Jump to content

Moto Zajednica

ODUZIMANJE MOTORA

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 118 postova
pre 2 minuta, drmilan_ je napisao:

A što ste se svi dali u raspravu sa balavcem, vi ste svi luđi nego on, ili vam jako dosadno 😀

mama ti balavac ako ti smeta nešto ili ne znaš za šalu zaobiđi ja sam ovde jer mene nešto zanima i pokušavam da kolko tolko saznam nešto a vidim da ima i ljudi kao što si ti ja sam mislio da je ovo neki ozbiljniji forum naravno ima ljudi ovde koji su ozbiljni i znaju šta je šala 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pre 1 minut, drmilan_ je napisao:

Po prve tri reci ovog poslednjeg odgovora si dao do znanja svima koliki si zapravo balavander. 

Bravo maloumniče to što nisam stavio emoji koji se smeje ne znači da se ne šalim naravno da je taj post kao i većina ostačih mojih postova na ovu temu ŠALA I SPRDNJA nije mi jasno samo ko tebi drma kavez  

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Svrati ponekad, 117 postova
  • Motocikl: TBD
Pre 12 sati, Due je napisao:

Pa i ja sam ozbiljan. Možeš i neki internet izazov da napraviš i dokažeš da APN može biti skuplji od BMW-a?:D

Čudi me da nije već otvorio gofundme za Tomosa 🙃

Kažu da su mladi native digital danas...

• Haha 1

• Svrati ponekad, 89 postova
  • Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Pošto sam tek na 87 postova a nije da nisam tu svaki dan sad se pitam da li treba da napravim neku temu , da mi, na primer,  inspiracija bude post @BokyBoy koji me je realno oduševio posebno kad sam ga upoznala par dana kasnije 🤣, evo da ga ne tražite :

Pozdrav, zovem se Bojan,

iz Beograda sam i podrzavam ovu akciju tj voznju i rado cu se prikljuciti ako budem slobodan.

Pocetnik sam, jos sam neiskusan i nesiguran u sebe,

tek sam dobio AM pa bih vozio poslednji u koloni ako nije problem, da ne bih ugrozio nekoga.

Bio sam na jednoj BJB voznji jos dok nisam imao dozvolu sa nekim skuterom koji sam ukrao za tu priliku i mnogo mi se svidelo.

Trenutno vozim Kawasaki ZZR 1400,

svoj prvi motor i pao sam do sada samo dva puta sa njega.

i onda da nabijem tih preostalih broj komentara da mogu i ja da budem srećna, tužna i sve ono ostalo po forumu.

Čitam svaki dan kako idu planovi za to "protivzakonito otimanje" motorčine ukoliko nema otkupa i pitam se da li je realno. Možda mi mojih 50+ ne dozvoljavaju da sve shvatim kao šalu, izvinjavam se unapred @M1l2nov1c jer nije ništa lično, shvatam da imaš problem i želiš da ga rešiš najbolje za tebe ali jedan mali savet - drži se dalje od provala, upada, otimanja i kradja. Jer pola tvoje priče tako zvuči. Ovo je do pre neku nedelju bila ozbiljna tema a sada je postala gora od svih koje sam u poslednjih par godina čitala na forumu.

Molim administratore da mi ovaj post ne broje u onih 100 😇

• Sviđa mi se 3
  • Haha 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 658 postova
  • Motocikl: -
Pre 2 sati, Peppermint je napisao:

Pošto sam tek na 87 postova a nije da nisam tu svaki dan sad se pitam da li treba da napravim neku temu , da mi, na primer,  inspiracija bude post @BokyBoy koji me je realno oduševio posebno kad sam ga upoznala par dana kasnije 🤣, evo da ga ne tražite :

Pozdrav, zovem se Bojan,

iz Beograda sam i podrzavam ovu akciju tj voznju i rado cu se prikljuciti ako budem slobodan.

Pocetnik sam, jos sam neiskusan i nesiguran u sebe,

tek sam dobio AM pa bih vozio poslednji u koloni ako nije problem, da ne bih ugrozio nekoga.

Bio sam na jednoj BJB voznji jos dok nisam imao dozvolu sa nekim skuterom koji sam ukrao za tu priliku i mnogo mi se svidelo.

Trenutno vozim Kawasaki ZZR 1400,

svoj prvi motor i pao sam do sada samo dva puta sa njega.

i onda da nabijem tih preostalih broj komentara da mogu i ja da budem srećna, tužna i sve ono ostalo po forumu.

Čitam svaki dan kako idu planovi za to "protivzakonito otimanje" motorčine ukoliko nema otkupa i pitam se da li je realno. Možda mi mojih 50+ ne dozvoljavaju da sve shvatim kao šalu, izvinjavam se unapred @M1l2nov1c jer nije ništa lično, shvatam da imaš problem i želiš da ga rešiš najbolje za tebe ali jedan mali savet - drži se dalje od provala, upada, otimanja i kradja. Jer pola tvoje priče tako zvuči. Ovo je do pre neku nedelju bila ozbiljna tema a sada je postala gora od svih koje sam u poslednjih par godina čitala na forumu.

Molim administratore da mi ovaj post ne broje u onih 100 😇

Daj link, mislim da je super za pročitati pred spavanje.

Pre 9 sati, Kkovic je napisao:

Čudi me da nije već otvorio gofundme za Tomosa 🙃

Kažu da su mladi native digital danas...

sinoć sam kupio još jedan malo bolji sa papirima danas idem da ga prevedem

• Drug član, 426 postova
  • Motocikl: Nmax 155
On 6. 2. 2025. at 10:23, slobasuper9 je napisao:

Ail pre svega, trebaš da počneš da shvataš da ovde nije Teksas

Ko to kaže, ko to laže?

WWW.POLITIKA.RS

<p>За већину људи прва асоцијација на Сурчин су аеродром и тржни центар „Котобања” у коме су се годинама окупљали чланови такозваног...

Konkretan član je rame uz rame sa Serdarevićem kojem seva ljuta vatra iz auspuha, onog šatro žabara koji traži pomoć za šlep su razotkrili da je AI, ali ovde nema greške da se radi o tipičnoj jedinci nebeskog naroda koja ima misiju da zajebe sistem. 

• Haha 2

• Drug član, 485 postova
  • Motocikl: V2- americki

Mladicu, kazu stari- bez muskog polnog organa na svadbu ne idi:popovanje:.

Gotivim te, imam druga pljunuti ti ,samo stariji(32) , ista misaona matrica.

Da mi je znati sta su imali u glavu kad su vas pravili, to ni Pikasova slika ne docara.

On vozi 1500 km sa namerom da napenali advokata bivse zene! Mi na vezi, kumimo molimo, apelujemo na razum🙄.

Naravno ulazi u kafic , pozdrav i narucuje pivo! Pocnemo da nazdravljamo ulazi patrola, ... ajde sa nama. Samo da popijem! Sacekaju ga pa u stedljivu skodu 

Naravno, prvo upao u kancelariju advokata izvuko mu usi a u izlasku mu izvalio bravu pa ga ovaj tuzio za protivpravno lisenje slobode.

Kacio se sa SAJ-em jer su hteli da ga izguraju sa puta posle intervencije.

On ih obidje sa 200 pa u sledecem selu stane da im mase. Naravno prvo ga malo ugazili pa posle imao selfi sa njima:lud:.

U ZG ga drzali golog 2 sata na pumpi, nesto slicno kao u Adrenalin filmu- naravno naiso autobus🤣, kaze vise mu smetalo sto bilo malo prohladno pa nije bio u formi😂.

I na sve price isavete da se ne kaci sa drzavom, on je terao istu Kalimero pricu kao i ti.

Sad ga j..u advokati, ni na pripremno rociste ne moze da izadje 

Sinko na tenk se ne ide sa traktorom:popovanje:

pre 2 minuta, vex je napisao:

Mladicu, kazu stari- bez muskog polnog organa na svadbu ne idi:popovanje:.

Gotivim te, imam druga pljunuti ti ,samo stariji(32) , ista misaona matrica.

Da mi je znati sta su imali u glavu kad su vas pravili, to ni Pikasova slika ne docara.

On vozi 1500 km sa namerom da napenali advokata bivse zene! Mi na vezi, kumimo molimo, apelujemo na razum🙄.

Naravno ulazi u kafic , pozdrav i narucuje pivo! Pocnemo da nazdravljamo ulazi patrola, ... ajde sa nama. Samo da popijem! Sacekaju ga pa u stedljivu skodu 

Naravno, prvo upao u kancelariju advokata izvuko mu usi a u izlasku mu izvalio bravu pa ga ovaj tuzio za protivpravno lisenje slobode.

Kacio se sa SAJ-em jer su hteli da ga izguraju sa puta posle intervencije.

On ih obidje sa 200 pa u sledecem selu stane da im mase. Naravno prvo ga malo ugazili pa posle imao selfi sa njima:lud:.

U ZG ga drzali golog 2 sata na pumpi, nesto slicno kao u Adrenalin filmu- naravno naiso autobus🤣, kaze vise mu smetalo sto bilo malo prohladno pa nije bio u formi😂.

I na sve price isavete da se ne kaci sa drzavom, on je terao istu Kalimero pricu kao i ti.

Sad ga j..u advokati, ni na pripremno rociste ne moze da izadje 

Sinko na tenk se ne ide sa traktorom:popovanje:

Nisam ni mislio nešto da se ja kačim sa pandurima naravno da bih pobegap da sam g video ranije al šta je tu je moram platiti pa moram dobro sam i prošao

• Drug član, 1006 postova
  • Motocikl: NEMAM

Sad kad malo bolje čovek razmisli....možda bi sve ovo mogao i bez posledica da nastaviš da radiš.

Ako nisi tamnoput, onda u solarijum redovno, vidi, raspitaj se kako se menja ime, počni da se izjašnjavaš kao pripadnik nacionalne manjine odnosno kao Rom. Uz prethodno ispunjene uslove teraš i traktor bez papira i Tomosa i motokultivator i to ako treba krugove oko Slavije bez da te ko pipne.

• Podržavam 1

Pre sat vremena, slobasuper9 je napisao:

Sad kad malo bolje čovek razmisli....možda bi sve ovo mogao i bez posledica da nastaviš da radiš.

Ako nisi tamnoput, onda u solarijum redovno, vidi, raspitaj se kako se menja ime, počni da se izjašnjavaš kao pripadnik nacionalne manjine odnosno kao Rom. Uz prethodno ispunjene uslove teraš i traktor bez papira i Tomosa i motokultivator i to ako treba krugove oko Slavije bez da te ko pipne.

Neka dobro mi je i ovako naravno ako ne budem imao zabranu polaganja upisaću na leto autoškolu za B kategoriju da bi mi A1 kategorija bila jeftinija i da je brže završim samo to moram proveriti u kojim školama može tako

• Drug član, 1006 postova
  • Motocikl: NEMAM

U tvom slučaju u naredne 2 godine ili koliko već ne može nigde.

Nisam zakonski upoznat tačno ali imaćeš zabranu polaganja pretpostavljam.

Tako da...

• Svrati ponekad, 357 postova
  • Motocikl: trenutno bez motora

@M1l2nov1c dobronamjerno ću nešto napisati. Da ne misliš da pametujem i ja sam nekad vozio i bez dozvole i neregistrovan motor,bježao od policije i radio svakakve gluposti. U mom slučaju rat,smrt kao svakodnevnica u mom gradiću, ludilo,tražila se lična karta i vojna knjižica a ne vozačka i saobraćajna,ali ipak sad vidim koliko je to bilo glupo iako sam bio maloljetni klinac. Položi,registruj i vozi odgovorno,sačuvaj i sebe i druge. Rat protiv zakona se ne isplati,izgubićeš,posebno još kad nisi u pravu kao što,realno i nisi.Ako misliš da si brz ideš na stazu i tamo to dokažeš i eto ugovora za MotoGP. Ako to ne uspiješ onda izvini ali nisi brz kao što niko od nas na ovom forumu nije. Razumijem da te to "balavac" uvrijedilo od kolege ali forum nije mjesto za vrijeđanje i trebao si odgovoriti kolegi u stilu "to me vrijeđa ali neću se spustiti na taj nivo i vrijeđati i ja tebe". Razumijem i kolegu jer sve što si o sebi napisao i to što i pored svega nezrelo i čudno pričaš i planiraš  krađu sa depoa mopeda od 100 evra bez papira ostavlja dojam da si nezreli wannabe mafijaš,bez namjere da te vrijeđam,naravno .Ne govorim to što te mrzim ni što ti želim bilo kakvo zlo nego što s takvim temperamentom i ponašanjem na motoru nećeš dugo. Napravićeš zlo sebi ili nekom drugom  Opet kažem,sve ovo shvati dobronamjerno. Drugarski pozdrav i svako dobro ti želim!

• Sviđa mi se 5

pre 20 minuta, igogitar je napisao:

@M1l2nov1c dobronamjerno ću nešto napisati. Da ne misliš da pametujem i ja sam nekad vozio i bez dozvole i neregistrovan motor,bježao od policije i radio svakakve gluposti. U mom slučaju rat,smrt kao svakodnevnica u mom gradiću, ludilo,tražila se lična karta i vojna knjižica a ne vozačka i saobraćajna,ali ipak sad vidim koliko je to bilo glupo iako sam bio maloljetni klinac. Položi,registruj i vozi odgovorno,sačuvaj i sebe i druge. Rat protiv zakona se ne isplati,izgubićeš,posebno još kad nisi u pravu kao što,realno i nisi.Ako misliš da si brz ideš na stazu i tamo to dokažeš i eto ugovora za MotoGP. Ako to ne uspiješ onda izvini ali nisi brz kao što niko od nas na ovom forumu nije. Razumijem da te to "balavac" uvrijedilo od kolege ali forum nije mjesto za vrijeđanje i trebao si odgovoriti kolegi u stilu "to me vrijeđa ali neću se spustiti na taj nivo i vrijeđati i ja tebe". Razumijem i kolegu jer sve što si o sebi napisao i to što i pored svega nezrelo i čudno pričaš i planiraš  krađu sa depoa mopeda od 100 evra bez papira ostavlja dojam da si nezreli wannabe mafijaš,bez namjere da te vrijeđam,naravno .Ne govorim to što te mrzim ni što ti želim bilo kakvo zlo nego što s takvim temperamentom i ponašanjem na motoru nećeš dugo. Napravićeš zlo sebi ili nekom drugom  Opet kažem,sve ovo shvati dobronamjerno. Drugarski pozdrav i svako dobro ti želim!

evo upravo pao sa drugarovog motora blokirao prednji točak uglavnom hvala za savet nisam hteo ja stvarno fa ukradem motor to je naravno šala ja sam u fazonu ako padnem mrtav sam i gotovo a inače motor ja vozim jer volim i to mi je prvi motor koji sam ikad vozio i naučio na njemu i to je za mene više od parčeta lima i točkova 

• Haha 1

• Svrati ponekad, 357 postova
  • Motocikl: trenutno bez motora

Nadam se da se nisi ozbiljnije povrijedio prilikom pada. Razumijem da si sentimentalno vezan i meni srce zaigra i dan danas kad vidim  APN 6 i MZ Etz 250. I ne mislim da si loš momak nego ljudi ne shvate da se šališ u svojim izjavama i onda misle da si "balavac" jer im to što pišeš djeluje neozbiljno. Kad budeš imao sve regularno i kad vidiš koliko može biti lijepo voziti se opušteno, bez straha od policije,bez forsiranja,u zoni svog komfora,koliko je to moguće zaštićen pristojnom opremom,pa još iz lijepu saputnicu shvatićeš šta ti ovde sad pričamo. Kad shvatiš,da nam svima platiš pivo :D. Ajd budi dobar i pamet u glavu 

pre 2 minuta, igogitar je napisao:

Nadam se da se nisi ozbiljnije povrijedio prilikom pada. Razumijem da si sentimentalno vezan i meni srce zaigra i dan danas kad vidim  APN 6 i MZ Etz 250. I ne mislim da si loš momak nego ljudi ne shvate da se šališ u svojim izjavama i onda misle da si "balavac" jer im to što pišeš djeluje neozbiljno. Kad budeš imao sve regularno i kad vidiš koliko može biti lijepo voziti se opušteno, bez straha od policije,bez forsiranja,u zoni svog komfora,koliko je to moguće zaštićen pristojnom opremom,pa još iz lijepu saputnicu shvatićeš šta ti ovde sad pričamo. Kad shvatiš,da nam svima platiš pivo :D. Ajd budi dobar i pamet u glavu 

Nije strašno isekao ruku na 2 mesta pocepao jaknu a drugar je već pao pola sata pre nego što sam ja došao na istom mestu motoru nije skoro ništa polomio se jedan držač paktregera i iskrivio se branik ali da u pravu si za motor saputnica je već lepa čim završim sa kaznom stavljam joj prsten na ruku oboje imamo 18 ali i ona voli motore tako da imamo plan za ubuduće 

• Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja