punisa 16 3719 Napisano Septembar 13, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj RS. Posto ne umem da stavim slike na ovaj sajt evo linka do oglasa: BMW R1200RS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R1200RS, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 75500 km, Beograd. Cena 9.000 € - Motori -... Ukratko motor je veoma ocuvan mislim da nema bas ni jednu ogrebotinu sem na oba bocna kofera a to je od garaze koja je uska. Kod mene je 4 godine. Uvek u garazi ,zimi na punjacu ,garaza ima grejanje. Servisiran uvek na vreme u stvari uvek pre vremena,servise je radio Vuk iz Barela sa Slavujevog Venca. Nema bas nista da se dira na motoru sem da se zamene gume, a ni one nisu lose ali svakako nisu nove. Cena je u sustini ta koja pise, nesto malo cu korigovati jer nisam zadrti baksuz Od dodatne opreme podigunti heblovi,bmw zastita cilindara,bmw maglenke ,gel sediste koje je nize i udobnije, 3 kofera - bocni bmw,zadnji givi V47. Motor je izuzetan sport-touring motor koji se odlicno snalazi i u gradu. Vozi se kao svaki boxer lagano ,žustro i neusiljeno,sa potrosnjom oko 5.2l. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Septembar 14, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Каква је ово моторчина. Имао сам прилику да седнем на баш овај мотор, прошле године на Коти. Не могу да нађем слику (да то и докажем), али @punisa 16 то пази врхунски. Један од мотора који ће ми кад тад бити у гаражи. Конкретно овај примерак нема мане. Срећна продаја. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Septembar 14, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Marko05 je napisao: Каква је ово моторчина. Имао сам прилику да седнем на баш овај мотор, прошле године на Коти. Не могу да нађем слику (да то и докажем), али @punisa 16 то пази врхунски. Један од мотора који ће ми кад тад бити у гаражи. Конкретно овај примерак нема мане. Срећна продаја. Hvala batić 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Septembar 15, 2023 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Motor bez mane, što se ne može baš reći za vlasnika. Nema većeg prokletstva za doktora od toga da nemaš visinu za GS-a 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Septembar 15, 2023 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je u planu sledece? Ili pauza? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Septembar 15, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da je pauza,u stvari skuter pauza dok vreme i okolnosti ne dozvole slobodu na 2 tocka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 15, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za ovaj motocikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Septembar 16, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Pingvin37 je napisao: Sve preporuke za ovaj motocikl. Hvala druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Decembar 9, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam oglasio motor posle pauze od par meseci jer sam ga svakodnevno korostio. Ajmo ljudi kupujte ga nemojte da vas ja teram. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Decembar 9, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ažuriraj link ka oglasu na PA. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Decembar 9, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, DraganNS je napisao: Ažuriraj link ka oglasu na PA. Ma nema linka, prodajem ga kao nekad u Novosti Oglasi. Kratak tekst ,broj telefona i adresa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Decembar 9, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/22651226/bmw-r1200rs? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 27, 2023 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li nudio RS i doplatu čoveku za onaj Rallye? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Decembar 27, 2023 (promenjeno) Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nemanja_zem je napisao: Jesi li nudio RS i doplatu čoveku za onaj Rallye? Jesam ali nije se javljao...uzi ga ti u zamenu za outlandera. Prelazim na off road pa kako god Promenio Decembar 27, 2023 član punisa 16 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 27, 2023 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Čuj da menjam Japanca za Švabu Nudi veću doplatu, pa će se javiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Decembar 27, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nudio i ja zamenu i doplatu, ali je isto ostalo na tome da se kolega javi. Ako je do menjaže, menjao bih se ja i sa Punišom… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Decembar 27, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ne zna se ko je luđi od vas dvojice Tvoj moped bi bio za Pukija pun pogodak, ali problem je što on ne ume da vozi bez vešanja i autopilota na benveju. Promenio Decembar 27, 2023 član Nemanja_zem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Decembar 27, 2023 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Nemanja_zem je napisao: Ne zna se ko je luđi od vas dvojice Tvoj moped bio za Pukija bio pun pogodak, ali problem je što on ne ume da vozi bez vešanja i autopilota na benveju. Naucio sam na Nijemca,inace njegov Tracer je kao nov. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Februar 9 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Niko me nije zvao ni da me smara. Prodavao sam i ranije motore i to gore od ovog ,pa su se prodali. Sad prodajem najbolji koji sam imao i niko se ne interesuje. Sta nije uredu postavlja se pitanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1925 Napisano Februar 9 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, punisa 16 je napisao: Niko me nije zvao ni da me smara. Prodavao sam i ranije motore i to gore od ovog ,pa su se prodali. Sad prodajem najbolji koji sam imao i niko se ne interesuje. Sta nije uredu postavlja se pitanje Možda je trebalo da raspišeš RFQ Izgleda da ti je link na PA ponovo istekao 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Februar 10 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Mr_Wolf je napisao: Možda je trebalo da raspišeš RFQ Izgleda da ti je link na PA ponovo istekao Hahah doslo vreme da me zezas ako ako 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano April 28 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da postavim link oglasa ne mogu da zakacim slike na ovom šugavom sajtu . Ali motor i dalje nije prodat,niko nije ni bio da ga vidi . Cena 8500e registrovan godinu dana i ima nove gume. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano April 28 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200 RS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW R1200 RS, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 76000 km, Beograd. Cena 8.500 € - Motori - Polovni Automobili 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 162 Napisano April 28 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, da želim ovakav tip motora, bio bi mi tvoj preči izbor nego recimo XR, sviđa mi se to nisko težište zbog motora i sedište za suvozača deluje baš udobno. Ovim motorom lagano u svakoj krivini grebeš crash barove bez bojazni da će da izleti hehe. Mašina sve u svemu PRVA LIGA 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4443 Napisano April 28 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Bio bi ti preci , dok ne das gas na xr-u ... Nisu ti agregati bas za uporediti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...