Zlatko LA 2788 Napisano Petak u 20:48 Drug član, 1247 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, imam original i biće vraćen ukoliko odmah. Tako je stigao iz CH sa originalnim i MIVV-om u kutiji, ovaj je stavljen samo za probu. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 69 Napisano Petak u 21:17 (promenjeno) U prolazu, 42 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Motorcyclist said: Samo zbog topa se mora mapa raditi? Da, zbog mesavine. Da ne bi bila previse slaba. Promenio Petak u 21:21 član Aspi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2788 Napisano Subota u 16:18 Drug član, 1247 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve stvari mogu da radim 24/7. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2788 Napisano pre 21 sati Drug član, 1247 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zamena antifriza kao prva radnja, ne mislim kad temperatura ode u minus i znam da je sistem čist. Leva i desna maska se skidaju veoma lako. Da ne pišem ponovo jer u ovoj temi je to objašnjeno, ali ovaj šraf na desnoj strani hladnjaka je dobra stvar što se odzračivanja sistema tiče. Takodje u user manualu je sve to lepo objašnjeno. Tačno 2l staje u sistem. Pre sipanja novog antifriza sve oprano destilisanom vodom.Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2788 Napisano pre 21 sati Drug član, 1247 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zatim pranje motora i zatečeno stanje. Sve je na svom mestu do poslednjeg detalja. Pisanje bez slika ne volim, tako da se ovom prilikom izvinjavam ako sam preterao. Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9339 Napisano pre 20 sati Drug član, 1906 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Što bi se izvinjavao? Milina je gledati kako se neko ko ima volje (a i uslova) pedantno odnosi prema svom ljubimcu. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5116 Napisano pre 20 sati Drug član, 1578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA hvala za ovo sto delis sa nama... otkad je Neša otisao sa foruma oslabio fond kvalitetnog citanja 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 69 Napisano pre 19 sati U prolazu, 42 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Zlatko LA said: Zatim pranje motora i zatečeno stanje. Sve je na svom mestu do poslednjeg detalja. Pisanje bez slika ne volim, tako da se ovom prilikom izvinjavam ako sam preterao. Sent from my iPhone using Tapatalk Svidja mi se taj produzetak lancobrana. Trebalo bi i ja kod mene to da odradim da mi ne frca vise po repu motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2788 Napisano pre 17 sati Drug član, 1247 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Delim ono što znam i ako nekako mogu da pomognem to je onda veliki plus. Hvala najelpše na lepim rečima! @Aspi ako misliš na zadnji mislim da je to fabrički. Dobra stvar ako mene pitaš. Zaboravio sam da postavim sliku lanca i lančanika pre i posle. Evo prilike. Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21492 Napisano pre 17 sati Integrisan, 6737 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi neki zvucni zapis sa tim Mivvom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2788 Napisano pre 17 sati Drug član, 1247 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Duboko i glasno. Zaboravio je Kole da mi donese nosač kofera i fabrički izduv. To će biti rešeno u sledećih nekoliko dana. Jedva čekam da skinem ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 69 Napisano pre 17 sati U prolazu, 42 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Zlatko LA said: Delim ono što znam i ako nekako mogu da pomognem to je onda veliki plus. Hvala najelpše na lepim rečima! @Aspi ako misliš na zadnji mislim da je to fabrički. Dobra stvar ako mene pitaš. Zaboravio sam da postavim sliku lanca i lančanika pre i posle. Evo prilike. Sent from my iPhone using Tapatalk @Zlatko LAAko ja dobro vidim (a stavio sam naocare ) to je neki after market. Sto je realno dobro jer fabricki je kratak. Ako budes mogao izmeri, od vile do kraja koliko ima. Kod mene je 240mm fabricki. Slika kako to izgleda posle voznje. Inace, danas sam se igrao montiranja stitnika ruku. Pasuju od Tigra 800. Odma ako neko pita, Hogar je pomagao a unimer je tu jer mi akumulator resio da izdahne pa cekam drugi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2788 Napisano pre 16 sati Drug član, 1247 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Uh šta bih dao za maaaaalo veći vizir, ružan mi je ovaj moj nizak. Čuj teško, na svakih sat vremena idem pored motora i gledam nešto, evo sad sam podesio hod ručice gasa, bila je pretegnuta. Evo dimenzije. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8428 Napisano pre 16 sati Drug član, 2849 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 12/6/2025 at 5:18 PM, Zlatko LA said: Ovakve stvari mogu da radim 24/7. Ja da čitam Nešto mi palo na pamet - da si postavio kameru i snimao ovaj detailing, verovatno bih ceo odgledao! U zdravlje da se voziš, prelepa mašina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 37 Napisano pre 16 sati U prolazu, 49 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Honda CB500X (1/2) , Beverly 125 (1/2) Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Zlatko. Lepo je sve ovo gledati i pratiti tvoje radove. Gledao sam i Hondu kada si sredjivao , sada Tigra . Tigar mi se svidja i voleo bih da ga imam ili drugacije receno , kako bih voleo da ga posedujem . Ali sada posedujem Suzanu Burgman 400ccm . Felne na Suzani su malo (vise) pocrnele pa sta mi preporucujes da odradim da budu nesto kao (bar 100%) na tvom Tigru . Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2788 Napisano pre 15 sati Drug član, 1247 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, živke je napisao: Ja da čitam Nešto mi palo na pamet - da si postavio kameru i snimao ovaj detailing, verovatno bih ceo odgledao! U zdravlje da se voziš, prelepa mašina! Hvala puno Živke! Dobar predlog priznajem, volim detailing, ali editing mi je slaba strana, morao bih time da se pozabavim. @3fke obično naslage koje su od lanca čistim prvo petrolejem a onda k2 akra, ali pošto kod tebe lanca nema verovatno ćeš uspeti samo akrom, ali obavezno četkica jer lakše skineš naslage. Pod uslovom da je boja na felni zdrava. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 37 Napisano pre 15 sati U prolazu, 49 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Honda CB500X (1/2) , Beverly 125 (1/2) Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA Hvala za savet . Videcu kakva ce biti boja kada pocnem sa ciscenjem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11452 Napisano pre 14 sati Hronični Motociklopata, 7708 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Markone88 je napisao: otkad je Neša otisao sa foruma oslabio fond kvalitetnog citanja Neša NFS? Kad je otišao? Zašto? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6104 Napisano pre 13 sati Drug član, 2812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dosli divlji isterali pitome. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8428 Napisano pre 13 sati Drug član, 2849 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije Neša napustio forum zbog nekog nebitnog pojedinca. Objasnio je u poslednjem postu, i mogu da ga razumem. Ali velika šteta, nedostaje njegovo pisanije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2788 Napisano pre 12 sati Drug član, 1247 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Triumph Tiger 1050, Honda CBF 600, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije ni 10% onoga što je on pisao i radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21492 Napisano pre 11 sati Integrisan, 6737 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I ja nisam skontao kada je napustio forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11452 Napisano pre 9 sati Hronični Motociklopata, 7708 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Šteta, bio je super lik nadam se da će nam se vratiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11452 Napisano pre 9 sati Hronični Motociklopata, 7708 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 12. 2025. at 21:11, Zlatko LA je napisao: Nema db killer, verovatno bi bilo prihvatljivo kada bi bio prisutan. Baci sliku kako si to uradio, da probam i ja. Ako ti nije teško i sliku originalnog kojeg ja preferiram i tvog. Evo našao sam na netu 2 slike kako izgleda originalni db kliler, ja sam napravio isto to ali sa 3x kraćom cevkom koja je otvorena na početku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...