Madhead 14 Napisano Jun 6, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima na bubanj potoku, bio sam danas, ima 3 razlicita modela! A cena? Jbg nisam pitao znam da su pre bili 20e al sad su sigurno 30e kao sto kazu kolege. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n.boris 1 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: viffer Prijavi odgovor kao problematičan za Airbrush. Ima u BG-u... moj burazer radi komplet folije, nalepnice i airbrush... stvarno nisam video da neko bolje od njega radi kod nas... zove se Goran vozi Africu, ako nekoga interesuje broj tel. neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan matori nek tvoj buraz pogleda malo ovo pa nek vidi da nije najbolji http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10437.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n.boris 1 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: viffer Prijavi odgovor kao problematičan video... lepo lepo nema sta, elem i dalje mislim da je najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj da vidimo neke radove od burazera. Mene su ove farbac-eve slike frapirale. Stvarno odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n.boris 1 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: viffer Prijavi odgovor kao problematičan evo neke slicice koje je radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da se raspitas koja je cena paintbrush-a kao sto je na ovoj kacigi i rezervoaru (vatrena lobanja). Odlican rad. Ako imas jos koju, uploaduj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n.boris 1 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: viffer Prijavi odgovor kao problematičan nemam to sam ga iscimao da mi posalje.... on ti je komsija ... ako hoces dacu ti tel. pa se raspitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd posalji na PM. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 7, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan ovo izgleda jaaako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n.boris 1 Napisano Jun 7, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: viffer Prijavi odgovor kao problematičan ovo izgleda jaaako dobro. ma super je... vi "moleri" bi trebalo da se znate medju sobom... saradnja ovo ono, Neverovatno koliko malo ljudi uopste zna da kod nas to neko uopste i radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 8, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan video... lepo lepo nema sta, elem i dalje mislim da je najbolji zavisi sta ti smatras pod najbolje,zato sto je "tvoje" ili zato sto su mu radovi doista bez greske? kako znas da su bez greske? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ...e kad ce poceti braca kinezi raditi katere, nije da mi urnebesno treba, ali bas bi volioooo.... P.S. farbac pisi me za kopiju microna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 9, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan rede kinezi katere, ali treba jos malo da vezbaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja kineski kater radi extra kupio sam ga novog platio 800evra kopija rolanda cak su i drajveri od rolanda nozevi sve pase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jun 9, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam na Lakijev, taj je skroz OK, mada mu cena nje kineska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav pistolj kao sto farbach ima nisam peimetio kod nas na bubanj potoku,,ja sam uzeo jedan,koji ima posudu sa donje strane,i strasno se razocarao,nikako ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan uffff ova prva fotka izgleda tako dabro da sam se najezio :o n.boris-e pusti broj telefona od burazera na PP poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan radovi su odlicni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 9, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi sa kacigom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta bi sa kacigom??? Stvarno bio bi red da vidimo, il da cujemo sta se desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako sta je sa kacigom.. pa u snu nije uspeo da zalepi nalepnicu na onakvu krivu povrsinu eto sta je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan ni meni nije jasno kako se moze zalepiti tolika nalepnica preko kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, al mislim da moze ako je velicina nalepnice kao i na slici, ipak su folije dosta rastegljive. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 13, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sszgo sve te kacige firmirane sto vidis. te isarane, su ustvari folije zalepljene ispod laka. a kako nalepiti takvu foliju. evo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...