SHOKLA 1726 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko informaciju gde kupiti one kliove i zub na koji nalezu monokey Givi i Kappa koferi? Pre dosta vremena sam na par mesta video da se prodaju komadno. Napravio bih sebi ploce za montazu kofera, pa bi mi trebali ti elementi. Hvala unapred i POZZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Avgust 31, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre je bilo na kp, ali meni kad je trebalo nisam našao. Ja sam napravio. Pečurke od prohromskih imbus šrafova koje sam obradio, a piramidu od nekog flaha. Mozda nije lepo kao original, ali nije ni ruzno. I radi, naravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko informaciju gde kupiti one kliove i zub na koji nalezu monokey Givi i Kappa koferi? Pre dosta vremena sam na par mesta video da se prodaju komadno. Napravio bih sebi ploce za montazu kofera, pa bi mi trebali ti elementi. Hvala unapred i POZZZ!!!Ili Motoland ili @Baniša Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, vidakn je napisao: Ili Motoland ili @Baniša Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Video na kp kod Banise iz Srbobrana, ali 2.150 rsd za jedan set...? A potrebna su mi 2 seta za bocne kofere... :-( Mozda se, ako ne naidje nesto povoljnije, odlucim za: https://novi.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/koferi-torbe-bisage-i-nosaci/nosac-kofera-m-case-ym-0998a/oglas/138945017?filterId=2602785690 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Septembar 3, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @SHOKLA ovo što si postovao je ploča za monolock kofer. Ne monokey. Ako hoćeš da staviš ploču na bočni nosač, nije ti pametna ideja jer je pitanje koliko će ploča izdržati. To je prvo, a drugo, nemaš bočne monolock kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Septembar 4, 2023 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Baniša je napisao: @SHOKLA ovo što si postovao je ploča za monolock kofer. Ne monokey. Ako hoćeš da staviš ploču na bočni nosač, nije ti pametna ideja jer je pitanje koliko će ploča izdržati. To je prvo, a drugo, nemaš bočne monolock kofere. U tom oglasu na kp, druga fotka je za MONOKEY sistem. Covek prodaje oba tipa ploce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Maj 16 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/31/2023 at 8:10 PM, SHOKLA said: Drugari, ima li neko informaciju gde kupiti one kliove i zub na koji nalezu monokey Givi i Kappa koferi? Pre dosta vremena sam na par mesta video da se prodaju komadno. Napravio bih sebi ploce za montazu kofera, pa bi mi trebali ti elementi. Hvala unapred i POZZZ!!! Jesi li uspeo nešto da napraviš? Ja sam u potrazi alu monokey ploče koje ja malo duža. Inače postoje delovi - planiram i ja neki DIY https://www.motomarket-shop.gr/en/moto-equipment/cases/accessories-parts/6261-givi-e115f-junction-kit-bag-luggage-for-monorack Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Maj 19 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @godovic imam to za čim si u potrazi. 2000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 29 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan On 5/20/2024 at 12:08 AM, Baniša said: @godovic imam to za čim si u potrazi. 2000din. Imas li gumice za Givi plocu, one 4 izmedju ploce i kofera ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21622 Napisano Maj 29 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni ostala 3 komada, ako ti vrsi posao daj adresu i zavrsavamo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Maj 29 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Ninja66 said: Imas li gumice za Givi plocu, one 4 izmedju ploce i kofera ? Imam, 2mm više od originala, 700dim/4kom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može ,javi se u p.m. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...