom misljenju neki maksimum koji on moze da pruzi sto se tice udobnosti i zastite od vetra itd... Generalno sam do sad vozio 70%asfalt 30% off-road(naravno u mogucnostima motora). Tako da ako ima neka slicna tema vrlo rado cu se prikljuciti istoj Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 288 Napisano Januar 28 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika sa nekih kracih putovanja... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8236 Napisano Januar 28 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...