FreeBird 209 Napisano April 9 Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Cucnule nalepnice. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 248 Napisano Četvrtak u 15:28 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 4. 2025. at 12:49, Aspi je napisao: Da se nadovezem usput. Posto sam prosle nedelje uradio kompletan servis na Tigru: (ulje, svecice, filteri, plocice, antifriz i naravno obuo sa Michelin road 6 gumama ) ostalo mi jos samo da prikacim na OBD da pogledam klapne. Kupio sam OBD sto je N.F.S. predlozio i licencu za TuneECU. Proverio voltazu sve okay, probao preko apk aplikacije i nece da se poveze...Sve varijante sam probao.Na kraju uspem da nadjem verziju za PC.Uspeo sam da se povezem i da ocitam, slika zakacena. Vrednosti su u toleranciji ali sam hteo da dovedem na jednako i svaki sledeci put kad sam probao da se povezem sa OBDom nece...Dok je motor samo na kontaktu OBD se poveze, cim se motor upali posle nekih 40 sekundi gubi konekciju i parametre, jako sporo ucitava. Uz igranje dosao sam do zakljucka da izgleda OBD ne valja (mislim na taj sto je meni poslat). Igrom slucaja mi je palo na pamet da se pregreva cip u OBDu i da izbacuje, sto sam i potvrdio jer sam ga stavio u zamrzivac na 30min i posle je radio okay al nisam hteo dalje da cakcam sa takvim OBD-om nista. Elem, na preporuku coveka iz Engleske sam narucio nov OBD pa javljam kad stigne kako radi. Izvinjavam se na duzem citanju al reko da prenesem moje iskustvo. Isti problem imam samo na Tiger 800. Imam 3 OBD-a i na oba sa USB konekcijom mi se desava isto. Nekada se diskonektuje pre nekad kasnije. Primetih dok sam stelovao klapne da ako je u leru bez gasa drzi duze konekciju ali ako dodam gas izgubi se gotovo istog trena i nece ponovo da se poveze dok ne izvucem kabl iz kompa, konektujem ga ponovo i restartujem aplikaciuju (isto je i sa TuneECU i sa TigerTool-om). Bluetooth OBD mi ne gubi konekciju ali promena mapa je moguca samo preko kabla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3749 Napisano Četvrtak u 20:06 Malinar u pokusaju, 1757 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, palo mi je na pamet da zaštitim nekako usd vile na trijumfu, čisto preventivno. Svi znamo da su usd vile podložnije curenju i oštećenjima jer ih češće peskari prašina, prljavština i sl. Jel postoje neke "harmonike", "čarape", "navlake" koje mogu da navučem na klizajući deo vile i tako produžim život semerinzima, nešto poput harmonika na staroj africi ili staroj super tenere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Petak u 05:54 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Neopren je dobar izbor.... https://shop-africanqueens.de/Neoprene-Fork-Protectors-USD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 209 Napisano Petak u 11:16 (promenjeno) Svrati ponekad, 281 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo ,pokusao sam da instaliram ecutune ili kako vec ide aplikacija. I uspeo. Medjutim aplikacija je trazila razna odobrenja i napravila mi haos u telefonu. Izmedju ostalog hakovana mi je jedna kartica skinuto 10.ooo+ hiljada i morao sam da je ugasim. Pritom jos svasta nesto mi se desava cudno u telefonu. Izbrisao sam je i ako budem opet to radio uzecu neki deciji telefon. Uglavnom nisam izvrsio placanje jer je moguce samo preko paypala a ja to nemam. I hteo sam da pitam da li neko moze uz nadoknadu da mi ucita mapu koju sam skinuo sa trijumfovog foruma namenjenu za otvoren izduv i kn? Mapu sam skinuo. Promenio Petak u 11:18 član FreeBird Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23767 Napisano Petak u 11:46 Integrisan, 9995 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, vrv si kupio sa pogresnog sajta/prevare.Ja imam kabl, dao mi je Paljevina ali su licence iskoriscene, 3 motora smo registrovali u programu. Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 47 Napisano Ponedeljak u 14:26 U prolazu, 30 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao prvu neku voznju po dobroj kisi. Shvatio da prednji blatobran sluzi samo kao ukras izgleda, pa da pitam: da li neko ima preporuku gde kupiti produzetak prednjeg blatobrana ? Pre nego sto krenem da kopam po netu gde i sta i koja velicina. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...