ProMaster 8367 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda nije situacija o kojoj ja pričam, ali opet je debilno,na tom delu puta raditi to, bez da si dobrano prethodno dao migavac.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6324 Napisano Octobar 27, 2023 (promenjeno) Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, Fredi je napisao: Nisu bitni ni 300 e, po meni je bitnije da se dete ne oseca krivim ako nije.. Dete je platilo školu da se uvek ponaša kao da su svi oko nje debili i da svašta mogu da urade. Ja kad vidim da se nešto neobično dešava ispred mene, kočim. Zato na sreću za 30 godina vozačkog staža imam samo jedno čukanje i to skoro ista situacija kao što se njoj desila, samo što je u mom slučaju bila ulica sa dva trake u svakom smeru, čovek je iz desne trake pravio polukružno ulevo bez migavca i udario me u desni blatobran. Promenio Octobar 27, 2023 član aca-pn 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2594 Napisano Octobar 27, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan A što se tiče osiguranja, pošto se za novo vozilo obično ide na početni premijski stepen (4, osim ako se ne prenosi niži stepen nakon prodaje vozila), da li to važi i za slučaj kada je trenutni premijski stepen viši od 4? Tipa, jednim vozilom odem na 10. stepen, kupim novo vozilo i to me vodi - gde? Sve ovo čisto hipotetički, na najnižim premijskim stepenima sam sa svih 6 točkova (2 + 4). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Octobar 27, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, vasa.93 je napisao: Tipa, jednim vozilom odem na 10. stepen, kupim novo vozilo i to me vodi - gde? Vezani su vin i jmbg, kada bi bio vezan samo za jmbg sistem bi sam prebacivao, za sada samo svojevoljno. Licno sam za to da bude vezan samo za jmbg i sva vozila vlasnika, onda bi bilo svrhe i sigurno bi ljudi vise pazili. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Octobar 27, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ju naopako, nisam ni znao da ide do 12-og stepena! I ja sam na prvom, znam da je 4-ti osnovni ali da ima 12... Zamisli mučenika koji olupa auto 3 puta svojom krivicom od kad ga kupi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Octobar 27, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Igor86 put od 12 do 4 je veoma kratak, prevod na zenu, porez se ne placa samo saob. i eto ga na pocetku price. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Octobar 27, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @bdadapa da, ko kaže da mora 11 godina da se čeka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9530 Napisano Octobar 28, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako bi zbog toga morao da se ženi onda bolje da bude na 12. stepenu Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 3 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Octobar 28, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Interceptor BP je napisao: Jedino ako bi zbog toga morao da se ženi onda bolje da bude na 12. stepenu Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 12. Krug pakla je bolji od toga, kakva osiguranja i malusi, to su sve strašne priče za malu decu.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Octobar 28, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam, meni stepen 4, a nisam bio kriv nikada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Octobar 28, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 10. 2023. at 17:46, Skyrunner je napisao: Svakako, čudno je mnogo da je i dečka zbrzao Bole37, prežali 300e,nego traži novog zeta. Šta će da uradi kad bude baš neki veći problem u budućnosti? Ništa. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Octobar 28, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mrle je napisao: Gledam, meni stepen 4, a nisam bio kriv nikada... Ako ti nije prva reg. a stepen 4 idi u osiguranje i vidi kada je uvecano i zasto, imaju u sistemu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Novembar 5, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Čitam komentare i ne verujem kakvi smo ljudi postali. Svakoga dana sve više sam razočaran u ljude. Pa jbt, ako su se dogovorili da ona plati kakva je sad priča neka se pravi luda, neka on plati njoj, zovi 192 ako taj neko trazi da mu se plati šteta...? Kakvi ste to sitni pilićari? Jel znate šta je data reč i obraz? Po mom mišljenju ona je kriva jer nije stala nego je udarila u vozilo koje je već bilo započelo skretanje ali to i nije toliko bitno jer je dogovoreno da ona plati stetu. Kako bi bilo da sada lik prijavi da ga boli vrat i da ima noćne more jer je pretrpeo povrede koje su se naknadno pojavile jer je u vreme nezgode bio pod stresom? Promenio Novembar 5, 2023 član Rale-Ča Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5012 Napisano Novembar 5, 2023 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ma oke je sve proslo. Vrata su vec sredjena, isli smo do majstora, platili, i to je to. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Novembar 5, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Rale-Ča je napisao: Čitam komentare i ne verujem kakvi smo ljudi postali. Svakoga dana sve više sam razočaran u ljude. Pa jbt, ako su se dogovorili da ona plati kakva je sad priča neka se pravi luda, neka on plati njoj, zovi 192 ako taj neko trazi da mu se plati šteta...? Kakvi ste to sitni pilićari? Jel znate šta je data reč i obraz? Po mom mišljenju ona je kriva jer nije stala nego je udarila u vozilo koje je već bilo započelo skretanje ali to i nije toliko bitno jer je dogovoreno da ona plati stetu. Kako bi bilo da sada lik prijavi da ga boli vrat i da ima noćne more jer je pretrpeo povrede koje su se naknadno pojavile jer je u vreme nezgode bio pod stresom? Ako je situacija takva da je lik posao u levu stranu, presao u suprotnu traku, pa onda zalomio u desno da bi pod 90 stepeni skrenuo u ulicu i ona ga udarila u bocnu stranu, onda ona nije kriva i nema sta da mu placa. Ona devojka neiskusna, pod stresom, uplasla se i pristala bi na sve samo da prekine neugodnu situaciju. Lik je dripac i sa takvima nema dogovora. Zasto nije zvao 192? I kako kazes nije ti bitno ko je kriv ako su se dogovorili da ona plati? Prevario je brate. Kao sibicar najobicniji. Ovo kazem samo ako je saobracajna situacija bila onako kako sam shvatio i opisao. Ako je bilo drugacije povlacim sve 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Novembar 5, 2023 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gotova je priča Reč je reč A situacija je takva da je dobar nauk za ubuduće Kamera može mnogo da pomogne, a saputnik da ima malo više kičme. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Novembar 5, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva rec sa dripcima. Nista mu ne bi dao. Da bude srecan ako ne bi jos i on platio. Pa zamisli da odes kod doktora i on ti kaze da bolujes od neke retke, tesko izlecive bolesti i da on ima lek, ali da mu zauzvrat moras dati sve sto u zivotu imas. I ti mu das rec da ces mu sve dati. Posle par dana saznas od drugog doktora da je u pitanju kijavica koja ce sama da prodje, bez lecenja. Jel bi odrzao rec datu prvom doktoru? Promenio Novembar 5, 2023 član ske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Novembar 5, 2023 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ske je napisao: Ako je situacija takva da je lik posao u levu stranu, presao u suprotnu traku, pa onda zalomio u desno da bi pod 90 stepeni skrenuo u ulicu i ona ga udarila u bocnu stranu, onda ona nije kriva i nema sta da mu placa. Ona devojka neiskusna, pod stresom, uplasla se i pristala bi na sve samo da prekine neugodnu situaciju. Lik je dripac i sa takvima nema dogovora. Zasto nije zvao 192? I kako kazes nije ti bitno ko je kriv ako su se dogovorili da ona plati? Prevario je brate. Kao sibicar najobicniji. Ovo kazem samo ako je saobracajna situacija bila onako kako sam shvatio i opisao. Ako je bilo drugacije povlacim sve I da je tako bilo opet bi ona bila kriva. Imala je sreće da lik nije prijavio povrede a i 300 e. nije preterano puno ukoliko su dvoja vrata sjebana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Novembar 5, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ona kriva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Novembar 5, 2023 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ske je napisao: Nije ona kriva Dobro. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1044 Napisano Novembar 5, 2023 Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ona krivaKako znaš? Ne osporavam, samo me interesuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Novembar 5, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jednostavno je. Sta je ona radila, a sta on?! Ona se kretala pravo i nije vrsila nikakvu radnju. On je prvo skrenuo levo, pa onda iznenada desno, ispred nje, takoreci preprecio joj put. On je vrsio radnju i napravio situaciju. Ako vozilo koje se krece ispred tebe ode levo, ti ne moras da ides iza njega i da cekas da vidis sta ce on da uradi. Nastavljas svoju voznju pravo. On mozda hoce da se parkira negde sa leve strane, ili skrece levo, u ulicu, dvoriste, glupo bi bilo da ti usporavas i ostajes iza njega dok on ne zavrsi radnju koju je zamislio. Da je on iz svoje trake skretao desno ne bi nastala ostecenja i na prednjim i na zadnjim vratima, vec bi ga ona udarila vrv u zadnji desni ugao.Tad bi ona bila kriva jer je on vrsio normalno skretanje, uz desnu ivicu kolovoza. Uglavnom ne mozes da budes kriv za sudar ako ne vrsis neku radnju, ne menjas nacin svog kretanja i brzinu. Kao kad parkiras na sine i udari te tramvaj. Ti jesi kriv za parkiranje ali nisi izazvao sudar. Tramvaj je kriv, on ide i udara te, ti si parkiran, ne radis nista. Ili vozis pijan i neko prodje na crveno i udari te. On je kriv za sudar, ne ti. Otprilike tako nesto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Novembar 5, 2023 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ske said: Ma kakva rec sa dripcima. Nista mu ne bi dao. Da bude srecan ako ne bi jos i on platio. Pa zamisli da odes kod doktora i on ti kaze da bolujes od neke retke, tesko izlecive bolesti i da on ima lek, ali da mu zauzvrat moras dati sve sto u zivotu imas. I ti mu das rec da ces mu sve dati. Posle par dana saznas od drugog doktora da je u pitanju kijavica koja ce sama da prodje, bez lecenja. Jel bi odrzao rec datu prvom doktoru? O čemu ti čoveče pričaš 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Novembar 5, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @Skyrunner Pa razumeo sam da ti kazes da rec mora da se odrzi bez obzira na sve?! Kao, dao je rec i to je to, sad nek plati iako nije kriv Promenio Novembar 5, 2023 član ske Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Novembar 5, 2023 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, poređenje ti je - niđe veze Al dobro, Ovaj ispred je imao i pogaču i nož, pa je kao što Rale reče, mogao da joj iskomplikuje dalji tok događaja. A tvoja percepcija kako treba saobraćaj da funkcioniše nije baš tačna. Pogotovo onaj deo gde kažeš da bi bilo glupo da ti usporiš ako vozilo ispred tebe već vrši neki manevar, jer je upravo to razlog što se gomila udesa dešava. Ne možeš ti da voziš kako hoćeš, a da se ne prilagođavaš situaciji u saobraćaju. Da ne pričamo o predviđanju šta će neko sledeće da uradi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...