ACY 13 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam motor u BG, obećali mi da će sve pomoći oko odjave motora. A u međuvremenu čovek je zatvorio firmu jer je otišao u gubitak, i kaže da nije u stanju da mi pomaže. Imam sve papire samo neznam gde trebam ići dalje. Trebao bi da platim porez, da odjavim motor ali neznam ni u koju opštinu pripada njegova ulica. Koja je: Onisima Popovića ako zna neko neka mi javi. Ili ako znate neke firme koje se bave ovim poslom, ostavite mi njihov broj. Hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 23, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Onisima Popovića je na Zvezdari ispod Bulevara Kralja Aleksandra. Sa overenim kupoprodajnim ugovorom i tablicama za odjavu ideš u policijsku stanicu u ulici Milana Rakića (cca. 1 km u pravcu strelice) A porez tj prenos plaćaš na tvojoj opštini stanovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 23, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan A porez tj prenos plaćaš na tvojoj opštini stanovanja Ja sam porez uvek plaćao u opštini prodavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Porez na opstini prodavaca, jer porez placa prodavac, a ne kupac (zakonski), a u praksi to uradi kupac umesto prodavca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodavac zaradjuje :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da si revizor. CUTI ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 23, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Porez na opstini prodavaca, jer porez placa prodavac, a ne kupac (zakonski), a u praksi to uradi kupac umesto prodavca :-[ :-[ Kad sam kupovao motor preneo sam ga na svojoj opštini...koja je sticajem okolnosti bila i opština prodavca U tom slučaju ACY spusti se cca. 3 km niže u Bul. Kralja Aleksandra br. 77, do opštine Zvezdara i tamo završi sa poreznicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 5 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ACY samo planiraj da ces mozda morati sutradan da dodjes po overen ugovor jer zele da vide uplatu sutradan na izvestaju, bar je tako bilo pretprosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 24, 2009 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan N isam siguran, ali mislim da prodavac mora da odjavljuje vozilo, barem sam ja morao kada sam prodao kola... Naavno kupac ce to platiti (neke taxe), ali mislim da prodavac licno mora da odjavi vozilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2136 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1153 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nadji agenciju za prenos u nishu , chuj se sa njima i poshaljesh im sve citiexpresom ukljuchujuci i pare i oni ti zavrshe sve za 10e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ACY Imam drugara koji se bavi tim zavrzlamama. Zove se Peca tel. 064 111 7787 Ja inače preko njega sve u vezi registracija i prenosa motorcikla i automobila obavljam. Možeš slobodno da ga pitaš šta ti treba. On je takođe stari bajker. Inače Zvezdara je najgora opština za prenos vlasništva. Nemoj da se iznenadiš ako potraje i tri dana dok ti ne overe k-p ugovor. Samo polako i strpljivo kao da si u zemlji Srbiji. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1828 Napisano Januar 24, 2009 Lovely jubbly, 909 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan definitivno angazuj neku agenciju. ustedeces mnogo vremena i novca (zbog dolazaka u beograd). ajd sa srecom, da to brzo zavrsis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ovako prvo napisi nam u kom je vlasnistvu motor firma ili fizicko lice , drugo treba proveriti da nema neka zabrana u supu za prodaju tog motora ( to moras naci nekog ko zna nekog u supu moze i tvom mestu ili da zamolis onu na salteru ) , trece dali imas ovlascenje da upravljas i otudjis taj motor . Moj savet kad trazis neku ulicu u beogradu omas sajt ove tv be92 imaju mapu pa tako ti nalakse da se orentises. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Januar 24, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre nekoliko godina sam hteo da kupim skuter koji se vodio na neku firmu koja je tada vec bila ugashena...ne secam se tachno shta je bilo ali kad sam se raspitao znam da je bila neka kompikacija i da nije mogao da se registruje uopshte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6582 Napisano Januar 25, 2009 Enduraš, 6460 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji put sam prenos vlasnistva i odjavu motora koji je bio sa Bg tablicama obavio u svom gradu preko agencije. Od papira sam imao samo ovlascenje i normalno saobracajnu. Taman posla da moras zbog toga da putujes u Bg, agencije to sve obavljaju uz skromnu proviziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za pomoć. Našao sam agenciju koji će da mi uradi sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...