Pablo 1713 Napisano Novembar 27, 2023 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari motociklisti, ljudi velikog srca, Došlo je ono vreme u godini kada najavljujemo sada već sedamnaestu po redu humanitarnu akciju: 'Moto Deda Mraz 2023'. Kao i ranijih godina, okupićemo se pretposlednje subote u godini i taj dan posvetiti našim malim drugarima iz Doma za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju, u Sremčici. Ove godine je to 23. decembar. Evo kako je to izgledalo pre neku godinu: Akcija obuhvata okupljanje ispred gradske skupštine, svečani defile do Sremčice i druženje sa decom u krugu doma! Dan ćemo završiti ručkom, kao i do sada. Moto Deda Mraz akcija iz godine u godinu okuplja sve više motociklista, pa u krug Doma u Sremčici zna da stigne i preko 300 motora. Pridružite nam se i ove godine i vozite se u najveselijoj koloni!! Spremite sa da i ove godine obradujemo drugare iz "Ustanove za decu i mlade" u Sremčici, podelom paketića od njihovih MOTO DEDA MRAZOVA. Okupljanje ispred Gradske skupštine je u 10h. Tamo će vas dočekati redari sa uputstvom oko parkiranja. Molimo vas da budete pripremljeni i u Deda Mraz odelima. Satnica je sledeća: 10h - Okupljanje motociklista na platou ispred Skupštine grada Beograda 10.45h - Tradicionalno zajedničko fotografisanje 11h - Polazak organizovane kolone ka Domu u Sremčici (tradicionalna ruta) 11:30-11:45h - Dolazak u Dom u Sremčici 12:00 - 14:30h - Druzenje sa sticenicima doma Oko 14:30h - Polazak iz Sremčice ka restoranu Petica na Adi 15h - 17h - Ručak i druženje u restoranu Što se tiče Deda Mraz odela i donacija, procedura je nepromenjena: prilikom preuzimanja odela, po našim instrukcijama, donirate-ostavljate svoju donaciju, koja se koristi za kupovinu slatkiša za paketice. Preporučen iznos i ove godine je 1500 dinara. Mesta na kojima možete preuzeti odela i ostaviti donaciju, možete videti ovde: AUTO SKOLA VIR - ZONA Jurija Gagarina 235 Novi Beograd 011-718-25-24 DUCATI SRBIJA - Burnout Bul.Arsenija Čarnojevića 95 Novi Beograd tel. 062774045 MOTO LAND Poenkareova 20 Tel. 011 2182 555 GARAGE MOTO SHOP Strumička 2a 063 377 491 Drugari koji su sa prebivalištem van Beograda, mogu da uplate donaciju na žiro racun (uplatnica u prilogu), sa skeniranom ili fotkanom uplatnicom mogu da se jave @Jovan Ristic na PP. Odelo će ih čekati ispred skupšine. Na isti žiro račun mogu da uplate donaciju i ostali koji neće biti u prilici da prisustvuju, a žele da učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji. Organizovaćemo pakovanje paketića i druženje kao i ranijih godina, a obavestićemo vas naknadno o lokaciji i terminu, tako da će dobrovoljci moći blagovremeno da se prijave. 29 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7649 Napisano Novembar 27, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 27, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Evo nagovaram drugara da stavimo njegove motore na prikolicu pa da dodjemo, ili cu ja staviti svoj skuter pa doci sam. Zelja mi je od kad sam na forumu da prisustvujem ovome, ali me posao uvek sprecavao. Drzite fige 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Novembar 27, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ето, Нови Сад и Београд у два различита викенда па ко жели и ако временски услови допусте може на оба деда мраза 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Novembar 27, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio upravo - ujutro je na izvodu. Odelce imam od prošle godine. Kupujem i slatkiše neposredno pred da ima za tamo... Pa se vidimo Bože zdravlja! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 27, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, the_doctor said: Uplatio upravo - ujutro je na izvodu. Odelce imam od prošle godine. Kupujem i slatkiše neposredno pred da ima za tamo... Pa se vidimo Bože zdravlja! To sam hteo da pitam da li se moze to? Ocekujem @travelman da prisustvuje isto! Kod njega mozemo natrpati paketice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 28, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, drmilan_ je napisao: Ocekujem @travelman da prisustvuje isto! Kod njega mozemo natrpati paketice Hvala na pozivu, bice mi zadovoljstvo i cast da prisustvujem jednom takvom dogadjaju. Tovarni prostor je na raspolaganju a u toku dana cu izvrsiti uplatu. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Novembar 28, 2023 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo se živi! 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Novembar 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Travi s Golfom, crven je, kabrio kao i sanke, krupan covek moze biti ko Deda mraz jedino sto je malo crn za to al ce ga prefarbamo da bude sed Promenio Novembar 28, 2023 član RankoBg87 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, RankoBg87 said: Travi s Golfom, crven je, kabrio kao i sanke, krupan covek moze biti ko Deda mraz jedino sto je malo crn za to al ce ga prefarbamo da bude sed Mozda imam negde odelo deda mraza sto bi rekli original, za krupnije, sa sve bradom, pokojni deda je davno bio deda mraz, pa ako treba javite da vidim sa babama gde smo to uskladistili. Promenio Novembar 28, 2023 član drmilan_ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi bila pojava crveni golf (naravno sa spuštenim krovom i pun poklona) da predvodi kolonu.Poslato iz Euro Sumar-a 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Traviiii, eto znas gde ces biti 23-ceg, resio sam ti sve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1032 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan I dve dedamrazice pozadi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 28, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, slobasuper9 je napisao: Ja mislim da bi bila pojava crveni golf (naravno sa spuštenim krovom i pun poklona) da predvodi kolonu. Ja se obradovao sto cu biti negde na zacelju kolone da vam ne kvarim koncepciju a vi mene oćete da turite prvog. Jbt kakva cast za mene, HVALA i na samoj ponudi al kako organizator reče tako ce biti 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Novembar 28, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, drmilan_ je napisao: Pre 1 sat, drmilan_ je napisao: pokojni deda je davno bio deda mraz Ja sam sitnije gradje, ko devojcica 58 kg pa odelo moze neko drugi da kapariše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan A jel može se dođe istim motorom kao i prošle godine? Vidimo se dede! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Usamljeni jahač je napisao: Za ovo se živi! Ako planiraš Sopot , idem opet. Samo da bude suvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Novembar 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @Pablo ako će ona deca iz vrtića u Zemunu da pakuju paketiće i ove godine, idem opet. @the_doctortakodje. @Blazatakodje Promenio Novembar 28, 2023 član Atorn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Novembar 28, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1032 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn i ja se prijavljujem za vrtić, treba videti dva lisca u akciji darivanja instant kafe vaspitačicama. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7739 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @vucko23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Novembar 29, 2023 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Atorn said: Ako planiraš Sopot , idem opet. Samo da bude suvo. Planira se. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 811 Napisano Novembar 29, 2023 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Atorn je napisao: @Pablo ako će ona deca iz vrtića u Zemunu da pakuju paketiće i ove godine, idem opet. @the_doctortakodje. @Blazatakodje Takodje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Novembar 29, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1713 Napisano Novembar 29, 2023 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Atorn je napisao: @Pablo ako će ona deca iz vrtića u Zemunu da pakuju paketiće i ove godine, idem opet. @the_doctortakodje. @Blazatakodje Kontaktiraću vrtić ove nedelje, javljam šta bude dogovoreno. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...