vladmoll 443 Napisano Novembar 12 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Juče, na 6000km menjao ulje, sipao shell advance 100 sintetic 15-50. 1200 dindži.Ovo ulje još nisam probao. A kako vreme ide i neću do proleća.. Pre ovog ulja sam probao total 10-50 sintetika, i bila je odlična, čak kad sam istakao, bilo je još žućkaste boje, mislim da to i baš nije do ulja, već do samog agregata i kvaliteta sagorevanja benzina... u svakom slučaju motor ne troši ulje(bar ne na oko) i opet sa promenom filtera je tačno stalo 3l. pozz 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3091 Napisano Novembar 12 Drug član, 2296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam koristio Shell na Beneliju sipaju u ovlascenom servisu. Nisam bio nešto zadovoljan…menjač je bio dosta rigidniji. Posle sam prešao na Motorex racing. Baš je bilo razlike u menjaču…motor je otišao sa tim uljem. Baš sam bio zadovoljan… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 63 Napisano Petak u 18:37 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 15000+, još uvek ništa nije otpalo, otkačilo se, odšrafilo, ne zveči, ne trese, nije izbledelo, nije zarđalo. Do kada, videćemo. 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...