Timon33 1 Napisano Decembar 11, 2023 U prolazu, 9 postova Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, skoro sam položio za A2, i sad je vreme za novu lutkicu do sada sam vozio skutere sa A1 kategorijom, a sada želim da se oprobam na "pravom" motoru. Budžet mi nije neki, do maksimalno 3 000 evra, ali zato nisam previše zahtevan: da bude udoban, i da mu nije naprezanje kao mojoj 125-ici da ide 110-120 po putu. Ne planiram da ga vozim off-road. Na našim oglasima, najviše mi iskaču BMW F650, Suzuki Freewind, gs 500 i tome slični. Motori ovog cenovnog ranga su uglavnom stariji od 2000. godišta, pa me zanima vaše iskreno mišljenje, vredi li to da uzimam, tj da li mi neće popiti još 3k evra za menjanje delova obzirom na godine? Naravno, ako znate neki motor pored navedenih da upada u moj cenovni rang, slobodno napišite. U najgorem slučaju, samo ću uzet jači skuter i sačekati tu A kategoriju, jer vidim dosta veći izbor i za manje pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Decembar 11, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da nadjes KTM 390 Duke koji je fenomenalan motor za te novce. Upravljiv i fenomenalan za ucenje razlicitih tehnika. Ja sam po avali svojim 401 (huski klon 390 duke ukratko) jurio BMW 1250 GS bez problema. Sam 390 Duke je odlican za grad, lagan i upravljiv, a takodje je odlicna platforma za ispravke.Ostaje pitanje kvarova jer KTM nosi tu stigmu, ja sa svojima nisam imao problema. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Decembar 11, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan U ovom slucaju pricam o 2014-2015 godistu. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Timon33 1 Napisano Decembar 12, 2023 U prolazu, 9 postova Motocikl: Yamaha Majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, kao Alfa u svetu motora - kvari se kad ga ne odrzavas ( a ko zna, nekima se kvari i kad se odrzavaju ...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Decembar 23, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 12. 2023. at 7:06, VladoGrcic je napisao: Mozes da nadjes KTM 390 Duke koji je fenomenalan motor za te novce. Upravljiv i fenomenalan za ucenje razlicitih tehnika. Ja sam po avali svojim 401 (huski klon 390 duke ukratko) jurio BMW 1250 GS bez problema. Sam 390 Duke je odlican za grad, lagan i upravljiv, a takodje je odlicna platforma za ispravke. Ostaje pitanje kvarova jer KTM nosi tu stigmu, ja sa svojima nisam imao problema. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja sam gledao i probao 390 adventure i, osim slabe zastite od vetra, sve ostalo je fantazija zabavno. Setim ga se cesto u smislu da li sam ga mozda ipak trebao uzeti tada, kad cu ja na duge ture gde se vece brzine podrazumevaju…Mislim da se decko nece pokajati ukoliko ga uzme, ali isto tako mislim da ga za 3000e nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...