Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• U prolazu, 14 postova

@dvomotorac kredit je odobren i pusten u ponedeljak, ucesce istog dana, poslao im potvrdu itd. Zvao par puta, zauzet broj ili se nisu javili (kapiram guzva oko sajma). Ja koliko sam razumeo coveka u salonu: platis, oni sklope/carine motor, oni te zovu kad da dodjes po racun/potvrdu, sa tim se ide u mup/amss/agencija da se registruje motor, nazad u salon da montiraju tablice i to je to. Samo mi malo cudno, kao sto vec neko ranije napisao, imaju modele iz 25 na stanju, ne bi trebalo ovoliko da se ceka?

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 28 postova
@dvomotorac kredit je odobren i pusten u ponedeljak, ucesce istog dana, poslao im potvrdu itd. Zvao par puta, zauzet broj ili se nisu javili (kapiram guzva oko sajma). Ja koliko sam razumeo coveka u salonu: platis, oni sklope/carine motor, oni te zovu kad da dodjes po racun/potvrdu, sa tim se ide u mup/amss/agencija da se registruje motor, nazad u salon da montiraju tablice i to je to. Samo mi malo cudno, kao sto vec neko ranije napisao, imaju modele iz 25 na stanju, ne bi trebalo ovoliko da se ceka?
Ja cu uzeti potrosacki kredit preko moje banke, necu nista da petljam preko njih. Nema nikakve razlike cak mi preko moje banke i povoljnije.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: CF Moto 450 MT

@Max_Afrikanac

Da, otprilike je tako. Verujem da je do guzve zbog Sajma...inace nista vise nemas sa salonom (oko papira), sve ostalo zavrsavas u Vrcinu.

Meni nisu montirali ram, samo mi ga predali, nije bas da se sve gadja sa plastikama ali nadje se nacin 🙂

Za tablicu ides u Mup NBg, bar je tako bilo prosle godine.

Srecno i dobrodosao u Klub!

Promenio član dvomotorac
  • Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6688 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Ajaoj! :rat1:Šta ste navalili na ta kineska sranja? Ko će ostati sad od vas na forumu?

Gde žurite toliko? Što ne sačekate još malo dok se ne vidi da li je to kvalitetno iole?

Mogli ste lepo za još malo para kupiti provereno. Kako mislite ovo da prodate kad se razočarate?

Kud ide ovaj svet... :stabre:

Ajd' neka vam je sa srećom pazar, šta sad... :takoje:

• Sviđa mi se 1
  • Haha 4

• U prolazu, 92 postova
  • Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT
Pre 16 sati, Marko05 je napisao:

Имају и мере.

3dcfab9d-68a6-4327-8b36-10b4cf16a1fd.jpg

А и могао би неко да премери и узме мере са мотора.

Јавиће се добровољац.

Ovo sam izmerio rucno i nazvrljao u MS paintu, javite sta tacno treba da se izmeri

3dcfab9d-68a6-4327-8b36-10b4cf16a1fd.jpg

Promenio član mandrak_
  • Hvala 2

• U prolazu, 28 postova
pre 9 minuta, alexanto je napisao:

Ajaoj! :rat1:Šta ste navalili na ta kineska sranja? Ko će ostati sad od vas na forumu?

Gde žurite toliko? Što ne sačekate još malo dok se ne vidi da li je to kvalitetno iole?

Mogli ste lepo za još malo para kupiti provereno. Kako mislite ovo da prodate kad se razočarate?

Kud ide ovaj svet... :stabre:

Ajd' neka vam je sa srećom pazar, šta sad... :takoje:

Čuvena rečenica... Šta će ti to, dodaš još 2000 evra kupiš Vstrom-a, Versys-a :)

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3098 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Ma aj što kupujete kineze, vaše pare ... 

nego što ste se raspisali brate kao da samo vi vozite motore! 150 postova dnevno na forumu o kinezima. Pa samo ovde 165 stranica za 2 godine! I sve to samo da ubedite sebe da se niste zeznuli, i da ste ispravno investirali novac  🤦‍♂️

• Haha 2
  • Zbunjen 1

Ti da ćutiš!

Ti si ga terao do Novog Sada u novembru da bi dokazao ne znam ni ja kome - šta? :jok:

Nedeljice i Ostrvicu neću ni da pominjem :nanana:

• Haha 1

• Drug član, 1209 postova
  • Motocikl: Maca

Ti vaši kineski motori da čemu valjaju vozili bi ih kinezi a ne bi ih poturali evropljanima. 1.5 milijardi kineza a oni kao izvoze, ma jeste triput. 🙂

Mala molba - Ako neko bude išao na sajam pogledajte i opipajte ljutu konkurenciju pa napišite neki vaš utisak kako vam se čini u odnosu na vaš 450MT. Može i u onoj sajamskoj temi, ako se ovde smatra spamom. Posebno ako može utisak o mestu za visoke vozače.

Kad kažem ljuta konkurencija najviše mislim na MotoMorini Alltrike 450, QJ450RX, pa što da ne i 800MTX ako vam bude usput.

• U prolazu, 14 postova

sto se nalepnica tice nasao sam vector datoteku 

WWW.ETSY.COM

u sustini mogu ja ovo da narucim i da podelim sa ostalima samo da neko potvrdi da je to to, svakako sam hteo da pravim svoj neki dizajn ali posto ubavo stvorenje nije jos uvek u mom posedu ne mogu da provalim da li odgovara ili ne :D

• Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1201 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally
pre 25 minuta, Rolle2010 je napisao:

Ti vaši kineski motori da čemu valjaju vozili bi ih kinezi a ne bi ih poturali evropljanima. 1.5 milijardi kineza a oni kao izvoze, ma jeste triput. 🙂

Mala molba - Ako neko bude išao na sajam pogledajte i opipajte ljutu konkurenciju pa napišite neki vaš utisak kako vam se čini u odnosu na vaš 450MT. Može i u onoj sajamskoj temi, ako se ovde smatra spamom. Posebno ako može utisak o mestu za visoke vozače.

Kad kažem ljuta konkurencija najviše mislim na MotoMorini Alltrike 450, QJ450RX, pa što da ne i 800MTX ako vam bude usput.

Ja bukvalno zbog toga idem na sajam :)

Nemam 450MT ali kao da imam, vozio sam ga dosta, i on mi je trenutno prvi pik za sledeći motor.

QJ mislim da nije stigao kod nas, tako da Allthrike, 390, 450GS, KLE.. i pogledao bih opet NX500.

Apsolutno sam otvoren što se tiče brendova, tako da to ne gledam.. žao mi što Rijeu nije stigao kako treba kod nas, vrlo su zanimljivi. I najviše čekam Apriliu iz mnogo razloga, ali su baš odužili

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 94 postova
  • Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX
Pre sat vremena, Rolle2010 je napisao:

Bio, video, pipao... Moje mišljenje je da je Morini 450 bolja kupovina jer mi deluje bolje sklopljen (malo mi i lepši) a agregat je isti kao i MT,  samo je dobro ispeglana mapa pa nema trzanja (kako kažu oni koji su pravili recenzije), malo veći rezervoar od MT. Košta isto kao i MT. Ono što mi se ne sviđa je lošiji vizir i nema nikakvu zaštitu za hladnjak. E sad... to je sve subjektivno. 

pre 19 minuta, Marko05 je napisao:

Ово је нека киселинчина просута.

I meni tako deluje. Ne izgleda mi kao loša priprema pre farbanja... Jbm li ga...

• U prolazu, 92 postova
Pre sat vremena, gago12 je napisao:

Na mom primerku '25 nema ni naznaka da bi tako nesto krenulo da se desava, doduse imam tek 5K km ali je vozen po blatu, kisi, glini i prskanim atarima. Ono na slici mi izgleda dosta sumnjivo, pogledajte izduv, cist kao suza a viljuska oderana, ili je cavo koristio neku kiselinu da ocisti izduv pa se zaigrao ili je trolovanje u pitanju. Ali ostaje i mala mogucnost da je u pitanju fabricki defekt.

Promenio član mandrak_

• Integrisan, 7335 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
35 minutes ago, Rapax said:

Bio, video, pipao... Moje mišljenje je da je Morini 450 bolja kupovina jer mi deluje bolje sklopljen (malo mi i lepši) a agregat je isti kao i MT,  samo je dobro ispeglana mapa pa nema trzanja (kako kažu oni koji su pravili recenzije), malo veći rezervoar od MT. Košta isto kao i MT. Ono što mi se ne sviđa je lošiji vizir i nema nikakvu zaštitu za hladnjak. E sad... to je sve subjektivno. 

Slaba servisna podrska rekao bih. A posto ce ih malo biti znaci da nece biti u buducnosti polovnih delova ako zatreba. Novi ce se takodje cekati duze pretpostavljam.

Deluje malo lepse priznajem ali je i 10+ kila tezi cuo sam?

• U prolazu, 92 postova
pre 36 minuta, Rapax je napisao:

Morinijev Allthrike izgleda dobro ali posle pazljivijeg zagledanja, taj prednji kraj i nije bas najbolje izveden iako izgleda lepo. Sa strane me bas i ne radi kako treba. Za nijansu mi se cine lepse plastike na Moriniju ali je to verovatno do farbe. Neverujem da je u EU5+ varijanti ispeglano trzanje ali to ostaje samo da se proba, testirali su ga samo ameri za sada gde nema EU5+ i EVAP sistem pa nema ni trzanja. Sve u svemu zanimljiva ponuda i definitivno bih se dvoumio izmedju njega i emtejca da sada uzimam motor.

• U prolazu, 92 postova
Upravo sada, gago12 je napisao:

Da li moze mala pomoc, gde kupiti crash bar, povisen vizir i poviseno sediste za 450MT?

Na aliju imas sve samo treba paziti na cenu isporuke, nasi uvoznici i distributeri se bas i nisu pokazali najbolje po ovom pitanju a ako se i nadje kod nas odmah je cena 2X. Takodje imas unclewang net ali isporuka ide preko DHLa

• U prolazu, 77 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLX 250, CF 450 MT
43 minutes ago, Rapax said:

Bio, video, pipao... Moje mišljenje je da je Morini 450 bolja kupovina jer mi deluje bolje sklopljen (malo mi i lepši) a agregat je isti kao i MT,  samo je dobro ispeglana mapa pa nema trzanja 

Najnovija test poredjenja kažu da je Morini 450 bolji za put (ispeglana mapa i drugačiji prenosni odnosi), MT bolji za Ofroud... ali generalno je sve naopako, Morini ima mnogo lošiju zaštitu od vetra, prednji blatobran podignut  i sl 😅

Meni MT ipak deluje ozbiljnije, modernije i opet nekako više za put nego za Offroud, eleganntiji je... ali to je već stvar  oka posmatrača 😉

Na testovima se definitino primećuje drugačiji prenosni odnos (duži je kod Morinija) i da nema tih trzanja na nižim obrtajima kao kod MTejca. Sem razlike u dizajnu ovo im je glavna razlika s obzirom da nose potpuno iste mašine pod haubom!

• U prolazu, 77 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLX 250, CF 450 MT
1 hour ago, Marko05 said:

Ово је нека киселинчина просута.

u opisu vlasnik navodi da je redovno održavan motor pod garancijom u servisu, da mu nije curelo nikakvo ulje, da nije kapalo iz akmulatora... star godinu dana i prešao 25.000km. 

Ne bih nagadjao šta se desilo ali nije svakidašnja pojava, malo mi neverovatno da je od redovne upotrebe ovako poljušten... 😟

• Drug član, 3098 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
15 minutes ago, gago12 said:

Da li moze mala pomoc, gde kupiti crash bar, povisen vizir i poviseno sediste za 450MT?

Uncle Wang. Naručuješ na nemačku adresu preko "DE prevoz". Pretraži to na forumu i shvatićeš o čemu se radi. 

Nažalost, danas me baš razočarala vest da je Wang počeo da naplaćuje 8% slanje, zbog povećanih troškova slanja. Pretpostavljam zbog situacije na bliskom istoku...
A ja se nedeljama već kanim da poručim malo veću porudžbinu. I sad će to da me košta + 8%

• Tužan 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja