_kele 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni se na f2 desavalo identicno ista stvar i probao sam sa gorivom, aditivima i dr. ali mi majstor kaze "MEMBRANA"na karburatoru i ja promenim sve cet'r i sada radi kao leptir i do 7 i preko 7. Proveri mozda je i kod tebe isti problem. Da li ti se to desilo odjednom ili se postepeno "kvarilo"? Da li je moguce da je od pranja kompresorom voda usla negde pa nesto zahebava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano April 29, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan odjednom, prvo sam pomislio da sam ostao bez goriva a onda sam se setio da imam pola rezervoara, pa sam pomislio mozda je neka dizna i onda sam zvao majtor Bobu iz panceva i covek mi kaze da je membrana. Promenim i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pridruzim ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Maj 18, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam CBR 600 F. Kupio sam ga u Italiji, 2000. godiste, nisam odoleo, kada sam ga video, upalio, iako sam trazio 900 RR-a. Nadam se da mi nece biti mali, posto sam visko 192 cm. kako sam shvatio najbolje uzeti ulje Motul 300V. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita 6 Napisano Maj 20, 2009 U prolazu, 81 postova Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Motul 300V sipaš i ne misliš. Ima tu malo fora koliko je makina prešla, ako je preko 40 000 kilometara, možda bi mu bolje odgovarao Motul 5100, ali u svakom slučaju 300 V ne može da škodi. Ako ti treba uputstvo ili još neka informacija, javi se na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan '96. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Braco po motoru, rastajem se od svoje mazene i pazene Hondice :'( http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37871.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 7, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao kolege, kao što neki od vas ovde znaju, pazario sam CBR 600 F Sport sa ograničenjem snage na 25kW. Poskidao sam prigušnice sa usisa, blokadu sajle nije ni imao, ali je poboljšanje skoro nikakvo. Sad - na raznim forumima sam saznao da je izgleda moguće elektronski ograničiti snagu - drugi ECU. Molba: Da li ima dobrih duša koje će da odvoje 5 min i bace pogled na oznaku svog kompjutera (ispod sedišta)? Moja oznaka je 38770-MBW-D31 Pgm FI ECU CDI Keihin ED2 9650-100484 ili evo i slika: P.S. - na eBayu vidim samo modele 38770-MBW-A12 ili 38770-MBW-L11, koji su za US tržiššte i nemaju HISS, a negde sam pročitao da nije moguće upaliti EU motor kiji ima HISS sa ovim kompom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Braco po motoru, rastajem se od svoje mazene i pazene Hondice :'( http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37871.0 Jesi poludeo? Prebacujes se na nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jul 9, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ponovim, možda niko nije video... Ćao kolege, kao što neki od vas ovde znaju, pazario sam CBR 600 F Sport sa ograničenjem snage na 25kW. Poskidao sam prigušnice sa usisa, blokadu sajle nije ni imao, ali je poboljšanje skoro nikakvo. Sad - na raznim forumima sam saznao da je izgleda moguće elektronski ograničiti snagu - drugi ECU. Molba: Da li ima dobrih duša koje će da odvoje 5 min i bace pogled na oznaku svog kompjutera (ispod sedišta)? Moja oznaka je 38770-MBW-D31 Pgm FI ECU CDI Keihin ED2 9650-100484 ili evo i slika: P.S. - na eBayu vidim samo modele 38770-MBW-A12 ili 38770-MBW-L11, koji su za US tržiššte i nemaju HISS, a negde sam pročitao da nije moguće upaliti EU motor kiji ima HISS sa ovim kompom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nas malo ima ili mi se cini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa da parkiram i ja moju 95-o f3 uzeo sam je ove godine,od prepravki je dosao trioval iz ade ,napravljen nosac kofera i montiran kofer,ugradjen motogadget i podmazivac lanca, zamenjen spaner lanca bregaste,ostalo je da ofarbam felne i montiram nove gume koje mi stoje u sobi.uzeo sam pirelli .ugradio sam sva 4 migavca,i ugradjen alarm preko zime sam planirao da otvorim agregat i da nastelujem ventile,ako nadjem negde da kupim plocice,i da ocistim karburatore.evo par slika,i par linkova kako se sta radilo motogadget kofer ugradnja podmazivaca http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=41873.0 sva 4 migavca,ovde je realizovana ideja http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40652.0 ovde je objasnjena izrada auspuha http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42408.0 i slika istog i snimak i auspuh iz ade i snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan wice motor ti je prelep nemam reci.......ima sve sto treba da poseduje jedan motor....a posebno mi se svidja zvuk na motoru......jer kod motora najvise cenim zvuk i izgled......a tvoj ima na pretek ove argumente.......bez uvrede grugim vlasnicima ali mi se ova najvise svidja.......nekako je tip top.......... pozz..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojsa985 0 Napisano Decembar 16, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se grupi, ovo je moja makina.. CBR600 F3 '97. Kupio sam je u Aprilu ove godine od drugara i za sada sam veoma zadovoljan. Jedina zamerka je sto mi je crkla pumpa za gorivo al' sam vozio zadnjih par meseci (sezone) i bez nje. Nema nikakve razlike u voznji dok se ne potera "malo" zesce, onda pocne da stuca jer nema dovoljan dotok benzina. Pa bih zamolio, ako neko zna gde mogu da nabavim polovnu ili novu pumpu i koliko kostaju, a cuo sam da odgovaraju i neke pumpe od japanskih automobila pa ako neko zna bilo sta neka javi.. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Decembar 16, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR600 F3, 1995.GOD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan evo malo se radilo pa da dodam jos koju fotkicu farbane felne.polirani rubovi,nove gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1660 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene svezeg f4 vlasnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 17, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ljubitelj Honde CBR 600F ali je ne vozim...rekli mi ljudi da je Kawasaki bolji ;D! Meni se licno vise svidja F3 u odnosu na F4. @barezi Tvoja Hondica je kao lutka! Da je nisi ti nesto prodavao?...tako mi se cini... @wice Da ti ne zaribaju te polirane felne od stajanja !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1660 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Znali li ko na f4 dali moze da se proveri lampica od rezerve,bez da vadim gorivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barezi 106 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Turija Motocikl: Kawasaki Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan @makica Hvala na komplimentu za motor. Nisam je prodavao mora da je neko drugi u pitanju. @wice Da li bi mogao da postavis slike nosaca kofera i kako i gde se kaci. Imam u planu da to napravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Januar 17, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan ŠTA REĆI ?! ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan ewo i moje nove lepotice....cbr 600 f3 1997 god u potpuno fabrickom stanju...od a do z sto bi rekli...presla 57000 uvezena iz italije u perfektnom stanju sa novim gumama ...iz hondinog servisa doterana na kucnu adresu...i sada je u na toplom... ;Dpoz za swe ljubitelje HONDE... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan lepo parking mesto u sobi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, da li neko zna da li se moze na F3 97-98' montirati prednji tocak sa profilom 65 ili 70? Fabricka guma je 120/60/17. Stavio bih polovnu a gume sa profilom 60 je tesko naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...