Darko Mihajlovic 4369 Napisano Novembar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi polako da trazim fikusa za dete mi , pa ako neko zna nekog koga zna da prodaje ovo govance - javljajte.. akcenat je na jeftiniji , pouzadniji .. kapiram da ce biti iscukan dok se ne uvoza malo PS - ajde da dodam ..fiat punto ( ali mora bude lep ) , korsa , polo , nesto tako malo , za devojcicu Promenio Novembar 17, 2023 član Darko Mihajlovic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jel mora 4 vrata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8382 Napisano Novembar 17, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Čim traži fiću, ne mora 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ....neverovatno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan ja bih ti preporucio kao i svakom twinga, 1.2 8v, neunistiv auto. Mali a ustvari velik, pregledan, izuzetno mali potrosac. Makar ih u bgu ima da biras, cene im oko 1200-1500e za neki bas bas naj. Imao ih par komada i sad cekam da kolega kojem sam prodao jedan bude prodavao taj na prolece pa da ga kupim sebi nazad, zao mi sto sam ga prodao. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan probao sam sa twingom ...ne vredi... nece yaris dolazi u obzir , a misim da su one 1.0 benzin vvt isto neprejebiv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Novembar 17, 2023 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Trebalo bi polako da trazim fikusa za dete mi , pa ako neko zna nekog koga zna da prodaje ovo govance - javljajte.. akcenat je na jeftiniji , pouzadniji .. kapiram da ce biti iscukan dok se ne uvoza malo PS - ajde da dodam ..fiat punto ( ali mora bude lep ) , korsa , polo , nesto tako malo , za devojcicu Batali ficu. Ja uzeo zeni i mislim da nema veceg sranjeta od tog auta, a pritom i kosta. Jeste fenseraj, ima i dobru opremu (sport), ali je teska krsina. 1.4 100ks, a ne ide nista spektakularno u poredjenju sa konkurencijom. Fino trosi, kratke brzine, prilicno neudoban za tim kao sportskim sedistima i 16 felnama. C1 1.4 hdi je autina za ficu, a duplo jeftiniji. Jedini je problem sto to ne mozes objasniti zenkoj glavi, pa je lakse i istresti se za ficu, nego slusati kako ti kljuca mozak zbog C1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ja cerki kupujem i verujem da su joj performanse na zadnjem mestu... francuza bih ikako izbegao ( glup je , ali mi je princip ) ...posle 508 , mora da prodje 20 god da opet pomislim na francuski auto 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6577 Napisano Novembar 17, 2023 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako je već F500 prvi pik, a ne izlazi nešto interesantno, možda bi umesto toga mogla Alfa MiTo...mehanički isti kao i Fića, ali ipak je nekako drugačije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2671 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj Ford Ka, Fica u kozi Forda, lep mali auto, jeftiniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan A micra? Japanac, zenski. Moj gospodja odlepi kad je vidi. Jos komsija ima prelepu sivu, kao casa, suze joj teku kad god prodje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, RankoBg87 said: Gledaj Ford Ka, Fica u kozi Forda, lep mali auto, jeftiniji. Katastrofa auta, ne znam jel ruzniji spolja ili iznutra, jos na sve to je i ford jedino ako mislis na noviji... Promenio Novembar 17, 2023 član drmilan_ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2671 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan O ukusima ne treba raspravljati Imam dve fieste i 407, sve radi savršeno, obe fieste su 1.4 tdci tj hdi, starijoj je puklo crevo vode pa prokuvala i to je jedini kvar za 8 god kako je kod nas da ne racunam kvacilo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6577 Napisano Novembar 17, 2023 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sestra imala FordKa....mislim 1.3 Trošila k'o Volga...al' je i išla kao metak. Prodala je da bi kupila NOV 206, sa kojim se namučila za priču. Danas vozi novog Tipa i rado se seti Fordaljke....a ja nisam mog'o da je vidim. Za malecku devojku super...svako malo gabaritniji nema šta tu da traži, skučeno do zla boga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8455 Napisano Novembar 17, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Fića je lajfstajl. I ja sam nešto kombinovao, ali sredstva odoše na druge stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan MINI Cooper 1,6B SKROZ D0BAR WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM MINI Cooper 1,6B SKROZ D0BAR, 2005. godište, Hečbek, Benzin 1598 cm3, vozilo prešlo 225330 km, Vrbas. Putnička vozila - Polovni Automobili Nije moje i nemam veze sa prodavcem samo predlažem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to onaj sa bmw motorom, moze sebi da pocne raku da kopa. Al Dare znao sam da ce ti tema od fice otici u tri pm, mozda ti je bolje zakljucati je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2671 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Fica jeste lep auto i ono ima šmeka al je precenjeno. Ford Ka tdci WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Ford Ka tdci, 2011. godište, Kupe, Dizel 1299 cm3, vozilo prešlo 162000 km, Vračar. Putnička... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14007 Napisano Novembar 17, 2023 moto merkat °°, 4877 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ford KA, Fiat 500, Panda, Lancia Y je sve na istoj platformi uradjeno. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6577 Napisano Novembar 17, 2023 Ne silazi, 6512 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Opel Adam.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5000 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Darko Mihajlovic je napisao: Trebalo bi polako da trazim fikusa za dete mi , pa ako neko zna nekog koga zna da prodaje ovo govance - javljajte.. akcenat je na jeftiniji , pouzadniji .. kapiram da ce biti iscukan dok se ne uvoza malo PS - ajde da dodam ..fiat punto ( ali mora bude lep ) , korsa , polo , nesto tako malo , za devojcicu al samo abarth... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da ima neka ogranicenja z konjice i kubike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1257 Napisano Novembar 17, 2023 Drug član, 824 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ako je prvi auto onda samo punto do 1000 evra, benzinac. Dve sezone dok se navikne na gužvu u saobraćaju i muke sa parkiranjem. Posle može šta hoće za lifestajl 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Novembar 18, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Daihatsu Charade WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Daihatsu Charade , 1990. godište, Hečbek, Dizel 998 cm3, vozilo prešlo 180500 km, Pančevo. Putnička vozila - Polovni Automobili PolovniAutomobili.com WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Daihatsu Trevis | Polovni automobili - auto oglasi Najposećeniji sajt za polovne i nove automobile u Srbiji. Kupite ili prodajte auto putem besplatnih oglasa. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1744 Napisano Novembar 18, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan @Darko MihajlovicImaš i onu mikru što je @Alekre oglasio, možeš makar da je predložiš jer je kao stvorena za početnike/ce, jedino što je plava. Mene ista gimnastika čeka dogodine, isto je 500 prvi izbor, al kako su zacepili sa cenama, pašće verovatnije neki Mito ili Y. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...