Markone88 4762 Napisano Februar 17 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Au Nešo, ovaj četvrtasti je toliko ružan da se nadam da će ti pisati kaznu za narušavanje reda i mira hehehehe 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 17 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da u krajnost odem! Ako valja ja cu ga seci po malo i oblikovati da vidim dokle "radi"! Probao sam triumph sport sa givi vizirom, buka je veca nego sa fabrickim... Naci cu mu ja kompromis izmedju estetike i ucinka, ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7940 Napisano Februar 17 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Markić,ne staj mu na muku,vidiš da ga uhvatio kreativan talas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Februar 17 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, N.F.S. said: Morao sam da u krajnost odem! Ako valja ja cu ga seci po malo i oblikovati da vidim dokle "radi"! Probao sam triumph sport sa givi vizirom, buka je veca nego sa fabrickim... Naci cu mu ja kompromis izmedju estetike i ucinka, ne brini U to ne sumnjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 17 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...i nije cetvrtka Iz tog ugla slikam, drugacije se ne vidi.. Ovo je pre krivljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 17 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jes" ruzno do bola Manje buke, krivio sam ga napred/nazad, u ovako "uspravnom" polozaju se lepo ponasa, moze se preko 80kmh sa otvorenim vizirom kacige voziti. Donji/glavni vizir se nije uznemirio zbog ovog dodatka, stoji mirno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Februar 17 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E sta bih ja da je moj motor, uzeo bih i napravio drugi vizir koji bi bio prorezan na ⅔ visine pod konusom da mu podpritisak zabacuje vjetar preko kacige. Nemam pojma radil to ali teorijski bi trebalo.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 17 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Takav sam zakazao kod Ivana, samo sto se do njega moram odvesti, nema kalup. Ovo je on radio (i sliku mi poslao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 17 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako imamo nekog kolegu iz Bg bio bih zahvalan da kod Ivana svrati, mere da uzme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Februar 17 Drug član, 2917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas zatrpan s obavezama, a rado bih to uradio, tako da ne zamjeri. Opet ako mi slucajno ispadne lufta zovem teПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 17 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj hvala, zelja je bitna!!! Pamtim. Da precizniji budem, ako neko od kolega ko Tiger 1050 vozi pa da svrati, Ivanu trebaju dimenzije na licu mesta (da sa motora uzme). Jos jednom hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze da uzme mere sa originalnog vizira a verovatno moze, posalji ga postom a ja cu ti ga odneti kod Ivana. Kad uzme mere ja ti ga posaljem nazad. Nije najbolje resenje ali ako ti odgovara nije mi problem da ga odnesem i posaljem ti ga nazad. , 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 17 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja pitao, da mu posaljem vizir... Rekao je da mora motor kod njega fizicki biti, zasto vrv on zna. Hvala svakako!!! Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 18 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Proverio cas situaciju sa nivelacijom, drze se jos uvek Koje uzivanje ovako preko telefona, mozes da testiras komponentu po komponentu, aktiviras pumpu i izbacis gorivo iz rezervoara ako hoces, kliknes da podesi ler... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre probah na nekom starom tabletu uz neki matori ELM327 Bluetooth adapter cisto da vidim da li ce da radi i radi. Sad htedoh da kupim licencu ali vidim da su se bas izbezobrazili. Nekada za 10e si imao dozivotnu licencu a od septembra 2023 je 25e i traje samo godinu dana nakon cega moras opet da je obnovis za novih 25e. Popizdeo sam Nije problem da platim licencu 25e ali da je obnavljam svake godine mi je suludo. Takodje limitiran si na 5 motora sa Standard licencom. Windows verzija na zalost ne radi sa bluetooth adapterom a ni drugi OBD koji je na USB takodje ne radi. Moracu da se poigram sa driverima malo ili kupim kompatibilini OBD adapter. Videh da si koristio i Win verziju. Koji OBD adapter si koristio? Cini mi se da sam video VAG-CAN. Jel bio originalni ili kopija? Promenio Februar 18 član DeusExMachina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 18 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih znao druze, kabl i licencirani program mi je ustupio paljevina sa foruma.Ja sam narucio nekoliko verzija kablova, cekam da stigne.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 19 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... evo slike obostrano, ako ti nesto znaci. I kod mene je igranka sa driverima bila dok ne nadjoh koji radi (Win 10 pro/ 64bit). (Evo oznake, od 15 skinutih samo se sa njime povezuje, verzija je za 32/64bit. CDM v2.08.28 Certified ) P.S. Zar ti TigerTool ne vrsi posao? Ja ga kod sebe ne mogu naterati da radi a smatram da ima sve sto treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2301 Napisano Februar 19 (promenjeno) Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Neso proveri sta nudi Puig od vizira za Tiger. Drugar je porucio u Maxmomentu za Tiger 800 i bas je dobar. Nesto oko100e bese. Promenio Februar 19 član lestra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 19 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 19 (promenjeno) Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: ... evo slike obostrano, ako ti nesto znaci. I kod mene je igranka sa driverima bila dok ne nadjoh koji radi (Win 10 pro/ 64bit). (Evo oznake, od 15 skinutih samo se sa njime povezuje, verzija je za 32/64bit. CDM v2.08.28 Certified ) P.S. Zar ti TigerTool ne vrsi posao? Ja ga kod sebe ne mogu naterati da radi a smatram da ima sve sto treba. Hvala @N.F.S. Ma zavrsava mi posao i TigerTool ali je TuneECU daleko ozbiljniji software sa dosta vise opcija pa rekoh malo da se poigram sa njime Jos uvek se lomim da platim licencu ali me bas iritira to sto se obnavlja svake godine. Nisu to neke pare i vise je stvar principa mada realno software je stvarno mocan i realno vredi tu lovu. Da ne postoji TigerTool platio bih je bez problema. Da sam siguran da ce raditi kako treba sa ovim bluetooth OBD-om koji vec imam platio bih je ali ako moram i treci OBD adapter da uzimam za par opcija vise nema mi neke logicko/ekonomske isplativosti. Za TigerTool preporuka je da OBD interfejs ima FTDI cip. Meni radi i sa nekom modifikovanom verziom ELM 327 za Ford vozila koja cita HS + MS CAN (nije sa FTDI cipom vec CH340 cini mi se) ali me malo zeza kod balansiranja klapni. Ako prvo startujem motor pa kliknem da cekira balans posle par sekundi izgubi konekciju sa ECU pa moram da restartujem program. Mada mozda sam mu nasao caku. Prvo pokrenem proveru balansa pa tek onda startujem motor i onda ne gubi konekciju sa ECU. Inace za TigerTool preporucuju bbfly-BF32301 ili bbfly-BF32302 USB FTDI adapter (razlika je valjda sto bbfly-BF32302 ima prekidac za prebacivanje sa HS na MS CAN kao ovaj moj). Kosta nekih 20ak evra. Promenio Februar 19 član DeusExMachina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 20 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema u maxmomentu vizira za 1050, @sasa ns 1 imas li ti sta u ponudi za tiger 1050, pusti oznake da pogledam kakvi su utisci pa da narucim neki koji "radi". Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 20 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... ili da napravim ove "makaze" kao za CBF1000 sto uradih. Fabricki vizir se uspravi i podigne, kazu da je ucinak 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 241 Napisano Februar 20 (promenjeno) Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si probao da vozis sa drugom kacigom? Primera radi ortak uzeo HJC RPHA 70 za koju ceo svet tvrdi da je tiha kaciga a njemu na CB1000r katastrofa bucna. Zameni je za Shark Spartan RS i progleda. Kad je presao na GS850 situacija obrnuta. RPHA 70 tiha Spartan RS bucnija. Kod mene je isto slicna situacija. Icon Airframe Pro na nakedu mi je bila uzasno bucna na touringu dosta tisa a sa Shark D-Skwal 2 situacija obrnuta. Promenio Februar 20 član DeusExMachina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 20 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa pa to je varanje Nosim par FF kaciga ali zvuk isprobavam sa jet kacigom na kojoj je vizir skinut! Kada je sve ok, i oko sebe imam "balon" mirnog vazduha, sa pomenutom kacigom a bez vizira mogu voziti preko 100kmh bez smetnji. Tako testiram. Vozio sam i bez vizira na motoru Da situaciju ispitam.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21598 Napisano Februar 20 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, agregat bas ima karakter! Drugom i trecom ume lepo da zadnjicu zabaci pri dodavanju gasa, cbf1000 npr. sam smeo, kada krenem da se ispravljam iz krivine da gascinu dam bez da se sasija uznemiri, jeste sada hladan asvalt ali osmeh ne skidam pod kacigom! U preticanju je bas dobar, preskacem trenutno automobile. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...