Jump to content

Moto Zajednica

MOTO DEDA MRAZEVI 2023.

Recommended Posts

• Drug član, 557 postova
  • Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020)
Pre 5 sati, BaneVuk58 je napisao:

Moj ti je savet da kupiš odelo kod Kineza.

хаххаххахааааа, ја обукох мото панталоне и јакну и обиђох све кинезе у Новом Саду, уђем у чајна радњу, имаш број одела деде мраза који иде преко овога ... так сви од реда кинезери " ЗА ТИ НЕМА " :lol2: тако да ми је једина шанса да нађем мото одело црвене боје, или да се премолујем црвеном фарбом ... или да се искеширам па да шијем по мери
... 
Ал и капа деде мраза је ипак нешто :jee:

Promenio član ПИпезос
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Odela su sva u istoj veličini, tako da najveća već imate. :) Šalu na stranu, trik je da prvo navučete odelo na moto opremu (pantalone i jaknu), pa tek onda to zajedno obučete, uz manje ili više ubeđivanja, tj. rastezanja odela... Uvek na prvu loptu deluje da neće uspeti, ali ipak bude sve ok na kraju.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

• Solo Rider, 3073 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

@ПИпезосOd kad sam počeo sa uplaćujem on Line pre par godina sam kupio par kompleta jer sam jednom izvisio sa varijantom..."Uzeću kod skupštine". Razmišljao sa i sa širenjem neke proste varijante i kao ajde za sledeću godinu....i jbg. nikad ne uradih....a i kažem sebi ovo mi je zadnja dedamrazijadu pa onda opet sledeće godine ponovo. Ali doći će i tome kraj...sve mi je teže....omatorilo se 

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 557 postova
pre 26 minuta, RankoBg87 je napisao:

Nadji neko crveno ćebe 

хахахаххааааа, па да будем "супермен деда" :lol2:

• Haha 4

• Drug član, 557 postova
pre 25 minuta, Pablo je napisao:

Odela su sva u istoj veličini, tako da najveća već imate. :) Šalu na stranu, trik je da prvo navučete odelo na moto opremu (pantalone i jaknu), pa tek onda to zajedno obučete, uz manje ili više ubeđivanja, tj. rastezanja odela... Uvek na prvu loptu deluje da neće uspeti, ali ipak bude sve ok na kraju.

У праву си Пабло, тако се то ради ... то ми је један љубазан кинез и рекао али ми исто тако рече нема шансе то на мени да легне

• Integrisan, 8293 postova
Pre 3 sati, ПИпезос je napisao:

У праву си Пабло, тако се то ради ... то ми је један љубазан кинез и рекао али ми исто тако рече нема шансе то на мени да легне

Kao što ti je Pablo rekao, uvek deluje nemoguće, a na kraju sve bude dobro. Ako nije uspelo, znači da još nije kraj :)

• Svrati ponekad, 205 postova
  • Motocikl: RF600+

Danas mi je ispred firme  (Pančevo) protutnjala vesela kolona Deda Mrazova, pa me je zasvbela zadnjica... 🎄🏍️🎅... Drugari, ako ne obezbedim motor, može li crveni kabriolet?

Sutra uplaćujem svakako. 

Odelce imam od prošlog puta. 

Promenio član Djordje.Rad

Možete to napisati u svrsi uplate. 

Što se kabrioleta tiče, često se svih ovih godina dešava da ljudi iz raznih razloga dodju autom. Automobili idu na začelju kolone i to je ok. Sa druge strane, ipak je ovo akcija moto Deda mraz i motori su jedan od ciljeva akcije. Ko god može da dodje motorom, dobro je da dodje motorom. 

• Hvala 1

• Drug član, 944 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka

Drugari, još neko nam se priključio u akciji. Devojčice iz plesnog studija Olympia napravile su čestitke sa Novogodišnjim željama  drugarima u Sremčici. 

Evo i objave na njihovoj stranici. 

Деца деци!  Новогодишње честитке које су са великом пажњом и креативношћу направиле девојчице из Studio Olympia за децу у центрима, домовима и вртићима у Београду, а које ће, већ традиционално пред Нову годину посетити током ове недеље, сјајни Мото Деда Мразеви и даровати им наше честитке и остале поклоне и изненађења која су им припремили. Око 500 Деда Мразова на моторима ће се већ 17-ти пут окупити у центру Београда, у суботу 23. децембра од 10ч и упутити се са поклонима пут Сремчице, где ће у Установи за децу и младе Сремчица, поделити новогодишње честитке и поклоне деци и приредити им велики доживљај и атракцију. Иначе, Установа за децу и младе „Сремчица“ је прва установа социјалне заштите која је почела са збрињавањем деце и омладине ометене у развоју, још од 1969. године. Уколико у суботу на свом путу сретнете велики број Деда Мразова, одушевиће вас како сјајно возе и колико су добро организовани, и слободно их поздравите и подржите у њиховој лепој акцији. 

FB_IMG_1702965340432.jpg

FB_IMG_1702965345648.jpg

FB_IMG_1702965351192.jpg

FB_IMG_1702965356378.jpg

FB_IMG_1702965360238.jpg

FB_IMG_1702965364522.jpg

FB_IMG_1702965369181.jpg

FB_IMG_1702965374091.jpg

• Sviđa mi se 21

• Svrati ponekad, 101 postova
  • Motocikl: Yamaha xc300 Versity

Улаз на паркинг код Скупштине треба омогућити само уз плаћену уплатницу. Овако се многи појаве да се провозају. То ми боде очи последњих година и ако иде само њима на душу.

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

Ja ovde ne vidim problem,

samo daju na masovnosti dogadjaju, sto vise motora, to bolje...

e sad, sto nisu donirali,

to ide na njihovu dusu, to se slazem.

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 3

Sve je dobrovoljno. I donacije i dolazak i izgled... tako je od početka bilo i tako će i ostati.

Fokus je na klincima, a onda na motorima i motoristima. Sve ostalo je stvarno tog dana manje bitno.

• Sviđa mi se 4
  • Hvala 1
  • Podržavam 3

• Drug član, 1872 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Svaka čast drugari, ponosan sam što sam deo ove zajednice.
Za sada podrška samo uplatom, a ako se kockice nekad u budućnosti slože - bila bi mi čast da budem deo ove najlepše kolone.

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT

Uplaćeno, ali neću uzimati odelo.

Ostao mi gornji deo i kapa od prošle godine, biće to ok..

Ho ho ho!

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 678 postova
  • Motocikl: Tdm 900

Ma ljudi opusteno, ovo je i za nas dogadjaj a ne samo za decu u Sremcici. Naravno da je akcija pokrenuta zbog njih ali i mi se dobro zabavljamo.

Svako ima svoje razloge ucestvovanja ali kritikovanje jednih je isticanje drugih a to se vrti u krug i nema kraja.

Ako prozivam one sto nisu donirali znaci da isticem da ja jesam. 

Ako prozivam one sto nose razna obelezja opet isticem sebe kao skromnu osobu a isticanje i skromnost nikako ne idu zajedno

Ogromnu vecinu ne poznajem licno pa ne mogu po tome da sudim ko je dobar covek a ko nije

Uzivajte ljudi i ulepsajte dan sebi i drugima. Ako to postavite kao jedini cilj onda ce svima biti lepo. 

Promenio član salem
  • Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

• Drug član, 557 postova
Pre 6 sati, njyam njyam je napisao:

Улаз на паркинг код Скупштине треба омогућити само уз плаћену уплатницу. Овако се многи појаве да се провозају. То ми боде очи последњих година и ако иде само њима на душу.

Мислих да дођем и да дам подршку ал видим да то некоме боде очи, па ако је тако, онда нећу ни да дођем из Новог Сада ... а догодине ћу да уплатим па ако ми не нађете Деда Мраз одело по мојим габаритима, следи тужба и то поприлична !!!

Promenio član ПИпезос
  • Haha 1

• Drug član, 1764 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Sledece godine pravimo akciju “odelo za @ПИпезос-a”

Skupljamo pare, trazimo najboljeg krojaca, skup kod skupstine i vozimo do Novog Sada :jee:

…samo da ne bude kao u “Carevo novo odelo” :jee:

P.S. @yogibear ima odlicno odelo, kao kaput, mislim da bi bilo idealno za @ПИпезос-a ako nam Yogi oda tajnu gde je kupio

Promenio član Sharky - Alex
  • Sviđa mi se 2
  • Hvala 1
  • Haha 1
  • Podržavam 1

Pre 7 sati, njyam njyam je napisao:

Druže, promašio si temu i ideju akcije. Nikad nije bio niti će biti uslov za učestvovanje u akciji da je neko uplatio donaciju. Svi su pozvani da učestvuju nezavisno od toga da li su i koliko pomogli akciji. 

Svi koji žele i mogu da dođu u subotu, treba da dođu jer će svojim prisustvom obradovati decu u Sremčici, kao i sve ljude koji će nas videti tog dana. Verujte mi da je deci u Sremčici daleko važnije to što im dođemo, nego pokloni koje ostavimo.  :jee3:

Dakle, stop u temi za malodušnost i hejt, samo dobra volja i humanost! :popovanje:

• Sviđa mi se 8
  • Podržavam 4

Pre sat vremena, ПИпезос je napisao:

Мислих да дођем и да дам подршку ал видим да то некоме боде очи, па ако је тако, онда нећу ни да дођем из Новог Сада ... а догодине ћу да уплатим па ако ми не нађете Деда Мраз одело по мојим габаритима, следи тужба и то поприлична !!!

Da znaš da si u pravu što si se naljutio. Džabe što je akcija ušla u 17tu godinu i što je po svemu uvek bila pozitivna, ali ta jedna poruka koju si pročitao od lika koji nije u organizaciji, je toliko strašna da bi iznervirala i mlađe ljude, a kamoli ljude u tvojim, iskusnim godinama. :neznam: :na_glavi: 

Aj iskuliraj i dođi na akciju da se upoznamo.  :hack:  :dobrodosli2:

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja