Due 15538 Napisano Novembar 5, 2023 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, ddimic je napisao: По знаковима ограничење је 50 али не кажњавају до 80 км Ja nikako i nigde nisam uspeo da nađem šta je razlog da na znaku ograničenja sad ne piše 80? Kad su napravili obilaznicu nije bilo fizičke barijere među trakama pa je to bilo opravdanje za budalasto ograničenje. Onda su postavili metalne bankine. Alvirko i bivša ministarka saobraćaja pompezno su najavili da će sada da se "šiba" 80, ali znak 50 i dan danas stoji. A policija "kao toleriše" čak 30 km/h prekoračenje? Meni tu ništa nije jasno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9667 Napisano Novembar 5, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle nedelje u sat-u je Alvirović opet javno prozvao nadležne, šta se čeka sa povećanjem max brzine, a čeka se od 2021.god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9692 Napisano Novembar 5, 2023 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, na toj obilaznici "Zemun - Borča" bi trebalo da stoji ograničenje 100 km/h. Nije baš autoput (ima par raskrsnica u nivou...) ali su saobraćajne trake fizički odvojene i ima ih po tri u svakom pravcu. Put je dobrog kvaliteta, pregledan, osvetljen...Najbliže onom što su ranije, kada sam ja polagao, definisali kao "put rezervisan za saobraćaj motornih vozila" s' tim što su kao što rekoh trake odvojene, što je dodatni bonus. Nikada nisam prošao tim putem a da policija sa radarom ne "kampuje" u oba smera. Cilj države je jasan, opljačkati što više novca od vozača, kao da to već nisu učinili kroz bezobrazno visoku cenu registracije vozila, gorivo najskuplje u Evropi itd. Na putu sa takvim uslovima za saobraćaj držati ograničenje kao u centru grada, gde pretrčavaju pešaci, vrvi od dečice koja idu u školu i koju ne vidite od parkiranih vozila je nonsens! Meni je ta obilaznica blizu i kada god sam hteo da proverim "performanse" motocikla (ko razume shvatiće) pravio sam krug od Pančevačkog puta do Pupinovog mosta i nazad. Naravno, uzimajući u obzir uobičajene štekove iz kojih vrebaju "pripadnici unutrašnjih poslova" da ne kažem organi... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Novembar 5, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kad pecas ribu bacis hranu i okupljenu ribu vadis.Tako i drzava napravi put za 100km/h,a ogranicenje 50km/h.Stave radar i pune kasu. Promenio Novembar 5, 2023 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9692 Napisano Novembar 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, da li je neko od vas video "pripadnike organa gonjenja" inače jako zabrinute za našu bezbednost, u blizini neke osnovne ili srednje škole, vrtića isl., da radarom proveravaju brzinu kretanja vozila? Ja za sve ove godine ne videh! Promenio Novembar 5, 2023 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10192 Napisano Novembar 5, 2023 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je tu onaj što "leži"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2165 Napisano Novembar 5, 2023 Drug član, 973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nego, da li je neko od vas video "pripadnike organa gonjenja" inače jako zabrinute za našu bezbednost, u blizini neke osnovne ili srednje škole, vrtića isl., da radarom proveravaju brzinu kretanja vozila? Ja za sve ove godine ne videh! Pisao sam o tome nekad ovde....Nije to poenta. Poenta je da stanu gde će sigurno upucati makar nas 90%. Na primer taj potez ka Borči, preko mosta na Adi dole prema Petoševiću, smer ka Topčideru odmah na autobuskoj, dole kad se spustiš prema Adi...pored sajma isto... Jurija Gagarina...da ne nabrajam dalje...Pa ko još preko mosta na adi vozi 50kmh ili pored sajma itd...niko.Omakne se makar 70kmh i onima koji najviše paze.Poslato iz Euro Sumar-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 5, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, bajker71 said: Nego, da li je neko od vas video "pripadnike organa gonjenja" inače jako zabrinute za našu bezbednost, u blizini neke osnovne ili srednje škole, vrtića isl., da radarom proveravaju brzinu kretanja vozila? Jel misliš na neku konkretnu lokaciju? U BG fizički nije moguće voziti brže od 50kmh radnim danom u širem centru bilo gde. Na većini lokacija je i 30kmh nemoguće, a to se sve više odnosi i na nedelju kada je ranije bio običaj da nigde nema nikoga. Ima 16 ležećih pored svake škole, a mislim da ih sada stavljaju i pored privatnih vrtića, što je svaka druga ulica... Promenio Novembar 5, 2023 član X8 Vračar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...