Skittles 4009 Napisano Decembar 14, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Pablo said: Još ne, Nemanja Skittles se ponudio da dođe kolima ako ne budemo imali drugo rešenje. Nisu kola, to je Passat. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Decembar 14, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Banda iz Trešnjice prošle godine. Idemo opet. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7742 Napisano Decembar 14, 2023 (promenjeno) Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan U cilju motivacije za ovu godinu, slike od prošle godine. @Blaza @Atorn @djuraz ja i kolega @maza1 @yogibear Ajmo ljudi... Ja sutra barim šefa, hvatam na emocije, pa da me pusti u Pon za akciju Edit: grupna slika: @matori351, @severian, naravno glavni i odgovorni @Pablo Treba mi pomoć oko ostalih kolega, ne zamerite. PS: Vaspitačice ne tagujem. Promenio Decembar 14, 2023 član the_doctor 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8255 Napisano Decembar 15, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba kombi i pomoć organizovaću se za ponedeljak nekako da me pusti gazda. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Decembar 15, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shlem je napisao: Ako treba kombi i pomoć organizovaću se za ponedeljak nekako da me pusti gazda. Ajde prijatelju, znam da ti nije zgodno motorom do Beograda na par stepeni iznad nule ali eto resenja da se druzimo a i resimo problemcic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8255 Napisano Decembar 15, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan OndaK rešeno, vidimo se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7742 Napisano Decembar 15, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Šef odobrio. Vidimo se! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1038 Napisano Decembar 15, 2023 Drug član, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost jako su male šanse da ću stići u ponedeljak, hebena korporacija i sastanci. Ako nešto izmuvam eto me, lep provod i druženje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Decembar 15, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A vaspitačice Vučko ??? Sećaš li se, prošli put... Ja se nadam 99 % da dođem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Decembar 15, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Spala kola na matorce. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7742 Napisano Decembar 15, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn Alo, e! Tridesete gazim, dobro mi je sasvim hahahha.... Nemoj da je neko delio kafice vaspitačicama, ima da mu naplatim patent. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Decembar 15, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, the_doctor je napisao: @Atorn Alo, e! Tridesete gazim, dobro mi je sasvim hahahha.... Nemoj da je neko delio kafice vaspitačicama, ima da mu naplatim patent. Ma kakve vaspitacice... ja prosle godine doneo bombonjere, kafu... i... nista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Decembar 16, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Sa vaspitacicama morate da budete ne vaspitani ... Onda one dobiju zelju da vas vaspitaju i uspeh je zagarantovan hahahahahaha.. Ne osvajaju se one sa kafom ,bombonama i lepim 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Decembar 16, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, GR 46 je napisao: Sa vaspitacicama morate da budete ne vaspitani ... Onda one dobiju zelju da vas vaspitaju i uspeh je zagarantovan hahahahahaha.. Ne osvajaju se one sa kafom ,bombonama i lepim Sto se nisam prvi setio... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Decembar 16, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš popravni u ponedeljak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2719 Napisano Decembar 16, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Onda Boki da ne ide, prolazi odmah 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Decembar 16, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Aj klinci ne ložite se sa kafom. Šta vidite na ovoj slici? Atorn deli deci bonbone, ali kad malo pažljivije pogledate, gospodjica/gospodja, drži bananicu u ruci i gnuša se iste. Pogled joj sve govori :" Oću i ja bonu, jbš bananicu." Naravno, ovde se šalimo svi, da se ne protumači kako ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Decembar 16, 2023 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Momci, kakva je situacija, koliko nas ide? Ajde da se prebrojimo: 1. Pablo 2. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3362 Napisano Decembar 16, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Pablo je napisao: Momci, kakva je situacija, koliko nas ide? Ajde da se prebrojimo: 1. Pablo 2. Atorn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9596 Napisano Decembar 16, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 3. Blaža Ja ću pravo sa posla, do pumpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7742 Napisano Decembar 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Pablo 2. Atorn 3. Blaža 4. Doca 5. @djuraz 6. Promenio Decembar 16, 2023 član the_doctor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 214 Napisano Decembar 16, 2023 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan 1. Pablo 2. Atorn 3. Blaža 4. Doca 5. Djuraz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4009 Napisano Decembar 16, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Pablo 2. Atorn 3. Blaža 4. Doca 5. Djuraz 6. Skittles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Decembar 16, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Pablo 2. Atorn 3. Blaža 4. Doca 5. Djuraz 6. Skittles 7. matori351 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Decembar 16, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, matori351 je napisao: 1. Pablo 2. Atorn 3. Blaža 4. Doca 5. Djuraz 6. Skittles 7. matori351 8. Salem Promenio Decembar 16, 2023 član salem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...