Jovan Ristic 5498 Napisano Avgust 27, 2023 Ne silazi, 4890 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, mick je napisao: U pravu si...gotovo svaki je uštinut i brljavi na manjim obrtajima. Tek kad se uradi eventualno dekatalizacija sa dobrom mapom oseti se pristojna razlika. Probao sam QJ700X i on ima tu boljku...baš se oseti. Aprilia Tuareg, KTM 390 Duke, XSR700 Yamaha, X Cape... svi do jednog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Avgust 27, 2023 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Jovan Ristic je napisao: Aprilia Tuareg, KTM 390 Duke, XSR700 Yamaha, X Cape... svi do jednog Pre mapiranja mog motora serviser me je ubeđivao da je lanac problem ... rekoh nije ne brini, daj da mapiramo pa da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Avgust 27, 2023 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne sumnjam da su motori ok ali sve propratno mi djeluje nizeg kvaliteta od japanaca i evropljana kao i podloznije problemia. Eto nijesu dugo van kine i dosta ima negativnih iskustava od vlasnika pa sto znam iako smatram da su cjenovno pozicionirani kako bi i trebali ovi drugi bit no aj.I citam problemi s nabavkom djelova, cekanje iz kine itd Sent from my SM-S908B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grofbg 36 Napisano Avgust 29, 2023 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je CF moto 800 MT izgleda bas vrhunski i nemam neku sumlju u kvalitet izrade, oni se probijaju na trziste i verujem da daju svoj maksimum sto se tice kvaliteta i ulozenog rada u model i kvalitet odlucni su da pridobiju svoj deo publike od japanaca i evropljana. Ali imam sumlju u zastupnike i uvoznike sto su kod nas, oni su mi sumljivi. Sav taj deo oko nabavke rezervnih delova za tekuce odrzavanje i generalno za delove sve druge tu u opste nemam poverenje u njihove tvrdnje a i cene su verovatno bezobrazne. Samo to me moze odvojiti od 800 MT e i da se presaltam na malog stroma. Ako neko od kolega zna nesto vise o tom delu ...nabavka i odrzavanje, delovi....bio bih mu zahvalan da podeli sa nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VintageStyle 5 Napisano Novembar 6, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ovaj motor, i prešao sa njim nešto više od 1000 kilometara, pa mogu da podijelim utiske. Što se tiče nekih dilema koje sam vidio da su prisutne u temi, ovaj motor nema KTM-om agregat. 693cc agregat je dalji razvoj CFMOTO agregata od 650cc koji ide u 650nk i 650mt, a koji je opet licencirana kopija Kawasakijevog paralelnog dvocilindraša od 650cc koji nam je svima dobro poznat iz Ninje 650, ERN, ER6F... Veću kubikažu su dobili tako što je neznatno proširen prečnih klipa, a hod je ostao isti, tako da je motor dobio na momentu u odnosu na 650cc. E kad smo oklonili tu dilemu, sad malo o motoru... Ja sam prilično prijatno iznenađen! U krivinama se vozi kao biciklo. ove gume, iako djeluju kao da su sa Nive skinute, lijepe na asfaltu. Dosta je brži i ekslozivniji od 650mt kojeg sam imao ranije. Urađen je i sklopljen jako kvalitetno. Varovi na ramu su precizniji nego na Ducatiu. Specifikacije odlične. Gume Pirelli, vješanje Kayaba, ubrizgavanje Bochs... itd itd.. Kao manu izdojio bih mapu... Ima određenu "nervozu" i to u visočijim obrajima. Zna da cimne pošteno. Zbog ovoga ga ne bih preporučio početnicima, koji još uvijek ne "vladaju zglobom" desne rure. Barem dok ne izađe nova mapa... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Novembar 6, 2023 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 27.8.2023. at 20:11, mick je napisao: Znači prostim mapiranjem 800MT modela dobija se čistokrvni KTM po ceni od 11k eura KTM 790 adventure 11490e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6461 Napisano Novembar 6, 2023 Drug član, 1858 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 800MT 9890€ (sa svom opremom) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...