Endurac 943 Napisano Octobar 2, 2023 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem( jednosmerni).Ako neko ima papire i plocicu moze i to. Moz i vise kom: 0637716465 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 3, 2023 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde: https://www.facebook.com/groups/1136085570144929/?ref=share&mibextid=NSMWBT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hocu. Neki mentol mi skinuo plocicu dok je bio spakovan a ventila vidim da moz da se nadje.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Octobar 3, 2023 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Resio cep neki lik proizvodi. Ako neko ima plocicu papire za maestrala, tu sam..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Octobar 14, 2023 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ако ниси решио вентиле ја мсм да ми је остало пар комада, морам да проверим. На поклон наравно Promenio Octobar 14, 2023 član bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Octobar 14, 2023 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala matori moj, nasao sam jedan nov sad proveravam ceo camac. ))Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Februar 6 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko oce kupi ceo maestral sa podom moze sve za 150 eur. Mislim da je negde porozan ilinima neku rupicu. Imam sve originalno i pumpu i dodatke za krmu za talase itd.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano pre 1 sat Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelan gumenjakSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...