m.milivojevic 1857 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @travelman izvini a kakve veze tvoji postovi imaju sa ovom temom?Hvala na odgovoru i ne zameri.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 20, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Covek me pitao a ja mu iz postovanja odgovorio. Kome smeta nek ne cita, tako ja radim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11050 Napisano Avgust 20, 2023 Ne silazi, 2205 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Gde si Jawu iskopao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Avgust 20, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да би ово одмах одузели. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Covek me pitao a ja mu iz postovanja odgovorio. Kome smeta nek ne cita, tako ja radim.Radi kako hoces, al’ molim te, kao boga te molim, prestani da offujes.Nema teme koju nisi izoffovaoSent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 20, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, m.milivojevic je napisao: Radi kako hoces, al’ molim te, kao boga te molim, prestani da offujes. Nema teme koju nisi izoffovao Sent from my iPhone using Tapatalk pre 57 minuta, cezarpa je napisao: Gde si Jawu iskopao? Rado bih ti sve detalje rekao al vidis da me prozivaju za offovanje zbog tebe ... Kompletna, i ja se iznenadio kad sam je video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Avgust 20, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Постоје и приватне поруке па се можете дописивати колико вам воља. Одговори се лично члану, без малтретирања осталих учесника. Тако се неће тровати свака тема на форуму. Постаје неподношљиво читати безвезне коментаре који немају везе с темом о којој је реч.. И увек су други криви, браво! 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nemadoh želju da se upuštam polemiku,trpim žešću zubobolju al sam morao da napišem nešto.Koliko znam,prijavom ovde,postali smo svi ravnopravni članovi.Sticanjem određenog broja postova,dobijamo mogućnost da učestvujemo u skoro svim temama,tako da ako se nekome ne sviđa nečiji komentar može to da napiše ili ne.Lično sa mnogim komentarima se ne slažem ali mi ne pada na pamet da nekome uskraćujem ili prozivam u vezi toga,jer ako se krene u tom pravcu onda je to po meni cenzura,jer se zaboga to nekome ne sviđa.A koliko čitam ovde su mnogi pobornici za slobodu govora.Možda ja to još uvek ne razumem. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 20, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Наш je napisao: Постоје и приватне поруке па се можете дописивати колико вам воља. Apsolutno si u pravu. Slazem se sa tobom. Posalji pp cezarpa da ubuduce sve sto ima da pita radi putem pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Avgust 20, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, travelman je napisao: Apsolutno si u pravu. Slazem se sa tobom. Posalji pp cezarpa da ubuduce sve sto ima da pita radi putem pp. Узми сам па му пошаљи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6212 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Da se vratimo na temu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 42 Napisano Avgust 21, 2023 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sharky - Alex je napisao: Promenio Avgust 21, 2023 član Grunff 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2588 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan The conclusion of the study specifically says that the assumption “loud pipes save lives” is false. The driver of the car cannot hear a motorcycle if it is more than 33 feet behind the car, and as it gets closer than 33 feet to the car “even if the car driver hears you, it is too late to react safely. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti je k’o u Njegoša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3878 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Dosada desetak motora. Svi sa fabrikom ili homologovanim auspuhom. Ni na jednom ni sraf nisam skinuo a kamoli nesto vise. Na sadasnjem imam auspuh aftermarket za taj model. Posle voznje od 300 km nije prijatno, mogu zamisliti sa vadjenjem db killera i ostalim glupostima Prica da grmljavina i pucanje cine nas bezbednijima je glupost na nivou razmisljanja amebe Zamisli prosecnog vozaca koji je krenuo da obavi neku radnju u saobracaju(prestrojavanje, preticanje,skretanje...) i zacuje to. Koliko vremena ce mu biti potrebno da oceni iz kog pravca TO dolazi i sta je u pitanju? Sta ce se desiti dok vreme prolazi u njegovom osmatranju situacije? Da li ce zapocetu radnju izvrsiti normalno ili ce se zbuniti? E sad zbog takvih " kolega" koje ovde branite (a mnogi i podrzavaju i isto rade) i svi ostali su divljaci i barabe. Primer 1- pre desetak god vozim ulicom RF 900 sa Remus GP oko 60 km odjednom prolece narandzasto cudo sa zvukom slicnim poletanju Antonova. Zamalo ne padoh- drugar odsekao auspuhe na pola na Z1000 iz 2005. Primer 2- zet letos tankirao kod nas gorivo kad je labuda upalila i isturirala motor. Srcani bolesnik, kaze da je skoro doziveo infarkt jer nije ni registrovao isti kad je dosao. Sreca tog lika je da je prozujao inace verujem da bi ga ugazio sa sve masinom. A i zanima me kako je sa tim "budzevinama" voziti 500 km u danu? Mozda da stavimo sir u usi ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Avgust 21, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, vex said: A i zanima me kako je sa tim "budzevinama" voziti 500 km u danu? Ne voze oni ni 100 po danu a kamo li 500. To su niživljeni paćenici koji uživaju u maltretiranju drugih zarad svog ličnog nastranog zadovoljstva i uglavnom voze od raskrsnice do raskrsnice. Bolesnici drugim rečima. A ovo proseravanje o navodnoj bezbednosti i da zato voze bez prigušivača je u rangu onoga da je trava lekovita i leči sve bolesti. Budalaština teška. Apsolutno podržavam trajno oduzimanje vozila koja odstupaju od tehničkih specifikacije koje je propisao proizvođač. U uređenom društvu nema mesta za indijančenje i karabudženje. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, MaxiS je napisao: The conclusion of the study specifically says that the assumption “loud pipes save lives” is false. The driver of the car cannot hear a motorcycle if it is more than 33 feet behind the car, and as it gets closer than 33 feet to the car “even if the car driver hears you, it is too late to react safely. Ja ugradio Denali sirenu...sad me str'a da je upotrebim pa i nju sramežljivo stisnem kad baš moram. Bude mi žao ovih na suprotnoj strani kad im vidim izraz lica Mnooogo bolja opcija od ovog što bije 100dba a ne čuješ ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lako za sirenu a zamisli kad čuju zvono tramvaja(čak i di ga nema ali u toj milisekundi svi se useru). 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, croarcher je napisao: Lako za sirenu a zamisli kad čuju zvono tramvaja(čak i di ga nema ali u toj milisekundi svi se useru). Maaala razlika Denali/Tramvaj...do duše Denali više na brodsku sirenu vuče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8485 Napisano Avgust 21, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3190 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ekozelj je napisao: Apsolutno podržavam trajno oduzimanje vozila koja odstupaju od tehničkih specifikacije ksaoje je propisao proizvođač. U uređenom društvu nema mesta za indijančenje i karabudženje. Evo ga onda indijanac. Kako li se ovo čuje i šta je homologovano? Priča mi kum šta se sve vozi u Alabami, pokazao mi samo par fotki, voze autoputem, a na regularnom autu nemaju vrata. Samo je bitno osiguranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Avgust 22, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozit će i dalje dok ne uvedu tehničke preglede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15500 Napisano Avgust 22, 2023 Ne silazi, 1171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Amerika je svet za sebe. Prvo nemaju šupke od uličica gde bi ovo čudo grmelo i dva uslova su neophodna da registruješ auto: da izduvni gasovi zadovoljavaju normu i osiguranje. Za svako sranje koje napraviš neispravnim kršem debelo najebavaš. Dakle na vozaču/vlasniku je odgovornost za ispravnost svega ostalog na kolima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1679 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Jutros oko pola šes' čovek stoji na nogarama XT-a...(ne sedi na sedištu) otkopčana karirana košulja viori na vetru,japanke i bermude.Spušta ga niz severnu magistralu i na svako malo ga isturira 2-3 puta.Mislim da se helikopter manje čuje od onoga.Sa jedne strane zgrade,sa druge kuće,a zvuk tiltuje braaaate ono nije normalno.Ima još jedna kretenčina sa maksi skuterom,takođe otvoren auspuh...On ga cepa posle 12h. ali obavezno prođe par puta dnevno.Ko nalazi opravdanje u tome da je bolji otvoren auspuh zbog šatro zvučne najave prisustva vozila u svrhu bezbednosti,neka mi se napuši.Ima nešto što apsolutno nije normalno,uz svo uvažavanje kompleksa i raznih dijagnoza.Pomenuo bi i Deju Dileju vozača kamiona,koji je mislim skinuo sirenu sa titanika i programirao je da izduvava melodiju "la kuka rača" obavezno je aktivira kad prođe pored Bambijeve kafane da pozdravi ortake.Muljeviti glibavci.Ubiti na licu mesta. 7 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 651 Napisano Avgust 24, 2023 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Sa vremena na vreme neko u MUPu sedne i napravi statistiku broja prekrsaja i npr poginulih za neku kategoriju vozila.Sad su ocigledno na redu bili vozaci motora,na to dodajte broj prijava gradjana za drndanje sa otvorenim auspusima u toku noci i eto razloga za ovakvu akciju.Beograd je logicno prvi na udaru zato sto ima najvise stanovnika,i zato sto je policija najbolje opremljena za kontrolu ove kategorije (GSXR ovi+novi RT ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7184 Napisano Avgust 24, 2023 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 8/21/2023 at 7:36 PM, croarcher said: Lako za sirenu a zamisli kad čuju zvono tramvaja(čak i di ga nema ali u toj milisekundi svi se useru). Opet skrećem pažnju na nešto što se zove "akustična intelligencija". Da bi ja reagovao na zvuk moram da imam ranije iskustvo šta ga pravi. Npr, vama Beograđanima je zvono tramvaja poznato, meni kad je zvonio tramvaj iza mene ja sam se pitao prvo šta je iza mene... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...