alamunja 3604 Napisano Octobar 30, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ce trajati. Videcemo. Ima tu vise problema. Hoce da se krivi, skuplja i pitanje je kako ce da reaguje na grejanje sa donje strane od motora, a gore ostaje hladan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3604 Napisano Octobar 30, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno. Ceo proces je trajao oko 40 radnih sati. Zbog poredjenja, ovaj Harley je bio 35 sati. A Monster, sa sve lobanjom i pistoljima 32 sata. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 95 Napisano Octobar 30, 2023 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda vrhunski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3604 Napisano Novembar 13, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovi su nosaci amortizera, posto je zadnja viljuska od Dukatija 999 i pola stendera. Za stender ima vise varijanti. Stavljam na pauzu dok ne smislim nesto lepo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3604 Napisano Novembar 13, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Za stender sam hteo ovo: Generative design. Program izracuna sta je nepotrebno i odbaci, tako da usteda ide i do 75%, a da cvrstina ostane ista. Problem je program, posto nema za moj budzet. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3604 Napisano Decembar 24, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Forka napreduje sporije nego tudji motori na farbanju. Napravio sam slajdere, dok ne dodju klipovi i ostala gvozdjurija. Nacrtano i otprintano. ABS filament. Malo strugarskih poslova i poliranja aluminijuma. Pa malo ciganije sa brilijantima i safirima. Jedan sam cak presvukao zlatnim listicima, ali cak i za moj ukus je bilo prejako, pa sam odustao. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 3604 Napisano Decembar 24, 2023 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je taj sa zlatnim listicima. Ipak cu napraviti jedan set u zlatu. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...