PredragM 32 Napisano Novembar 2, 2023 U prolazu, 45 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje za sve pre svega, Prodao sam Bandita pa sam se dao u potragu za R motorom , znam da ce biti tesko naci dobar primerak. Ono sto mi je prvo zapalo za oko to su Kawasaki modeli 636 02 karburator ili 03/04FI , ali dva primerka nista , losa istorija ,lupano krivljeno itd, za sad mrka kapa. ( ako neko ima , prednost Vojvodina) Isao sam da pogledam dva Suzukija K2 i k3 750 , ufff oglas opis i realno stanje , ma .... od estetike do samog rada motora , ali ne odustajem i dalje sam zagrejan za neki primerak K1 , K2 ,K3 600 ( ako neko ima , prednost Vojvodina) Sad za vikend idem da pogledam Hondu CBR 929 00god i CBR F4 karburator , u Honde nisam toliko upucen sto se motocikla tice, vozim Honda auto , svi Hvale Hondu , ali opet po netu nalazim dosta stvari gde struja pravi problem , silne greske, senzori brljave itd. mislim na 929 ,F4 karburatorska verzija je dosta prostija , vise mehanike. Dal ima neko neki savet oko 929 , ako pazarim pre svega dobar serviser ako Ima u Zrenjaninu,Temerinu,Novi Sad,Senta.. ? Sta obratti paznju , sta su im mane , cena odrzavanja , dostupnost delova , ulje koje koriste itd.. ? Na domacim forumima,te teme su pomalo zamrle i uglavnom su ljudi muku mucilu sa ocitavanjem koda ,greske/aka. I nema puno informacija ,sem da zna regler da zvekne . Sto se tice F4 karburatora to nije problem oko odrzavanja imam majstora , on mi je Bandita sredjivao,karbove,servisi,alanser itd , kaze ja sam vise sa cistu mehaniku. Sad sam u potraznji Fokusiran na Vojvodinu,kratak je dan i da bi posle posla mogao otici pogledati motor. Ako neko ima nesto da prodaje , a da nije na oglasima neka slobodno pusti na viber 0611364860 Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8502 Napisano Novembar 3, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Za Zrenjanin,a ne samo za Zrenjanin nego i šire,nema boljeg od @abarth_maniac čuj se sa njim,on može i hoće da pomogne.Normalno,koliko mu vreme dozvoljava. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 3, 2023 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega na pohvalama. @PredragM, nemoj da se bojis ubrizgavanja. Prostije je od karburatora, samim tim su manje sanse da pravi problem. Famozni regler na Hondi zna da crkne, ali zna i na svakom drugom motoru. Doduse, malopre otpratih bas jednu Hondu zbog zamene reglera. Joskin regler (90 eura juce platio) i mirna glava. Od motora koje si naveo, najbitnije da kupis uredan primerak, nije bitno koji odaberes. Ako si u Zr ili u blizini, svrati da porazgovaramo, mozda ti bude od pomoci. Moj br je 0600903000 Ranko 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10702 Napisano Novembar 3, 2023 Ne silazi, 2397 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na Fb... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Novembar 3, 2023 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je i meni pao taj motor na pamet. Isto videh na FB bukvalno par minuta pre nego sto sam napisao odgovor. Nadam se da ce kolega da se oporavi potpuno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22894 Napisano Novembar 3, 2023 Integrisan, 9738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam prolazio (crvenom cbf1000) pored garaze na Bubnju, vidim otvorena vrata, bilo ih je par unutra, jedan visoki momak mi se javio, mislim da je od "Paljevina"...Bas mi je zao coveka jbg.I razmisljao sam, onako u prolazu da su vrv kupci neki, pih..Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 32 Napisano Novembar 3, 2023 U prolazu, 45 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima <3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 32 Napisano Novembar 8, 2023 U prolazu, 45 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 11. 2023. at 7:02, gebee&co je napisao: Za Zrenjanin,a ne samo za Zrenjanin nego i šire,nema boljeg od @abarth_maniac čuj se sa njim,on može i hoće da pomogne.Normalno,koliko mu vreme dozvoljava. On 3. 11. 2023. at 11:23, abarth_maniac je napisao: Hvala kolega na pohvalama. @PredragM, nemoj da se bojis ubrizgavanja. Prostije je od karburatora, samim tim su manje sanse da pravi problem. Famozni regler na Hondi zna da crkne, ali zna i na svakom drugom motoru. Doduse, malopre otpratih bas jednu Hondu zbog zamene reglera. Joskin regler (90 eura juce platio) i mirna glava. Od motora koje si naveo, najbitnije da kupis uredan primerak, nije bitno koji odaberes. Ako si u Zr ili u blizini, svrati da porazgovaramo, mozda ti bude od pomoci. Moj br je 0600903000 Ranko On 3. 11. 2023. at 11:49, Paljevina je napisao: Prodaje drugar 929, skoro je pao sa drugog svog motora, polomio obe noge i rešio da batali moto karijeru. Daje je veoma povoljno. Pustio sam ti slike na broj. On 3. 11. 2023. at 11:58, Blaza je napisao: Video sam na Fb... On 3. 11. 2023. at 11:59, Paljevina je napisao: Greota božija... Inače, i sin njegov, pre par meseci uzeo BMW S1000RR 2016 HP4, kupio gomilu opreme za motor, i sad posle ovoga se i on skenjao, izbacio motor na oglas i opremu skoro rasprodao... On 3. 11. 2023. at 12:04, abarth_maniac je napisao: Bas je i meni pao taj motor na pamet. Isto videh na FB bukvalno par minuta pre nego sto sam napisao odgovor. Nadam se da ce kolega da se oporavi potpuno. On 3. 11. 2023. at 18:37, N.F.S. je napisao: Danas sam prolazio (crvenom cbf1000) pored garaze na Bubnju, vidim otvorena vrata, bilo ih je par unutra, jedan visoki momak mi se javio, mislim da je od "Paljevina"... Bas mi je zao coveka jbg. I razmisljao sam, onako u prolazu da su vrv kupci neki, pih.. Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Za vikend sam pogledao jos jedan K2 u Ecki , motor je jako los estetski . Htedoh u Bajmok da vidim CBR600F4 karb, ali decko nikako da nadje slobodno vreme tako da sam odustao. Na red dosla i Kikinda ,Honda 929 RR 00 god. 44000km , covek od 65 god je vlasnik tog motocikla , preko 10 godina , sve mi je ispricao u detalje kad sta menjano , gde kupljeno , racuni sve , delove za servis u ulja je uglavnom uzimao u Luisu u Nemackoj kad ode kod cerke , tvrdi da motor nikad po kisi nije vozen , drzi ga u sobi (letnja kuca sto bi se reklo ali ful sredjeno sve) ,kilometraza prava, uvezen iz CH , one je 2 vlasnik , 1 vi kod nas u Srb , sve to mi je ispricao u 26 min preko telefona . Naravno otisao sam kod coveka , stigao sam oko 18 h , dogovorili smo posao oko 20 h , motor sam pregledao , zavirivao , tamo vamo , mislim nema sta sve kako je opisao vizuelno , uplaili ga (tvrdi da 2 nedelje nije paljen) , upali motor kao bomba, bez dima ikakvog , cak i kad se ugrejao pod jacim gasom u mestu dima 0 . Plastike su farbane jer mu je pre par god u dvoristu na travi pao motor i malo izgrebao jednu stranu i to ga nerviralo i ofarbao (ne smeta mi) ,svaka plocica na motoru je na svom mestu , poseduje Scorpion izduv sa homologacijom , uradjene su vile , uradjen je amortizer volana , stavljen nov regler i namotaji od Joske iz Temerina , nov akumulator , ulej fileteri u prolece menjani , svecice pre 2 godine ... ono sto sam primetio dok je hladan motor da se cuje blago zvuk lanca ili tako neceg , po zvuku bi rekao da je lanac bregaste , dok se ne ugreje posle zaista lepo fino radi motor bez ikakvog zvuka cudnog , kaze to nije dirao do sad nikad , nit su sta u servisu rekli za to .Inace covek je hteo da overimo kod notara da on garantuje za motor da je spreman da ide na kraj sveta . Ja sam ga doterao iz Kikinde do Beceja , dakle nekih 50 tak km voznje , nisam nista pokusavao ipak je klizavo dosta , prosek je bio nekih 85 na sat, ono sto sam primetio da je dosta lagan motor za tu kubikazu , cini mi se da je dosta laksi od Bandita . sve u svemu nadam se da sam uradio dobru kupovinu , a mozda i pogresio , videcemo , svakako je u planu da pre prolece se pretrese ceo motor, pregleda lanac bregaste, uradi servis ulje itd . , pregledaju dizne ,punjenje , tps senzor , klapne usisa i tako neke sitnice ... p.s. samo da nahvatam lepo vreme da ga obrisem od puta iz Kikinde do Beceja i bacim koju sliku. @abarth_maniac me je ohrabrio i rekao da mu lakse da resi ubrizgavanje od karburatora . 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10702 Napisano Novembar 8, 2023 Ne silazi, 2397 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @PredragM Čestitke !!! Fotke obavezno ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 32 Napisano Novembar 12, 2023 U prolazu, 45 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 11. 2023. at 23:52, Paljevina je napisao: Svaka čast na kupovinu, čisti putevi, široki kilometri ili kako beše... Jaoooooj, Srbin ne bi bio Srbin.... HAHAHAHHAHA , Istina , nebeski narod . On 8. 11. 2023. at 23:54, Paljevina je napisao: Koliko sam se samo takvih priča naslušao dok sam kupovao motore... mogu memoare da pišem... skorije je najjači biser imao batica iz BG kod koga sam gledao plavu R1 2012 (i dalje je na oglasima), na moje pitanje - što mu curi ulje ovde kod kartera? A.. pa to je normalno, svakoj Yamahi tu curka po malo, vidis da ima i taj sunđer na plastici da upije... Mrtav ozbiljan... Ovo je jos i dobar motor , mislim bar opis i vizuelno , mehanicko videcemo sta ce biti hahah . Gledao sam neke motocikle pre Honde vec sam hteo da odustanem , opis oglasa i vizuelno ,jako veliko ... go**o. Al dobro On 9. 11. 2023. at 0:45, Blaza je napisao: @PredragM Čestitke !!! Fotke obavezno ! Evo , oprao sam ga , odmasio , posto bio je od blata , iskoristio danasnji suncan dan. 23 godine stara raga. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PredragM 32 Napisano Novembar 12, 2023 U prolazu, 45 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda CBR 929 RR Prijavi odgovor kao problematičan E da, dok sam brisao i pregledao , sta se desavalo dok sam vozio motor nazad za Becej, preko nekih sela , cudnih puteva , blata , kamenog puta i svega . Primetio sam da je ovo crevce spalo , ili tako treba , nisam skidao oklope da vidim gde sta ide , mislim samo sam upalio motor radio je u mestu zagrejao se , lepo radi mislim normalno mirno .I parkirao u garazu . Svakako ce na servis posle praznika , da se pregleda , pretrese , zameni sto treba ,i tako dalje blize bolje. Pa eto cisto ako neko zna Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Novembar 12, 2023 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno neka oduška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...