ivanPA 0 Napisano Octobar 9, 2023 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan potrebni bočni koferi za Givi nosače, kontakt 0693331939 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano Octobar 9, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ima raznih Givi nosača, slikaj kakvi su, jer od toga zavisi koji koferi pasuju, zbog kačenja.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Octobar 9, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @ivanPA imam ja Givi kofere sve modele ali nove. Ako hoćeš, slikaj pa pošalji na viber sliku nosača da vidim koji je tip kačenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Octobar 9, 2023 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bočni koferi Kappa GARDA KGR46 PACK2 alu Monokey 46 litara - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM MONOKEY® kofer zapremine 46 litara sa alu oplatom na poklopcu. KGR46PACK2 KGR46 nudi... Ja imam ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Octobar 9, 2023 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Givi e41 keyless bočni koferi sa osvetljenjem - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Prodajem givi keyless e41 kofere, imaju urađenu pripremu za osvetljenje, korišćeni su ali su u... I ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...