mick 3551 Napisano Februar 10 Drug član, 2425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Zarkela je napisao: Ako nisu previše skuplje ja bih uzeo zičane, lepše su. Aha...jesi li nekad čistio žičane felne od ulja i prljavštine, rukom??? Ko to nije radio taj ne zna šta je poseban krug pakla za tu lepotu!!! 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2826 Napisano Februar 10 Drug član, 1388 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aha...jesi li nekad čistio žičane felne od ulja i prljavštine, rukom??? 3: Ko to nije radio taj ne zna šta je poseban krug pakla za tu lepotu!!! A joj, verujem, očekujem, plašim se ali opet, mnooogo mi se sviđaju. Nisu ni aluminijumske ružne da se razumemo.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1457 Napisano Februar 10 Drug član, 962 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nisu ni alu nisu ruzne sem ako su crne, ali su zicane lepse. Merak je kad ih uglacnas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3551 Napisano Februar 10 Drug član, 2425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 koji je to motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1457 Napisano Februar 10 Drug član, 962 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @mickStromić 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2826 Napisano Februar 21 Drug član, 1388 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @estel ima li novosti?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 730 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Gordak985 said: @estel ima li novosti? Sent from my SM-S911B using Tapatalk Idem u ponedeljak da se provozam do Beograda da vratim zamenski i preuzmem svoj pa se javljam. Necete biti zapostavljeni detalja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3551 Napisano Februar 21 Drug član, 2425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima koje će pojašnjenje biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmaj od Avale 14 Napisano pre 11 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo 250 GT, QJ SVT 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovoj bravici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3551 Napisano pre 11 sati Drug član, 2425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo ali za mene lično nepraktično jer bih gotovo sigurno zaboravio za to i krenuo bih zaključan Što se mene tiče zaštita koja podrazumeva fizičko vezivanje za drugi objekat...tj. katanac i lanac je svrsishodno. Dok god motor može da se ''ponese'' nema svrhe ugrađivati te stvari. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18187 Napisano pre 11 sati Integrisan, 5391 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Iako sam kupio disc lock cisto zbog random klosara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3551 Napisano pre 10 sati Drug član, 2425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja znam sebe...na keca bi razvalio i disk i kočnicu i viljušku! To nije zamene...na sreću lopova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13535 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 7572 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mick said: Zanimljivo ali za mene lično nepraktično jer bih gotovo sigurno zaboravio za to i krenuo bih zaključan Što se mene tiče zaštita koja podrazumeva fizičko vezivanje za drugi objekat...tj. katanac i lanac je svrsishodno. Dok god motor može da se ''ponese'' nema svrhe ugrađivati te stvari. To je to. Ima dosta snimaka, stane kombi, izađu dva krupna, oruk u kombi, klac klac vrata i ode za 60 sekundi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3551 Napisano pre 9 sati Drug član, 2425 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Alekre je napisao: To je to. Ima dosta snimaka, stane kombi, izađu dva krupna, oruk u kombi, klac klac vrata i ode za 60 sekundi. Zato treba posedovati što starijeg japanca ili novog kineza cirka 250kg pa neka se češu!!!! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...