Protaa 46 Napisano Avgust 12, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan evoo kupio novu svecicu na pumpu i izgleda da on ne dobija goriva iako sam ocistio karburator, znaci verglo sam dosta i skinem ono svecica nit mokra niti ista znaci nije imala nikakav kontakt sa benzinom ili slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelG9 5 Napisano Avgust 12, 2023 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: AL Motocikl: NSR Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci mesavinu malo kroz usis na karb ili jedva malo start spreja ako se javi ok, ako se ne javi meri komresiju. Sto se dotoka goriva tice: Proveri sito u rezervaru,slavinu,crevo,ulaz u karburator takodje ima sito, dizne,kanale,plovak Promenio Avgust 12, 2023 član AngelG9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 12, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan karburator sam proverio ceo ocistio sam sve osim jedne dizne koju nikako nisam mogao odvrnuti. sutra cu probati to ili veceras posto sam sve sastavio pa zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 12, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, AngelG9 je napisao: Ubaci mesavinu malo kroz usis na karb ili jedva malo start spreja ako se javi ok, ako se ne javi meri komresiju. Sto se dotoka goriva tice: Proveri sito u rezervaru,slavinu,crevo,ulaz u karburator takodje ima sito, dizne,kanale,plovak proverio sam slavinu i ulaz goriva u karburator, gorivo ulazi u karburator probacu da skinem filter vazduha pa da odatle dosunem goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Avgust 12, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Naspi samo malo benzina u cilindar, par kapi. To što mu saspeš pun čep je previše. Tad vidi da li će da se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 12, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, VLAD81 je napisao: Naspi samo malo benzina u cilindar, par kapi. To što mu saspeš pun čep je previše. Tad vidi da li će da se javi. sad sam sipao pola cepa i opet nista, kad skinem svecicu mokra je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 1597 Napisano Avgust 12, 2023 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mokra je zato što je previše goriva. Rekoh ti, probaj sa vrlo malo goriva. Treba samo da se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 13, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ovoliko sam sipao u cilindar i kada sam verglao svecica je bila malo mokra ali opet nista, meni je jako sumnjivo ovo gorivo sto je u njemu probacu da sipam u cistu flasu pa cu slikati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 13, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan sad sam izvadio gorvio sipao u cilindar bas malo malo i opet svecica mokra ne ide mi u glavu ako vec baca varnicu zasto se nista ne desi inace svecica koja je bila u njemu je super bosna koju sam ja novu uzeo i stavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelG9 5 Napisano Avgust 13, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: AL Motocikl: NSR Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci mu kroz usis na karb, dovoljno je da ga pomirise i da se javi ( ali ne i da upali ), ali ce ti to dovoljan znak biti gde da trazis problem. Drugo - dzabe iskra ako nema kompresije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Avgust 13, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Avgust 13, 2023 član pronto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 13, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan evo neke novosti motor izgleda ne dobija gorivo kada se vergla probali smo opet na guranje u prvoz brzini blokira tocak i bio je puko iz auspuha onako slabo, drugi put sam probao sam u drugoj brzini onda je puklo bogami kao iz pistolja. imam neke pokidane zice ispod sedista a i kod bombine jedan dzek nije povezan da nije nesto do elektrike evo i slike Promenio Avgust 13, 2023 član Protaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelG9 5 Napisano Avgust 13, 2023 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: AL Motocikl: NSR Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ga paliti na guranje nije to zdravo, pucanj moze biti do smesa a moze biti i do paljenja. Mislim da je najbolje da motor oteras kod majstora. Tesko ce ti neko ovako pomoci s obzirom da motor ima vise problema a ne samo jedan. Jesi dirao ovaj srafic kada si cistio karb? ( slika je sa druge teme ali mislim da je identican karb ) Promenio Avgust 13, 2023 član AngelG9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 13, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 1. 2023. at 18:52, gebee&co je napisao: Proveriti kabal koji dovodi struju.Fabrički je to znalo da visi,sigurno je u prekidu. nisam dirao taj srafic, ne bih ja ovde pisao ista niti cackao ali u mom selu i okolini nemaa majstora za dvotaktne motore to je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8221 Napisano Avgust 13, 2023 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Protaa citirao si me iz teme o Princu,mislim da ovde ne učestvujem.Al ajde da pitam,da li je varnica na svećici dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 13, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, gebee&co je napisao: @Protaa citirao si me iz teme o Princu,mislim da ovde ne učestvujem.Al ajde da pitam,da li je varnica na svećici dobra. slucajno sam te citirao ne znam kako izvini, pa kupio sam novu svecicu sad ne razumem se u varnice ali uglavnom varnica bezi sa strane ne znam kako da opisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8221 Napisano Avgust 13, 2023 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Između središnjeg pipka i one spoljne kukice bi trebala da bude jaka varnica,konstantno da baca dok verglaš.Pod uslovom da je zazor podešen po uputstvu za taj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 13, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan sada kada sam ga verglao tako je puklo iz auspuha kao kod tomosa kad nevalja svecica ili platine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 13, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko iz kikinde da pozajmi alat za merenje kompresije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Avgust 14, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan motor je ne znam kako poceto davati znake zivota tako sto sad redovno oce da pukne kada se vergla i gura sad je bogami opalio kao top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AngelG9 5 Napisano Avgust 14, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: AL Motocikl: NSR Prijavi odgovor kao problematičan Pokusaj da nadjes prvo alat za merenje kompresije ako to bude ok, ostalo ces redom jedno po jedno i mora da sastavi. Ovako em nagadjamo em se mucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...