Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 3 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Da ne pominjem njihovu cenu za regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 8 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pomenuo rad majstora Dragana (Tora), uradili smo db killere i motor je dobio skroz drugaciji zvuk, vise nije tako glasan. Pravo je uzivanje voziti ga sad. Ja sam vratio ukrase od prohroma pozadi, to je bilo uz motor samo sto nije bilo postavljeno. I naravno detalj koji me odusevio (mislim da sam video na nekoj stranoj grupi) torbica/burence pozadi. Odstojnoci bisaga i jos neki delovi ce ici na plastifikaciju zimus.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 8 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pomenuo rad majstora Dragana (Tora), uradili smo db killere i motor je dobio skroz drugaciji zvuk, vise nije tako glasan. Pravo je uzivanje voziti ga sad. Ja sam vratio ukrase od prohroma pozadi, to je bilo uz motor samo sto nije bilo postavljeno. I naravno detalj koji me odusevio (mislim da sam video na nekoj stranoj grupi) torbica/burence pozadi. Odstojnoci bisaga i jos neki delovi ce ici na plastifikaciju zimus.Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 10 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Imam ideju da motor bude kompletno plav. Danas sam maske (sive) ofarbao u podlogu, ovih dana će biti ofarbane u plavu. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 11 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Uradi sam! Nisam profesionalac ali meni ovo izgleda veoma lepo, imam sve što je potrebno za farbanje. Čekam da se lepo osuši pa onda montaža.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Septembar 11 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo bi izgledalo i u crno da je ofarbano.Na slikama izgleda pedantno. Koju si diznu koristio? Da li si preko isao lak sa ucvrscivacem? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 142 Napisano Septembar 11 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan Druže, moj savet, hvataj se kompresora! Ide ti ovo mnogo bolje nego što zboriš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 11 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Zarkela je napisao: Lepo bi izgledalo i u crno da je ofarbano.Na slikama izgleda pedantno. Koju si diznu koristio? Da li si preko isao lak sa ucvrscivacem? Radio sam na kompjuteru, najlepse je ili tamno sivo ili skroz plavo. 1.3 dizna, pistolj Sagola 3300 GTO. Da, prvo baza pa lak i harter obavezno. pre 23 minuta, zhex je napisao: Druže, moj savet, hvataj se kompresora! Ide ti ovo mnogo bolje nego što zboriš Nije mi prvi rad, ali polako idem i učim sve sam. Nije da nije bilo ponuda, plasim se da drugome pruzam usluge, sto se mojih vozila tice nikakav problem. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Evo komplet kako izgleda, do sutra ce biti u sobi da lepo stegne lak. Ovako izgleda bez poliranja, farbano u kucnim uslovima. Sent from my iPhone using Tapatalk Promenio Septembar 11 član Zlatko LA 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Septembar 11 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto nije problem male delove da farbam. Al jos nisam uspeo lepo da dobijem haubu, krov. Doduse imam kineski pistolj, dizna 1.4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 12 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam problem sa pistoljem koji sam kupio na slepo, nisam imao pojma kad sam uzimao. 1.5 dizna, bukvalno za 30-ak evra. Ipak je potreban malo bolji pistolj pa cak i za kucnu varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9530 Napisano Septembar 12 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Imate "Italco" pištolje koji su kopije renomiranih proizvođača (Sata,DeVilbiss,Ivata..). Pištolji rade isto kao originali (ajde da ne bude baš isto ali rade jako dobro) a za veoma prihvatljivu cenu. Uporedo sam radio sa DeVilbiss gti pro i kopijom Italco H929 i razlike nije bilo. Italco su jako dobri pištolji za kućnu povremenu upotrebu. Verovatno ne traju kao profesionalni ali za povremeno korišćenje su odlični.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 12 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj je godinama radio profesionalno tim pistoljima, veoma dobro rade. Stotinak evra su u proseku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 13 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee ovako mi se vec svidja. Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Septembar 13 (promenjeno) motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogooo, mnogo lepše! Nisam hteo ništa da komentarisem kad sam video prve slike Honde, ali te dekle u sivoj boji su mi prvo pale za oko. Ovo je sada mnogo lepše. Promenio Septembar 13 član stari roker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9530 Napisano Septembar 13 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda i kad je izašla iz fabrike sve bilo u istoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Septembar 13 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Interceptor BP je napisao: Pa valjda i kad je izašla iz fabrike sve bilo u istoj boji. Za ovu deklu ispod sedišta sam prilično siguran da jeste. Za ovu napred ne znam. Možda u boji, možda crna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 13 (promenjeno) Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki je crn ram, bela velika nalepnica na rezervoaru, plava plastika ispod sedista i crna maska kod rezervoara. Motor je kompletno farban. Znam oba prethodna vlasnina, sluzila je za voznju do kafica u oba slucaja. Pa tako i privlaci paznju, gde god da se pojavim svako se okrene. Promenio Septembar 13 član Zlatko LA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9530 Napisano Septembar 13 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj VT600 je i plastika kod rezervoara bila u boji a na sadašnjoj je crna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 13 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jel jos uvek imas VT600 ili je to na VT750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9530 Napisano Septembar 14 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Sad imam VT 750.Ovo je bila moja VT 600 ,prodao sam je pre nekih 7 godina.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 14 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna takva kod nas u Vlasotincu, boja je fenomenalna. Razmisljam se da uzmem fabricki korman, kakav je on za voznju? Ja imam ovaj sirok, malo sam nagnut napred ali je zato upravljanje odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9530 Napisano Septembar 14 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Moja je otišla ako se dobro sećam u Golubac i bila je malo i airbrush-om iscrtana. Ja sam je farbao celu u original Hondinu boju koja je inače troslojna.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1919 Napisano Septembar 19 (promenjeno) Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Shadow je motor koji se najmanje zadrzao kod mene, mogu slobodno reci da je bio ‘kaparisan’ cim sam ga uzeo. Prodao sam ga drugu iz mog mesta koji ulazi u moto svet tako da je ovo za njega idealno. A ja razradjujem staru šemu, uvoz iz Švajcarske. Selim se u drugoj temi samo što je još uvek nisam našao na forumu, za 1000 ima ali za 600 ne. Promenio Septembar 19 član Zlatko LA 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Septembar 19 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zlatko LA je napisao: Shadow je motor koji se najmanje zadrzao kod mene, mogu slobodno reci da je bio ‘kaparisan’ cim sam ga uzeo. Prodao sam ga drugu iz mog mesta koji ulazi u moto svet tako da je ovo za njega idealno. A ja razradjujem staru šemu, uvoz iz Švajcarske. Selim se u drugoj temi samo što je još uvek nisam našao na forumu, za 1000 ima ali za 600 ne. Čekamo te... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...