M1l2nov1c 28 Napisano Sreda u 20:38 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, ekozelj je napisao: Znači biće tema i na nekom traktorističkom forumu? Registrujem se i pratim razvoj situacije. Daće bog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Sreda u 20:51 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, cezarpa je napisao: Milanovicu ,odakle si? Okolina Surčina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Sreda u 20:55 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike malo boljeg kvaliteta ne sećam se ko je od vas tražio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 1909 Napisano Sreda u 21:12 Drug član, 657 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, M1l2nov1c je napisao: Evo samo ne znam koliko se vidi loša je kamera i slikano na brzaka Auh brate, tebi je bolje da su te upucali odma' tu pored puta. Inače, računaj na zabranu polaganja od najmanje 2 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Sreda u 21:18 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, admiki je napisao: Auh brate, tebi je bolje da su te upucali odma' tu pored puta. Inače, računaj na zabranu polaganja od najmanje 2 godine. pa videću ako mi stigne nešto na kuću ništa ne piše u papirima nisu mi rekli ništa za zabranu tako da ako mi ne stigne ništa do početka leta uplatiću autoškolu za B kategoriju da bi mi kasnije bila jeftinija A1 kategorija i da bih je brže završio naravno ako budem mogao da biram da li ću polagati na skuteru ili manuekcu odaberem skuter i tjt inače znam da vozim ali nikad se ne zna kakav je menjač na njihovim motirima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Sreda u 22:00 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto stavljaš tako svoje podatke na internet sa sve jmbg-om, nije ti to baš pametno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Sreda u 22:02 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, aca-pn je napisao: Sto stavljaš tako svoje podatke na internet sa sve jmbg-om, nije ti to baš pametno Zaboravio da precrtam al šta mi mogu ako je nekome baš toliko dosadno on će to zloupotrebiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Sreda u 22:05 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko procitah ovaj svrakopis oni su te zaustavljali, pa nisi stao, a onda su te nahvatali za 20 minuta na drugoj lokaciji?Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Sreda u 22:07 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa mogu da zloupotrebe tvoje podatke pa da nadrljas ni kriv ni dužan. Inače kako vidim nisi stao nego pokušao da pobegneš, bolje da si ostavio motor negde i pobegao pešaka, ostao bi bez motora, al bar ne bi plaćao kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Sreda u 22:21 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Bigor je napisao: Ja koliko procitah ovaj svrakopis oni su te zaustavljali, pa nisi stao, a onda su te nahvatali za 20 minuta na drugoj lokaciji? Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Tako su napisali ali pandur kada je pokazao da stanem ja sam stao pored i ugasio motor jer sam svakako morao da odem do radnje i on mi je rekao neću ti ništa samo izguraj motor par metara i upali ja sam posle 10 15 min izašao iz radnje seo na motor da ga odguram do kuće i posle 2 metra guranja me svukao sa motora ali je tako morao da napiše to je on lično meni rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Sreda u 22:22 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, aca-pn je napisao: Pa mogu da zloupotrebe tvoje podatke pa da nadrljas ni kriv ni dužan. Inače kako vidim nisi stao nego pokušao da pobegneš, bolje da si ostavio motor negde i pobegao pešaka, ostao bi bez motora, al bar ne bi plaćao kazne. uhvatio me sa leđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1169 Napisano Četvrtak u 08:08 Zainteresovan, 246 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, aca-pn said: Inače kako vidim nisi stao nego pokušao da pobegneš, bolje da si ostavio motor negde i pobegao pešaka, ostao bi bez motora, al bar ne bi plaćao kazne. Kolega, nemoj da mu daješ ideje molim te, ostaviće tako traktor negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2307 Napisano Četvrtak u 09:23 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je carski. Brat ne jebe sistem ahahhahNemam pravo glasa i ja sam svojevremeno na tim relacijama terao tako ali sam imao tablice i sve to uredno i nisam divljao.Trebao si odmah pre presude advokata uzeti... Ail pre svega, trebaš da počneš da shvataš da ovde nije Teksas i da su se zbog nečega nameračili na tebe i drkaće te tako kulturno sve dok iznemogneš od plaćanja kazni i ne smiriš se.Verovatno letiš motorom kroz selo svako dan tamo vamo i komšije su zvali i insistirali da te više sklone sa ulice dok ne ubiješ nečije dete. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 09:38 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, slobasuper9 je napisao: Ovo je carski. Brat ne jebe sistem ahahhah Nemam pravo glasa i ja sam svojevremeno na tim relacijama terao tako ali sam imao tablice i sve to uredno i nisam divljao. Trebao si odmah pre presude advokata uzeti... Ail pre svega, trebaš da počneš da shvataš da ovde nije Teksas i da su se zbog nečega nameračili na tebe i drkaće te tako kulturno sve dok iznemogneš od plaćanja kazni i ne smiriš se. Verovatno letiš motorom kroz selo svako dan tamo vamo i komšije su zvali i insistirali da te više sklone sa ulice dok ne ubiješ nečije dete. Pa vidi što se tiče saobraćaja znam kad treba da stanem i da propustim nekoga a moj tomos je jedva išao 50 i ne može više da ide jedino što mi auspuh ne valja vario sam prigušivač ali ne vredi i dalje se glasno čuje pa su zbog toga napisali da sam divljao a ja vozio skoro 30 na sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4157 Napisano Četvrtak u 09:38 Drug član, 1044 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, M1l2nov1c je napisao: Vidi sa dobrom namerom ti kažem ako ti ovaj post ne odgovara zaobiđi i svako srećan ne samo ti nego i svi ostali kojima sve smeta "Kakva budalaština", mislim na toliko peripetija oko jednog Tomosa, kao da si ratni zločinac. Ali pošto vidim da si svađalački raspoložen odustajem od daljeg komentarisanja. PS. A to što voziš bez dozvole, pritom neregistrovan...izvini i treba da te rebnu po džepu. Zdrav i živ bio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 09:39 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Luka9905 je napisao: Kolega, nemoj da mu daješ ideje molim te, ostaviće tako traktor negde Ne mogu oni meni tolko da oduzmu kolko ja mogu da vozim trebao sam pozvati drugara da ga odnese njegovim šleperom pravo kod mene kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 09:40 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Atorn je napisao: "Kakva budalaština", mislim na toliko peripetija oko jednog Tomosa, kao da si ratni zločinac. Ali pošto vidim da si svađalački raspoložen odustajem od daljeg komentarisanja. PS. A to što voziš bez dozvole, pritom neregistrovan...izvini i treba da te rebnu po džepu. Zdrav i živ bio. Ja sam mislio da si nešto loše ti mislio ako je tako onda nema problema nisam ja svađalački raspoložen ja sam samo jednostavan čovek ako si dobar prema meni biću i ja prema tebi a ako si go*no biću i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 09:42 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, aca-pn je napisao: Pa mogu da zloupotrebe tvoje podatke pa da nadrljas ni kriv ni dužan. Inače kako vidim nisi stao nego pokušao da pobegneš, bolje da si ostavio motor negde i pobegao pešaka, ostao bi bez motora, al bar ne bi plaćao kazne. Planirao sam da mu se otrgnem i pobegnem ali džabe kad ima moje podatke plus je isti pandur koji mi je dolazio na kuću jurili me jer nisu mogli da mi daju ono za vojsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1176 Napisano Četvrtak u 09:57 Zainteresovan, 450 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, M1l2nov1c said: Tako su napisali ali pandur kada je pokazao da stanem ja sam stao pored i ugasio motor jer sam svakako morao da odem do radnje i on mi je rekao neću ti ništa samo izguraj motor par metara i upali ja sam posle 10 15 min izašao iz radnje seo na motor da ga odguram do kuće i posle 2 metra guranja me svukao sa motora ali je tako morao da napiše to je on lično meni rekao 11 hours ago, M1l2nov1c said: uhvatio me sa leđa 13 minutes ago, M1l2nov1c said: Planirao sam da mu se otrgnem i pobegnem ali džabe kad ima moje podatke plus je isti pandur koji mi je dolazio na kuću jurili me jer nisu mogli da mi daju ono za vojsku Pa jel si hteo da ga preguras ili si hteo da se otrgnes i pobegnes??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 10:01 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ske je napisao: Pa jel si hteo da ga preguras ili si hteo da se otrgnes i pobegnes??? Hteo sam da ga odguram kući a kad me vodio do kola hteo sam da se otrgnem inače lepo ide ona škoda samo puno troši pozdrav za saobraćajce koji su me vozili stvarno su do ja*a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 497 Napisano Četvrtak u 10:03 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1169 Napisano Četvrtak u 10:04 Zainteresovan, 246 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, M1l2nov1c said: Evo samo ne znam koliko se vidi loša je kamera i slikano na brzaka Ovo baciš na Story i ulovićeš neku mačku 100%, kakvi tomosi, 125ice, 500tke... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1169 Napisano Četvrtak u 10:04 Zainteresovan, 246 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, M1l2nov1c said: Hteo sam da ga odguram kući a kad me vodio do kola hteo sam da se otrgnem inače lepo ide ona škoda samo puno troši pozdrav za saobraćajce koji su me vozili stvarno su do ja*a Čekaj bre, uspeo si i potrošnju da izmeriš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 10:06 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Luka9905 je napisao: Ovo baciš na Story i ulovićeš neku mačku 100%, kakvi tomosi, 125ice, 500tke... Neku koja će se sažaliti i dati mi 157000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M1l2nov1c 28 Napisano Četvrtak u 10:07 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Luka9905 je napisao: Čekaj bre, uspeo si i potrošnju da izmeriš Sve je digitalno u leru troši 3.5l 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...