Forest 313 Napisano Novembar 26, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, hteo sam da stavim motor na prodaju i kao da pogledam cene na Polovnim automobilima kad ono pakao! Jel postoji neko logično objašnjenje za ovakvo poskupljenja motora iz 80tih i 90tih i da li to neko kupuje po ovim cenama...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Novembar 26, 2023 Ne silazi, 4915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupuje niko pretpostavljam. I ko kupi nije bas normalan. Ja sam oba prodao po normalnim cenama i otisli su brzo. Mogu reci cak da sam ih dao i ispod cene ali dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano Novembar 26, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan ima tema... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 313 Napisano Novembar 26, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan I ja realno ne bih uzeo po ovim cenama ali vidim da svi se takmiče ko će da napiše veću. 30 minutes ago, drmilan_ said: ima tema... Nisam je našao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3516 Napisano Novembar 26, 2023 Malinar u pokusaju, 1685 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 26, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Forest said: Pozdrav ekipa, hteo sam da stavim motor na prodaju i kao da pogledam cene na Polovnim automobilima kad ono pakao! Jel postoji neko logično objašnjenje za ovakvo poskupljenja motora iz 80tih i 90tih i da li to neko kupuje po ovim cenama...? Ne kupuje niko uglavnom, ode poneki samo ako je u vrlo dobrom stanju. Da ne kazem kao casa sa svom opremom. Ne samo iz 80ih i 90ih nego i one iz 00ih...Stoje, vuku se uglavnom, skidaju se sa oglasa, pa se kace ponovo. To traje mesecima ali i godinama. Na kraju ko hoce da proda, spusti cenu na licu mesta, jer im to uglavnom bude i jedini kupac koji se pojavio sa novcem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Novembar 26, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Au brate. Ja ako vidim nerealnu cenu, samo preskocim oglas, ne pada mi na pamet ni da zovem. Zato uzeh nov skuter izmedju ostalog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Novembar 27, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Pingvin37 je napisao: Ne kupuje niko uglavnom, ode poneki samo ako je u vrlo dobrom stanju. Da ne kazem kao casa sa svom opremom. Ne samo iz 80ih i 90ih nego i one iz 00ih...Stoje, vuku se uglavnom, skidaju se sa oglasa, pa se kace ponovo. To traje mesecima ali i godinama. Na kraju ko hoce da proda, spusti cenu na licu mesta, jer im to uglavnom bude i jedini kupac koji se pojavio sa novcem... Onaj ko ima makinu iz devedesetih u top stanju taj je, osim u krajnjoj nuždi, ne prodaje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 385 Napisano Novembar 27, 2023 (promenjeno) Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 362 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam utisak da sve stoji vec mesecima...ne prodaje se nista... Promenio Novembar 27, 2023 član Shaft021 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9506 Napisano Novembar 27, 2023 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije motor, auto... Pre mesec dana, gledam, 3 auta i motor, mnogo je... Korola stoji mesecima, od juna (od rege) prešao manje od 200 km. 98.godište, klot benzin, odlična, meni vredi bar 1000 evra koliko sam siguran u nju. A stoji... Oglasim je za 750 evra. 20 minuta kasnije, zove lik. Došao, video, probao, pita može za 650 ? Može. Odmah prenos, notar itd. Čuli se juče, lik prezadovoljan ! Šta je poenta ? Svi mi kažu, jeftino si je dao. Ne vala, da sam je oglasio za 1000, stajala bi mesecima, i dal bi i po kojoj ceni bi otišla. Što je najvažnije, ako ne računamo redovno održavanje, nisam u minusu. 4 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Novembar 27, 2023 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima li cent. stender? Kupili ste vrv Pikijev motor, sa yosimurom i crnim vizirom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3048 Napisano Novembar 27, 2023 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Paljevina je napisao: Svaki dobar motor s normalnom prodajnom cenom se proda odmah. Eto recimo, danas bili do Tehnodroma ujak i ja i kupismo GSX650F 2008, a tek je bio par dana na oglasu. Jednostavno - dobar motor, dobra cena i ćao, odlazi odmah. @piki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 27, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Arso said: Onaj ko ima makinu iz devedesetih u top stanju taj je, osim u krajnjoj nuždi, ne prodaje. Nije ni to bas istina po mom iskustvu. Ljudi prodaju jer menjaju za drugo iz 1000 razlicitih razloga. Uglavnom radoznalost i zabava. Al osnovni razlog je jer nemaju novca ili prostora da tu masinu zadrze kao drugi, treci primerak. Tako se i meni vise puta desavalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10915 Napisano Novembar 27, 2023 Drug član, 1271 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Paljevina je napisao: @N.F.S., da, izgleda da smo pazarili @piki-jev motor. Cuo sam se sa ujakom danas,treba da mu posaljem ugovor. Zovu iz tehnodroma ,pitaju jesi poslao ovlascenje ,reko nisam guzva bila kod notara, kazu oni dobro je, overi ugovor motor je prodat. Nek ga sluzi kao i mene sto je 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano Novembar 27, 2023 Svrati ponekad, 176 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Pošto su cene polovnih motora neopravdano visoke , neki ljudi kreću na drugu stranu pa kupuju nove motore nepoznatih proizvođača i još nedokazanog kvaliteta . Čini mi se da je dobra prilika mali strom na kredu za one koji vole ovakve . A ovi stariji od 20 godine a skuplji od 1500 e ostaće vlasnicima da poklone unucima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16354 Napisano Novembar 27, 2023 Ne silazi, 4915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nov motor neproverenog brenda nego neka lometina od 25 godina. 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Novembar 28, 2023 (promenjeno) Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam bas... Kad sam video ovu zavrsnu obradu, odlivak ili kako vec da ga nazovem, odmah sam pomisleo sta sve jos je isfusareno.Sta se sve moze ocekivati da pukne ili se raspadne u prvih par hiljada ili par godina... https://www.tiktok.com/@adobomoto/video/7279050298721635627?_r=1&_t=8hjaGDxpX8Q Promenio Novembar 28, 2023 član Djokic 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Novembar 28, 2023 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo brdo novih u oglasima, tih kineskih... Sve vlasnici imaju "manjak vremena za voznju"! Pa zasto si ga kupovao Mozda i gresim, ja to vidim ovako, kupio i pokajao se... Vrv i gresim ali ja tako shvatam prodaju novog motora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Novembar 28, 2023 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, waterman said: Čini mi se da je dobra prilika mali strom na kredu za one koji vole ovakve . Koliko dobro drzi cenu, u malog stroma bolje investirati nego u jeftinu nekretninu na odlicnoj lokaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1157 Napisano Novembar 28, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Svi japanci generalno drze cenu... Ne samo motori nego i auta, pogledajte Civice, Accorde po 8-9k eur 2009/2010god. ... CF mi nekako deluje ozbiljnije od ostalih kineza ali eto opet desavaju im se propusti... Iako nesto ne gotivim R motore ovaj CF 450 mi je zanimljiv, mala kubikaza, a 270° twin. Zgodan za odlazak na kafu i svrckanje po gradu. Promenio Novembar 28, 2023 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10950 Napisano Novembar 28, 2023 Ne silazi, 2184 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Japanci su najbolji ,svi ih traze,zato drze cenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano Novembar 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Mozda i gresim, ja to vidim ovako, kupio i pokajao se... Nešo, onda je isti zaključak za sve. Na PA, ako izabereš Hondu, svi modeli dvotočkaša od 125cc+, a mlađi od 2019.-og godišta, a polovni, izađe spisak od 92 motora. Za Benelli recimo je to broj od 35. Da sabereš sve nove kineze i uporediš sa novim japancima, na slično mu to dođe. Moj je zaključak - šta god da kupiš, pokaješ se pre ili kasnije Promenio Novembar 28, 2023 član boza_kg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Novembar 28, 2023 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, nemamo broj prodatih primeraka pa da uporedimo. Lupam, ali ta cifra kod Honde moze biti 10% a kod benelija, i ako niza, 70%... Po mom je misljenju glupo i porediti, u nekim trenutcima cak i izjednaciti jednu Hondu i qjmoto npr.Opet licno, pre bih 15god starog japanca nego novo kinesko... Evo u Kg, dva drugara prodaju nove motore, probao sam, zagledao, deluju super. Oni cak i nisu nesto specijalno vozili pre ali (versys 650 i fazer s1) evo gledaju da se otarase "ovih novih".Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21431 Napisano Novembar 28, 2023 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I opet, bih ja uzeo cf650mt ali on mora biti ispod cene polovnog versysa 650 2010 god.P.S. Ja to onako za sebe govorim, ne kao pravilo ili fakat! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano Novembar 28, 2023 Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima raznoraznih primera verujem, a mali nam je uzorak da bi garantovano znali. Ali svako će već po svojim preferencijama. Ono što je bino, a čini mi se da mnogi nekako to previde - novo je uvek relativno skupo, za većinu nas, pa iako nije iz visoke klase. Onda se upoređuje po ceni, niža ili donja srednja klasa novo ili visoka klasa polovno!? Treba meriti - klasa na klasu, novo na novo, pa onda da vidimo. Ne kotiraju se kinezi tako gledano ni malo loše, ali opet, ko šta voli... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...