MileM 144 Napisano Maj 14 (promenjeno) YouTube.com/CrazySupermoto, 580 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel otvarao neko prednju masku na skuterce, koliko vidim kod vecine kineskih gy6 skutera ostave konektor za alarm i samo se bocne dzek od alarma a kulturica je posto ima senzor pokreta pa ako ga neko tucka odsvira mu da se makne. Edit: Kako se setuje sad probao sam da drzim 1min ovo set dugme nista kad ga drzim 10s automacki prebaci sa odo na trip a kad kratko kliknem odma prebaci sa odo na trip. Kad na trip drzim resetuje se trip ali sat nikako da namestim? Promenio Maj 14 član MileM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12717 Napisano Maj 14 Ne silazi, 3037 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Taj sat je cudo,da se ne pipa.Meni reaguje samo na desni palac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 144 Napisano Maj 14 YouTube.com/CrazySupermoto, 580 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, cezarpa said: Taj sat je cudo,da se ne pipa.Meni reaguje samo na desni palac. Koliko sekunde ga drzis kad reaguje bar da znam da ne drzim prst po 10s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12717 Napisano Maj 14 Ne silazi, 3037 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko,na pip menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 144 Napisano Maj 14 YouTube.com/CrazySupermoto, 580 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Kratko menja odo i trip. A koliko s se drzi za sat da se setuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 144 Napisano Sreda u 10:26 YouTube.com/CrazySupermoto, 580 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neki moj review posle 2 dana. Bice jos stvarcica odradio sam mu alarm i auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12717 Napisano Sreda u 13:42 Ne silazi, 3037 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ga.Na youtube nisi odgovorio na pitanje u vezi ong lika sa el.biciklom.Dobro je isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 144 Napisano Sreda u 18:58 YouTube.com/CrazySupermoto, 580 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, cezarpa said: Gledao sam ga.Na youtube nisi odgovorio na pitanje u vezi ong lika sa el.biciklom.Dobro je isao. Jesam danas, ma nisam stigo nista, raspao sam se sa auspuhom rasekao sam ga unutra 5 komora na ovih 125cc, jadnik gura izduvne gasove dok ne izadju iz auspuha i onda sam sve to cistio iz auspuha uradio cev novu i nikako da nadjem perforiranu pa sam celo jedno popodne pravio rupice ubih se ali nije mi zao, odradio sam i vrh cevi u obliku pravugaonika kakav je fabricki auspuh tako da je sad full iskoriscen sa staklenom vunom obomotan, bice uskoro klip samo da stignem da sve to sastavim posto imam i slike u toku rada... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...