Max_Afrikanac 21 Napisano pre 21 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @dvomotorac kredit je odobren i pusten u ponedeljak, ucesce istog dana, poslao im potvrdu itd. Zvao par puta, zauzet broj ili se nisu javili (kapiram guzva oko sajma). Ja koliko sam razumeo coveka u salonu: platis, oni sklope/carine motor, oni te zovu kad da dodjes po racun/potvrdu, sa tim se ide u mup/amss/agencija da se registruje motor, nazad u salon da montiraju tablice i to je to. Samo mi malo cudno, kao sto vec neko ranije napisao, imaju modele iz 25 na stanju, ne bi trebalo ovoliko da se ceka? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tihi_ue 22 Napisano pre 21 sati U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dvomotorac kredit je odobren i pusten u ponedeljak, ucesce istog dana, poslao im potvrdu itd. Zvao par puta, zauzet broj ili se nisu javili (kapiram guzva oko sajma). Ja koliko sam razumeo coveka u salonu: platis, oni sklope/carine motor, oni te zovu kad da dodjes po racun/potvrdu, sa tim se ide u mup/amss/agencija da se registruje motor, nazad u salon da montiraju tablice i to je to. Samo mi malo cudno, kao sto vec neko ranije napisao, imaju modele iz 25 na stanju, ne bi trebalo ovoliko da se ceka?Ja cu uzeti potrosacki kredit preko moje banke, necu nista da petljam preko njih. Nema nikakve razlike cak mi preko moje banke i povoljnije.Sent from my SM-S938B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvomotorac 21 Napisano pre 21 sati (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd - Nis Motocikl: CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Max_Afrikanac Da, otprilike je tako. Verujem da je do guzve zbog Sajma...inace nista vise nemas sa salonom (oko papira), sve ostalo zavrsavas u Vrcinu. Meni nisu montirali ram, samo mi ga predali, nije bas da se sve gadja sa plastikama ali nadje se nacin Za tablicu ides u Mup NBg, bar je tako bilo prosle godine. Srecno i dobrodosao u Klub! Promenio pre 21 sati član dvomotorac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10296 Napisano pre 20 sati BJB Maxi Scooter Club, 6688 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Ajaoj! Šta ste navalili na ta kineska sranja? Ko će ostati sad od vas na forumu? Gde žurite toliko? Što ne sačekate još malo dok se ne vidi da li je to kvalitetno iole? Mogli ste lepo za još malo para kupiti provereno. Kako mislite ovo da prodate kad se razočarate? Kud ide ovaj svet... Ajd' neka vam je sa srećom pazar, šta sad... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 115 Napisano pre 20 sati (promenjeno) U prolazu, 92 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Marko05 je napisao: Имају и мере. А и могао би неко да премери и узме мере са мотора. Јавиће се добровољац. Ovo sam izmerio rucno i nazvrljao u MS paintu, javite sta tacno treba da se izmeri Promenio pre 18 sati član mandrak_ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tihi_ue 22 Napisano pre 20 sati U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, alexanto je napisao: Ajaoj! Šta ste navalili na ta kineska sranja? Ko će ostati sad od vas na forumu? Gde žurite toliko? Što ne sačekate još malo dok se ne vidi da li je to kvalitetno iole? Mogli ste lepo za još malo para kupiti provereno. Kako mislite ovo da prodate kad se razočarate? Kud ide ovaj svet... Ajd' neka vam je sa srećom pazar, šta sad... Čuvena rečenica... Šta će ti to, dodaš još 2000 evra kupiš Vstrom-a, Versys-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9032 Napisano pre 20 sati Drug član, 3098 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma aj što kupujete kineze, vaše pare ... nego što ste se raspisali brate kao da samo vi vozite motore! 150 postova dnevno na forumu o kinezima. Pa samo ovde 165 stranica za 2 godine! I sve to samo da ubedite sebe da se niste zeznuli, i da ste ispravno investirali novac 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10296 Napisano pre 20 sati BJB Maxi Scooter Club, 6688 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Ti da ćutiš! Ti si ga terao do Novog Sada u novembru da bi dokazao ne znam ni ja kome - šta? Nedeljice i Ostrvicu neću ni da pominjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 505 Napisano pre 20 sati Drug član, 1209 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ti vaši kineski motori da čemu valjaju vozili bi ih kinezi a ne bi ih poturali evropljanima. 1.5 milijardi kineza a oni kao izvoze, ma jeste triput. Mala molba - Ako neko bude išao na sajam pogledajte i opipajte ljutu konkurenciju pa napišite neki vaš utisak kako vam se čini u odnosu na vaš 450MT. Može i u onoj sajamskoj temi, ako se ovde smatra spamom. Posebno ako može utisak o mestu za visoke vozače. Kad kažem ljuta konkurencija najviše mislim na MotoMorini Alltrike 450, QJ450RX, pa što da ne i 800MTX ako vam bude usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max_Afrikanac 21 Napisano pre 19 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sto se nalepnica tice nasao sam vector datoteku etsy.com WWW.ETSY.COM u sustini mogu ja ovo da narucim i da podelim sa ostalima samo da neko potvrdi da je to to, svakako sam hteo da pravim svoj neki dizajn ali posto ubavo stvorenje nije jos uvek u mom posedu ne mogu da provalim da li odgovara ili ne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3657 Napisano pre 19 sati BJB Maxi Scooter Club, 1201 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Rolle2010 je napisao: Ti vaši kineski motori da čemu valjaju vozili bi ih kinezi a ne bi ih poturali evropljanima. 1.5 milijardi kineza a oni kao izvoze, ma jeste triput. Mala molba - Ako neko bude išao na sajam pogledajte i opipajte ljutu konkurenciju pa napišite neki vaš utisak kako vam se čini u odnosu na vaš 450MT. Može i u onoj sajamskoj temi, ako se ovde smatra spamom. Posebno ako može utisak o mestu za visoke vozače. Kad kažem ljuta konkurencija najviše mislim na MotoMorini Alltrike 450, QJ450RX, pa što da ne i 800MTX ako vam bude usput. Ja bukvalno zbog toga idem na sajam Nemam 450MT ali kao da imam, vozio sam ga dosta, i on mi je trenutno prvi pik za sledeći motor. QJ mislim da nije stigao kod nas, tako da Allthrike, 390, 450GS, KLE.. i pogledao bih opet NX500. Apsolutno sam otvoren što se tiče brendova, tako da to ne gledam.. žao mi što Rijeu nije stigao kako treba kod nas, vrlo su zanimljivi. I najviše čekam Apriliu iz mnogo razloga, ali su baš odužili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 20 Napisano pre 19 sati (promenjeno) U prolazu, 82 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki V strom 650 2012 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/groups/cfmoto450mt/permalink/2167671050728303/ Da li se nekom ovo desavalo? Promenio pre 19 sati član gago12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22941 Napisano pre 19 sati Integrisan, 7335 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Enduroam (@enduroam.adventures) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 175 likes, 13 comments - enduroam.adventures on March 18, 2026: "ENDUROAM TEAM te... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7425 Napisano pre 18 sati Drug član, 1633 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, gago12 said: https://www.facebook.com/groups/cfmoto450mt/permalink/2167671050728303/ Da li se nekom ovo desavalo? Ово је нека киселинчина просута. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 156 Napisano pre 18 sati U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Rolle2010 je napisao: Mala molba - Ako neko bude išao na sajam pogledajte i opipajte ljutu konkurenciju pa napišite neki vaš utisak kako vam se čini u odnosu na vaš 450MT. Može i u onoj sajamskoj temi, ako se ovde smatra spamom. Posebno ako može utisak o mestu za visoke vozače. Kad kažem ljuta konkurencija najviše mislim na MotoMorini Alltrike 450, QJ450RX, pa što da ne i 800MTX ako vam bude usput. Bio, video, pipao... Moje mišljenje je da je Morini 450 bolja kupovina jer mi deluje bolje sklopljen (malo mi i lepši) a agregat je isti kao i MT, samo je dobro ispeglana mapa pa nema trzanja (kako kažu oni koji su pravili recenzije), malo veći rezervoar od MT. Košta isto kao i MT. Ono što mi se ne sviđa je lošiji vizir i nema nikakvu zaštitu za hladnjak. E sad... to je sve subjektivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10296 Napisano pre 18 sati BJB Maxi Scooter Club, 6688 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Marko05 je napisao: Ово је нека киселинчина просута. I meni tako deluje. Ne izgleda mi kao loša priprema pre farbanja... Jbm li ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 115 Napisano pre 18 sati (promenjeno) U prolazu, 92 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gago12 je napisao: https://www.facebook.com/groups/cfmoto450mt/permalink/2167671050728303/ Da li se nekom ovo desavalo? Na mom primerku '25 nema ni naznaka da bi tako nesto krenulo da se desava, doduse imam tek 5K km ali je vozen po blatu, kisi, glini i prskanim atarima. Ono na slici mi izgleda dosta sumnjivo, pogledajte izduv, cist kao suza a viljuska oderana, ili je cavo koristio neku kiselinu da ocisti izduv pa se zaigrao ili je trolovanje u pitanju. Ali ostaje i mala mogucnost da je u pitanju fabricki defekt. Promenio pre 18 sati član mandrak_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22941 Napisano pre 18 sati Integrisan, 7335 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Rapax said: Bio, video, pipao... Moje mišljenje je da je Morini 450 bolja kupovina jer mi deluje bolje sklopljen (malo mi i lepši) a agregat je isti kao i MT, samo je dobro ispeglana mapa pa nema trzanja (kako kažu oni koji su pravili recenzije), malo veći rezervoar od MT. Košta isto kao i MT. Ono što mi se ne sviđa je lošiji vizir i nema nikakvu zaštitu za hladnjak. E sad... to je sve subjektivno. Slaba servisna podrska rekao bih. A posto ce ih malo biti znaci da nece biti u buducnosti polovnih delova ako zatreba. Novi ce se takodje cekati duze pretpostavljam. Deluje malo lepse priznajem ali je i 10+ kila tezi cuo sam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 115 Napisano pre 18 sati U prolazu, 92 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Rapax je napisao: Bio, video, pipao... Moje mišljenje je da je Morini 450 bolja kupovina jer mi deluje bolje sklopljen (malo mi i lepši) a agregat je isti kao i MT, samo je dobro ispeglana mapa pa nema trzanja (kako kažu oni koji su pravili recenzije), malo veći rezervoar od MT. Košta isto kao i MT. Ono što mi se ne sviđa je lošiji vizir i nema nikakvu zaštitu za hladnjak. E sad... to je sve subjektivno. Morinijev Allthrike izgleda dobro ali posle pazljivijeg zagledanja, taj prednji kraj i nije bas najbolje izveden iako izgleda lepo. Sa strane me bas i ne radi kako treba. Za nijansu mi se cine lepse plastike na Moriniju ali je to verovatno do farbe. Neverujem da je u EU5+ varijanti ispeglano trzanje ali to ostaje samo da se proba, testirali su ga samo ameri za sada gde nema EU5+ i EVAP sistem pa nema ni trzanja. Sve u svemu zanimljiva ponuda i definitivno bih se dvoumio izmedju njega i emtejca da sada uzimam motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 20 Napisano pre 18 sati U prolazu, 82 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki V strom 650 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze mala pomoc, gde kupiti crash bar, povisen vizir i poviseno sediste za 450MT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 115 Napisano pre 17 sati U prolazu, 92 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, gago12 je napisao: Da li moze mala pomoc, gde kupiti crash bar, povisen vizir i poviseno sediste za 450MT? Na aliju imas sve samo treba paziti na cenu isporuke, nasi uvoznici i distributeri se bas i nisu pokazali najbolje po ovom pitanju a ako se i nadje kod nas odmah je cena 2X. Takodje imas unclewang net ali isporuka ide preko DHLa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 207 Napisano pre 17 sati U prolazu, 77 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, CF 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Rapax said: Bio, video, pipao... Moje mišljenje je da je Morini 450 bolja kupovina jer mi deluje bolje sklopljen (malo mi i lepši) a agregat je isti kao i MT, samo je dobro ispeglana mapa pa nema trzanja Najnovija test poredjenja kažu da je Morini 450 bolji za put (ispeglana mapa i drugačiji prenosni odnosi), MT bolji za Ofroud... ali generalno je sve naopako, Morini ima mnogo lošiju zaštitu od vetra, prednji blatobran podignut i sl Meni MT ipak deluje ozbiljnije, modernije i opet nekako više za put nego za Offroud, eleganntiji je... ali to je već stvar oka posmatrača Na testovima se definitino primećuje drugačiji prenosni odnos (duži je kod Morinija) i da nema tih trzanja na nižim obrtajima kao kod MTejca. Sem razlike u dizajnu ovo im je glavna razlika s obzirom da nose potpuno iste mašine pod haubom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 207 Napisano pre 17 sati U prolazu, 77 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki KLX 250, CF 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Marko05 said: Ово је нека киселинчина просута. u opisu vlasnik navodi da je redovno održavan motor pod garancijom u servisu, da mu nije curelo nikakvo ulje, da nije kapalo iz akmulatora... star godinu dana i prešao 25.000km. Ne bih nagadjao šta se desilo ali nije svakidašnja pojava, malo mi neverovatno da je od redovne upotrebe ovako poljušten... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22941 Napisano pre 17 sati Integrisan, 7335 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, gago12 said: https://www.facebook.com/groups/cfmoto450mt/permalink/2167671050728303/ Da li se nekom ovo desavalo? Salt contamination. Neko napisao. Moguce, zavisi gde vozi i u kakvim uslovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9032 Napisano pre 17 sati Drug član, 3098 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, gago12 said: Da li moze mala pomoc, gde kupiti crash bar, povisen vizir i poviseno sediste za 450MT? Uncle Wang. Naručuješ na nemačku adresu preko "DE prevoz". Pretraži to na forumu i shvatićeš o čemu se radi. Nažalost, danas me baš razočarala vest da je Wang počeo da naplaćuje 8% slanje, zbog povećanih troškova slanja. Pretpostavljam zbog situacije na bliskom istoku... A ja se nedeljama već kanim da poručim malo veću porudžbinu. I sad će to da me košta + 8% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...