vex 3889 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Prema natpisima Raduljicu ,koji je vozio motor, oborio auto koji je presao u suprotnu traku. Nakon udesa automobil se udaljio, tj pobegla pic.a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5412 Napisano Avgust 24, 2023 Ne silazi, 4816 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, vex je napisao: Prema natpisima Raduljicu ,koji je vozio motor, oborio auto koji je presao u suprotnu traku. Nakon udesa automobil se udaljio, tj pobegla pic.a Juče ga videh u Burnoutu. Jel okej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1582 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 996 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pise b92 da jeste. Lakse povrede. Motor u kakvom je stanju nije nesto puno ni bitno. Gledao sam mislim Tv lica kao sav normalan svet, gde je bas pricao kako je uvezao motor iz amerike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Avgust 25, 2023 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iz Amerike? I dobio homologaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Avgust 25, 2023 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tema ali juce provitah da ce se za par mjeseci donijeti zakon koji dozvoljava uvoz vozila iz Amerike i kine uz ako je potrebno neke prepravke koje bi zadovoljile EU norme.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Avgust 25, 2023 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je ruzno, mozda ovako, mozda onako, samo sam primetila da je po pitanju ove nesreće sve nekako drugacije u medijima.. Odma da se ogradim ,nikom ali nikom na ovom svetu ne zelim bilo kakvo zlo i sl. Nego poenta je , da li je moguce da nema komentara ,ludi motoristi , jure ,bruje , oni su ovakvi onakvi i sl. Da li je moguce da je zato sto je to Raduljica za koga iskreno smatram da je kvalitetan covek i sportista ima razlike jer je poznat.. Bas mi nesto dodje krivo zbog svih koji su osakaceni i ubijeni od strane vozaca ni krivi ni dužni a u medijima okarakterisani kako ne dolikuje.. Eto morala sam .. 8 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6080 Napisano Avgust 25, 2023 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, GR 46 je napisao: ima razlike jer je poznat.. Ima.Ne samo od strane drzave,nego i od obicnog naroda.Zalosno ali istinito. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Avgust 25, 2023 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan ko je raduljica 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5902 Napisano Avgust 25, 2023 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, GR 46 said: Mozda je ruzno, mozda ovako, mozda onako, samo sam primetila da je po pitanju ove nesreće sve nekako drugacije u medijima.. Odma da se ogradim ,nikom ali nikom na ovom svetu ne zelim bilo kakvo zlo i sl. Nego poenta je , da li je moguce da nema komentara ,ludi motoristi , jure ,bruje , oni su ovakvi onakvi i sl. Da li je moguce da je zato sto je to Raduljica za koga iskreno smatram da je kvalitetan covek i sportista ima razlike jer je poznat.. Bas mi nesto dodje krivo zbog svih koji su osakaceni i ubijeni od strane vozaca ni krivi ni dužni a u medijima okarakterisani kako ne dolikuje.. Eto morala sam .. U pravu si. To je jedna od losih karakteristika naroda u ovom regionu, koja nas sve zajedno, izmedju ostalog drzi na dnu. Kad bi nas koji to primecujemo i kojima smeta bilo bar 40 procenata, druga prica bi bila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1538 Napisano Avgust 25, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Ovo pišem iz iskustva: U svakom narodu veliki procenat stanovništva (nesvesno) imitira svoju elitu. To je činjenica. Mi tu nismo drugačiji. Ipak, naš veliki problem je ko je ta elita i kakav primer daje (a najgore grupe su one koje su i najuticajnije: političari, influenseri, estrada). Što se mene tiče, dobro je da se medijski pokrivaju slučajevi koji na bilo koji način skreću pažnju na pozitivne strane moto zajednice, a ne da se piše samo o nesrećama, bahatoj vožnji i sl. Iako se ovde radi o sudaru, ovakva vest je ipak pozitivna, jer se kao bajker pominje neko ko je deo elite koju sam na početku pomenuo, a ko ima veoma pozitivnu reputaciju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 25, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Lajk za svakoga ko upravo gugla ko je Raduljica... Promenio Avgust 25, 2023 član Predator016 4 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 42 Napisano Avgust 25, 2023 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Predator016 je napisao: Lajk za svakoga ko upravo gugla ko je Raduljica... Jel to bese onaj kosarkas sto je nosio bradu pa ga zvali " Braduljica ? P.S. U svakom slucaju zelim brz oporavak. Promenio Avgust 25, 2023 član Grunff 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Imao prilike da ga upoznam. Jedan izuzetno kulturan momak...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...