DraganBenelli 57 Napisano Jul 20, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav clanovima grupe. Imam jedno pitanje koje mi ne ulazi u glavu nikako..A to je, zasto ljudi prodaju potpuno nove motore posle 2/3 meseca za 500/1000kmMasa motora ima na oglasima i to su jeftiniji do cak 1000€ Npr nasao sam 10 benelija na oglasima putpuno novi presli 1000/2000km a cene za 500/1000€ manje.. Moje pitanje je Zastoo? I da li treba kupiti taj motor koji je jeftiniji, a presao je samo 1000/2000km.. Hvalaaa Послато са 21061119DG помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2673 Napisano Jul 20, 2023 Drug član, 1524 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najcesci nacin je kupovina preko firme i "vadjenje" keša. Evo, moj drug tako kupio dva. Vespu i neki kvad. Do duse, on se vozika po malo. Drugo, misle da ce imati vremena za voznju, prodje godina, a na satu svega 1000km. Rese da prodaju. Trece, razocaraju se, ocekuju vise od motora. Cetvrto i na dalje dopunite sami 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava89 51 Napisano Jul 20, 2023 U prolazu, 30 postova Motocikl: Kawasaki Ninja 1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Zajebe se covek 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 20, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Najcesci nacin je kupovina preko firme i "vadjenje" keša. Evo, moj drug tako kupio dva. Vespu i neki kvad. Do duse, on se vozika po malo. Drugo, misle da ce imati vremena za voznju, prodje godina, a na satu svega 1000km. Rese da prodaju. Trece, razocaraju se, ocekuju vise od motora. Cetvrto i na dalje dopunite sami imam ponudu za jedan motor od vlasnika firme, pa moguce da je toПослато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3377 Napisano Jul 20, 2023 Drug član, 2369 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, DraganBenelli je napisao: Pozdrav clanovima grupe. Imam jedno pitanje koje mi ne ulazi u glavu nikako.. A to je, zasto ljudi prodaju potpuno nove motore posle 2/3 meseca za 500/1000km Masa motora ima na oglasima i to su jeftiniji do cak 1000€ Npr nasao sam 10 benelija na oglasima putpuno novi presli 1000/2000km a cene za 500/1000€ manje.. Moje pitanje je Zastoo? I da li treba kupiti taj motor koji je jeftiniji, a presao je samo 1000/2000km.. Hvalaaa Послато са 21061119DG помоћу Тапатока Zato što taj motor kupuju ili ljudi koji tek ulaze u moto svet ili oni koji već imaju iskustvo u celoj priči i znaju šta im radi posao. Mala cena za nov motor je primamljivije za početnika ili nekog iskusnijeg nego polovnjak sa zilion pređenih kilometara i kojekakvim začkoljicama u servisnom pogledu. Kad prođe sezona-dve logika za nove vozače je da prelaze na nešto drugo...što iz znatiželje što iz potrebe a što iz većih mogućnosti. Da prekinemo glupiranja i komentare pametnjakovića...motor je sasvim ok i do sad nije prodavan zato što mu nešto fali već najviše iz gorepomenutih razloga. Prosto taj motor je zamenio entery level polovnjak...i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 20, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ili da proširim pitanje: zašto im stoji motor 10 godina i sa njime pređu ukupno 5000km i onda ga prodaju kao novog? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 20, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Zato što taj motor kupuju ili ljudi koji tek ulaze u moto svet ili oni koji već imaju iskustvo u celoj priči i znaju šta im radi posao. Mala cena za nov motor je primamljivije za početnika ili nekog iskusnijeg nego polovnjak sa zilion pređenih kilometara i kojekakvim začkoljicama u servisnom pogledu. Kad prođe sezona-dve logika za nove vozače je da prelaze na nešto drugo...što iz znatiželje što iz potrebe a što iz većih mogućnosti. Da prekinemo glupiranja i komentare pametnjakovića...motor je sasvim ok i do sad nije prodavan zato što mu nešto fali već najviše iz gorepomenutih razloga. Prosto taj motor je zamenio entery level polovnjak...i to je to.Ne, ne taman posla da je los.. Odlican je motor, samo sam dao primer.. Evo juce se bas prodala honda cb500xa nova bukvalno nije imala ni 500kmПослато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBenelli 57 Napisano Jul 20, 2023 U prolazu, 75 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Benelli Trk 502x Prijavi odgovor kao problematičan Ili da proširim pitanje: zašto im stoji motor 10 godina i sa njime pređu ukupno 5000km i onda ga prodaju kao novog? na to pitanje ne moze niko da da odgovor.. Mislim da je odgovor jasan "mozak"Послато са 21061119DG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Septembar 22, 2023 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 7. 2023. at 18:43, MaxiS je napisao: Najcesci nacin je kupovina preko firme i "vadjenje" keša. Evo, moj drug tako kupio dva. Vespu i neki kvad. Do duse, on se vozika po malo. Drugo, misle da ce imati vremena za voznju, prodje godina, a na satu svega 1000km. Rese da prodaju. Trece, razocaraju se, ocekuju vise od motora. Cetvrto i na dalje dopunite sami Ima mnogo bolji način za to što radi nek se javi u pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zheX92 47 Napisano Septembar 22, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Street Triple RS '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo isto primetio sa hondom CB650R, na oglasima ih ima neverovatno mnogo, obzirom da listam iskljucivo nejkede, iznenadio sam se koliko "novih" primeraka honde ima. Mada ako vec uzimas nov, smatram da bi bilo idealno ili bar pozeljno da probas taj model pre nego sto se odlucis, sigurno ima neko od kolega sa foruma ko bi izasao u susret i ustupio ljubimce za tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 736 Napisano Septembar 22, 2023 Zainteresovan, 464 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 7/20/2023 at 7:41 PM, X8 Vračar said: Ili da proširim pitanje: zašto im stoji motor 10 godina i sa njime pređu ukupno 5000km i onda ga prodaju kao novog? Zato sto Svajcarci imaju para pa kupe motor da stoji i da ga onda prodaju u Srbiju za 10 godina 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17653 Napisano Septembar 22, 2023 Integrisan, 5219 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju para da kupe, al ne bas i vremena da puno voze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Septembar 23, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Patriota je napisao: Zato sto Svajcarci imaju para pa kupe motor da stoji i da ga onda prodaju u Srbiju za 10 godina ovo je toliko tacno da je tuzno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7575 Napisano Septembar 23, 2023 Drug član, 3124 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Stoji moj klinac. Mi smo sad sirotinja i crnci koji rade 6 dana nedeljno, najmanje živimo od svih. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...