Jump to content

Moto Zajednica

CFMOTO 300SR ili Kawasaki Ninja 250 2011.?

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: U potrazi :)

Postovanje i pozdrav svima! 

Totalni pocetnik sam, pokupovao sam  opremu i sada razmisljam koji motor bih uzeo kao prvi. Ova dva navedena su mi se bas svidela. Vidim da CF hvale na YT, ne znam da li je sponzorisano ili je stvarno dobar motor? 10 godina i vise razlike izmedju Kawe i CF ne znam koliko je vazno i da li kompenzuje to sto je ovaj proveren motor a ovo novo kinesko vozilo. 

Sta mislite? 

Svako dobro svima! 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1210 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Kawasaki, dokazana mašina i manje problema sa nabavkom delova skoro sigurno, pri tom značajno jeftinija registracija. 300SR je po rečima mog instruktora vožnje više prikladan kao motor za stazu za nekoga ko hoće u tome da se oproba nego kao motor za ulicu za početnika. Kao plus za CF moto verovatno je elektonsko ubrizgavanje goriva, znači nema problema sa karburatorima, sauhom, i generalno bi trebalo da je jednostavniji za održavanje s te strane. Opet, ja imam stariji Kawasaki (ER5) sa 2 karburatora i nisam do sad imao problema sa njima, mada me sauh smara iz više razloga.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• U prolazu, 11 postova
pre 9 minuta, opsidiannight je napisao:

Novo je novo. 

Slazem se, ali na oglasima gomila novih peda... Cfmotoa isto ima. Svi stari godinu, dve. Ne verujem da ne bi zadrzavali da valja. Svi kazu prerasli. Sumnjivo mi to. 

Blizi sam iskreno ninji. Ako imate jos neki predlog, za neki treci motor, slobodno:) 

• Zainteresovan, 738 postova
  • Motocikl: Tomos 14 M 1981
Pre 23 sati, FreelanderNS je napisao:

Ako imate jos neki predlog, za neki treci motor, slobodno:) 

Za visinu do 185 cm (mada to nije pravilo, dok se ne sedne na motocikl i subjektivno oseti kako ti leži).

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Suzuki gs+500 | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa.

Upravljiv ali dovoljno težak.

I što je najlepše, linearno isporučuje snagu i ubrzava.

A ako hoćeš pouzdanu mašinu obrati pažnju na ovo:

Eto, slobodno.:takoje:

Promenio član feniks
  • Podržavam 1

• U prolazu, 11 postova

Da li je neko imao priliku da vozi ninja 250 i ninja 300? 

Kolika je razlika? Da li je vredna 1000-1500 evra? 

Iskreno lepse izgleda 300, lepsa linija, sat... Mislim da je par konja razlika. 

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7
On 24. 12. 2023. at 9:16, FreelanderNS je napisao:

Da li je neko imao priliku da vozi ninja 250 i ninja 300? 

Kolika je razlika? Da li je vredna 1000-1500 evra? 

Iskreno lepse izgleda 300, lepsa linija, sat... Mislim da je par konja razlika. 

Vozio sam Ninju 300, godinama je vec kod nas u vlasnistvu i mogu samo da pohvalim taj motor. Nemas neke sad specijalno znacajne razlike sto se tice snage, 300cc je startniji, jaci, zvuk je dublji i lepse i modernije izgleda. Sad oko izbora zavisi sve od tvoje situacije, ako imas A i hoces da pocnes sa nekim manjim motorom godinu ili dve pa da ides  na vece kubikaze onda je mozda 250cc bolji izbor jer je jeftiniji i samim tim ces ga lakse prodati. Opet ako trazis motor manje kubikaze za svakodnevnu voznju i da mozes sa njim da odes na put ili si npr tek polozio za A2 i trazis motor u toj kategoriji dok ne polozis za A da, oko 4-5 godina, onda bi ja bez razmisljanja izabrao Ninju 300.

Promenio član Zeksius
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja