Milos_ 280 Napisano Septembar 9, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovao me je ovaj motor..interesuju me vasa misljenja,i licna iskustva..ako neko ima link ka nekom testu,pomogao bi mi dosta..Hvala unapred! Model: Aprilia Classic 125 Year: 2002 Category: Custom / cruiser Rating: 63.4 out of 100. Show full rating and compare with other bikes Engine and transmission Displacement: 124.80 ccm (7.62 cubic inches) Engine type: Single cylinder Stroke: 2 Compression: 12.5:1 Bore x stroke: 54.0 x 54.5 mm (2.1 x 2.1 inches) Fuel system: Carburettor Cooling system: Liquid Gearbox: 6-speed Transmission type final drive: Chain Physical measures Dry weight: 145.0 kg (319.7 pounds) Seat height: 720 mm (28.3 inches) If adjustable, lowest setting. Overall height: 1,058 mm (41.7 inches) Overall length: 2,270 mm (89.4 inches) Overall width: 850 mm (33.5 inches) Wheelbase: 1,553 mm (61.1 inches) Chassis and dimensions Front suspension travel: 120 mm (4.7 inches) Rear suspension travel: 100 mm (3.9 inches) Front tyre dimensions: 90/90-19 Rear tyre dimensions: 130/90-16 Front brakes: Single disc Front brakes diameter: 260 mm (10.2 inches) Rear brakes: Expanding brake Rear brakes diameter: 160 mm (6.3 inches) Speed and acceleration Other specifications Fuel capacity: 10.00 litres (2.64 gallons) Reserve fuel capacity: 3.00 litres (0.79 gallons) http://www.bikepics.com/aprilia/classic125/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 9, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan jako lep motor,ali...2-taktni custom - meni je to nekako nespojivo , narocito zvuk :x ...prdava cvaja,pih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 10, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan jako lep motor' date='ali...2-taktni custom - meni je to nekako nespojivo , narocito zvuk :x ...prdava cvaja,pih[/quote'] Ali je sto se tice performansi bolji,mislim ipak bih voleo zivahniji motor,a nije mi mnogo bitan zvuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Septembar 10, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan jako lep motor, meni se svidja shto kontrolna tabla premeshtena na rezervoar complet, jaaaaaako udoban,..velik,...sve pohvale. 2t? jeste da je 2t ali zvuk ima OK. akoimash priliku da ga kupish kupuj, ja planiram da ga kupim (nashao sam od koga) samo da dodje dozvola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Septembar 10, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne pogledas mali virago od 125,a imas i gomilu drugih u toj klasi (honda rebel,suzuki marauder...) koji su cetvorotakni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Septembar 11, 2006 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz, ako mu nije toliko bitan zvuk, vec zivahniji motor, a da opet bude u toj kruzer varjanti ovo je sasvim korektan izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 11, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne, ne ide dvotaktni motor bas zbog zvuka na chopper/cruiser a sa druge strane trosi podosta (5-7 litara mesavine) a konkretno u odnosu na sve ostale modele italijanskih choppera/cruisera ovaj je skroz promasen dizajnom. Inace, naganja do 120 km/h, ja proveravao, sasvim lepa ubrzanja ali sve to nije za taj tip motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 11, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan E dobra fora, hahaha, 125ccm, cvaja, pa još kastom kruzer, pa još Italijan. Jel to varijanta za kruzing od kafiæa do kafiæa u tople letnje sate za zapadno evropsko tržište kome ne treba A kategorija do 125ccm, ili šta!?!? ps. Ima boljih motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Septembar 11, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I meni se to nesto ne svidja i ne ide jedno sa drugim. Video sam jednom neki chopper od 50 kubika 2T i stvarno je izgled nespojiv sa zvukom... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 11, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam godinu i po dana vozio apriliu classic od 50ccm i bio ekstra zadovoljan (zvuk ne raèunam). Jednom sam sreo i prièao i sa deèkom iz Beograda koji je vozio baš model od 125ccm i on je takoðe bio vrlo zadovoljan motorom. Ako voliš kruzere i ako ti cifra odgovara mislim da se neæeš pokajati.... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 11, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' ne, ne ide dvotaktni motor bas zbog zvuka na chopper/cruiser a sa druge strane trosi podosta (5-7 litara mesavine) a konkretno u odnosu na sve ostale modele italijanskih choppera/cruisera ovaj je skroz promasen dizajnom. Inace, naganja do 120 km/h, ja proveravao, sasvim lepa ubrzanja ali sve to nije za taj tip motora.[/quote'] Ovako...ne tice me stil toliko mnogo,ni zvuk,vise su mi vazne performanse,kocnice,udobnost.. Motor se lako nalazi polovan sa malo predjenih kilometara i u odlicnom stanju,a cena nije toliko velika,u odnosu na druge polovnjake,to godiste i 2T,pa mislim da je uzrok tome sama cinjenica da je to cruiser.. sto mu obara cenu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 11, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovo nije motor kakav ti trazis, ne zato sto je 2T, vec zato sto je kruzer. Koliko se sjecam ti si htio nesto cestovno do 125, drzi se ti Comet-a 125 i necega slicnog, ovo u svakom slucaju nije za tebe... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Septembar 11, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovo nije motor kakav ti trazis' date=' ne zato sto je 2T, vec zato sto je kruzer. Koliko se sjecam ti si htio nesto cestovno do 125, drzi se ti Comet-a 125 i necega slicnog, ovo u svakom slucaju nije za tebe...[/quote'] Pa da ali sto se tice polovnjaka spisak je dosta mali,i jako dugo vec cekam da se nesto polovno 125 pojavi u oglasima,a da je mladje godiste i u ok stanju .. I dalje se dvoumim oko Cometa,ali vec sebe preispitujem oko onoga sto stvarno zelim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hajduk 30 Napisano Novembar 2, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Bayreuth Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan To je moj motor iz snova, uzgred jel neko prodaje isti ili sabiju verziju od 50ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 3, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan To je moj motor iz snova' date=' uzgred jel neko prodaje isti ili sabiju verziju od 50ccm?[/quote'] Probaj ovde: APRILILA Classic Custom 50 (2002), trajno registrovana za dvoje, bez limitera, kupljena na Sajmu, vlasnik, redovno servisirana, 1.500 EUR. tel: 064/828-2228 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano Novembar 13, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan izuzetno pristojan motocikl ukoliko ne ocekujes nemoguce od njegovih 125 ccm, izdrzljiv, pouzdan, ne trosi bas tako mnogo kao sto neki rekose u predhodnim postovima, osim instrument table, (koja se kod aprilie clasic nalazi na rezervoaru), ostalo je sve potpuno isto kao kod aprilie red rose iz 1995 god. vlasnik sam jedne takve i od pre 3 dana je usla u red srpskih motocikala, ocarinio sam je. pravi motor za uzivanje i za malo para, naravno da ima i boljih ali ako ne mozes odvojiti vecu sumu novca i ne smeta ti zvuk onda se neces kajati sto si nju izabrao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan 0 Napisano Novembar 13, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a kolika je uopste cena tom motoru u izvedbi 125??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 660 Napisano Avgust 30, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sutra ujutru idem 300km severno da pogledam jednu Apriliu Classic 125. Potpuno neplanski, ali mi je izasla dosta povoljno a caletu se vidim bas svidela, pa eto, da pazarimo motor za njega i da sluzi za po gradu i za te kratke relacije.. Nikada nisam posedovao ni jednu 2t masinu a sa ovim motorom skoro nikakvih dodirnih tacaka nisam imao, sa Red Rose tu i tamo.. Na sta da obratim paznju, sta da gledam, sta su im slabe tacke? Dalje, znam da svaka 2t masina vise manje dimi u zavisnosti od smese, ulja itd. ali sto se tice dima je on kao i kod 4t ne sme da bude plav vec samo beo ili zbog mesavine je drugacije? Pisite, svaka informacija bi mi dobro dosla.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 31, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne uzmes lepo nekog maraudera ili rebela i da se sit navozas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10508 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Im'o je pre dosta godina...ide k'o šuntava(i troši),nikad da je ušteluješ,bendix riknjava...batali,kupi kao što kaže Brdy Rebelku ili Maraudera da se navozaš sit,a i posle da ih prodaš...teško se prodaje Aprilia... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Avgust 31, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio zainteresovan za ovakvu Apriliu, meni je lep motoric, citao sam dosta o njemu i gledao dosta snimaka. Kazu da je zgodan za voznju, ovaj od 125 daleko bolje ide od 50cc, povozniji je, jedino sto ima klasican 2t zvuk, u pocetku je cudno, ali se covek lako navikne na to. Kao jednu od mana navode ljudi i potrosnju, kazu do 5L, sto je opet isplatljivije nego auto. Kome se svidja ovaj motor, verujem da ga vredi kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je danas 2t za po gradu promasen slucaj.Stalno saltas,ne voli niske obrtaje,trazi da se vozi zesce,tek tad prodise masina i mirnije radi agregat.Sta znam,mislim da je za grad i kratke relacije idealan skut,ili neki 4t 250 recimo,mada ja nisam nikad vozio 4t.Jesam skutercic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 660 Napisano Septembar 4, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pazarili smo Apriliu. Zaista povoljno. Dovezli je na tockovima i ako sam ja iskreno bio skeptican. Motoric je preziveo put od 300km bez ikakvih problema. Generalno je u dobrom stanju, estetski odlican. Meni posle Bandita deluje neverovatno lako, povozno, udoban je, koliko sam primetio (prvi put vozim 2t masinu) ne voli niske obrtaje i trazi da se zavrti. Ima taj ventil snage sa kojim za 125 ide stvarno ludo, ja se odusevio. Potrosnja od cepa do cepa na autoputu pri brzini 80-100km/h, 4,5l na 100km. Cale zadovoljan, svidja mu se, sto je u sustini najbitnije. On ce ga najvise i voziti a pored toga sluzice kao neka vrsta zamene za skuter. Hvala svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...